صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

جنگ رژیم صهیونیستی علیه موسسه‌های حقوق بشری؛ از آنروا تا سازمان آشپزخانه جهانی

۱۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۶:۴۶
کد خبر: ۴۷۶۶۴۷۳
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
رژیم صهیونیستی از ابتدای جنگ غزه بار‌ها و به صورت عمدی کارکنان خیریه‌ها و سازمان‌های حقوق بشری را هدف قرار داده است.

خبرگزاری میزان - روز گذشته خبری از غزه منتشر شد که جهان را در شوک فرو برد. رژیم صهیونیستی در اقدامی ناقض حقوق بین‌المللی کاروان سازمان غیر دولتی آشپزخانه جهانی را هدف قرار داد که در پی این حمله ۷ نفر از اعضای خارجی این سازمان جان خود را از دست دادند.

افراد جان باخته شهروندان استرالیا، لهستان، انگلیس و یک شهروند آمریکایی-کانادایی بودند.

کارکنان این سازمان خیریه در حال تخلیه آذوقه‌های غذایی از قبرس بودند که از طریق دریا در یک منطقه بدون درگیری تعیین شده ارسال شده بود.

هر سه خودروی این سازمان، دو خودروی زرهی و یکی معمولی نشان WCK (سازمان آشپزخانه جهانی) را روی سقف خود داشتند.

حتی دلخراش‌تر برای این خیریه این واقعیت بود که تلاش‌های هماهنگی بین این سازمان و ارتش رژیم صهیونیستی هنگام خروج کاروان کوچک از انبار دیرالبلح، جایی که افراد مسئول بارگذاری بیش از ۱۰۰ تن کمک‌های غذایی بشردوستانه بودند، انجام شده بود.

به گزارش هاآرتص، سه موشک متوالی از سوی یک پهپاد هرمس ۴۵۰ به سمت این کاروان شلیک شد. یگان اپراتور این پهپاد ادعا کردند که به نظر آن‌ها یک شخصیت مسلح سوار بر کامیونی را که با سه خودروی WCK وارد یکی از مناطق ذخیره کمک شده بود، مشاهده کردند.

در جنگ روابط عمومی که رژیم صهیونیستی به‌طور فزاینده‌ای در حال شکست است، اظهارات مختلف با کیفیت و صداقت متغیر تنها می‌تواند این واقعیت را که این خودرو‌ها به صورت عمدی هدف قرار گرفتند تایید کند. 

میدل ایست مانیتور می‌نویسد که با توجه به تلاش‌های سیستماتیک ارتش و مقامات رژیم صهیونیستی برای توقف کمک‌رسانی در نوار غزه، این حمله بعید نبود.

بسته نگه داشتن گذرگاه‌های زمینی، به تاخیر انداختن دسترسی به گذرگاه‌های باز و تلاش‌های تهاجمی برای کاهش بودجه آژانس امداد و کار سازمان ملل (آنروا) و تعطیلی آن از اقدامات آشکار رژیم صهیونیستی برای متوقف کردن روند کمک‌رسانی به مردم غزه بوده است.

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در پی این حادثه پیامی ارسال کرد، اما مطمئنا او از این حمله غمگین یا احساس ناراحتی نداشته است. برای او، این قتل‌ها صرفا «نمونه غم‌انگیزی بود که نیرو‌های ما ناخواسته به مردم بی‌گناه در نوار غزه آسیب رساندند».

او بار‌ها عنوان کرده این نوع حوادث و تلفات در جنگ رخ می‌دهد. او مدعی شد که ارتش در این رابطه تحقیق خواهد کرد تا چنین حوادثی تکرار نشود.

تاکنون ۱۷۳ امدادگر سازمان آنروا در حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده‌اند. همچنین ۱۹۶ فرد فعال در موضوعات بشردوستانه طی شش ماه گذشته تا ۲۰ مارس (اول فروردین) از سوی ارتش اشغالگر به شهادت رسیده‌اند. 

امدادگران باوجود ارائه منظم مختصات محل حضور خود، در حملات ارتش رژیم صهیونیستی هدف قرار گرفته‌اند.

سردخانه‌ها خواه از طریق بی‌تفاوتی، بی‌ملاحظگی، قصد آگاهانه یا بی‌کفایتی رژیم صهیونیستی همچنان با بقایای امدادگران پر می‌شوند.

کریس اسکوپک، معاون اجرایی سازمان پروژه هوپ، یک سازمان حقوق بشری توجه را به این واقعیت بدیهی و در عین حال بار‌ها نادیده گرفته شده در درگیری غزه جلب کرد و آن این است که امدادگران باید از سوی حقوق بشردوستانه بین‌المللی محافظت شوند.

اسکوپک گفت: با این حال، غزه به یکی از خطرناک‌ترین مکان‌های جهان برای کارکنان سازمان‌های بشردوستانه تبدیل شده است. این غیرقابل قبول بوده و نیازمند پاسخگویی از طریق دادگاه کیفری بین‌المللی است.

انتهای پیام/


برچسب ها: غزه

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *