حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی در قطعنامه شورای امنیت درباره آتشبس غزه
خبرگزاری میزان – شگفتآور است که واشنگتن در رأیگیری به قطعنامهای که شورای امنیت سازمان ملل بهتازگی تصویب کرد، رای ممتنع داد، اگرچه این قطعنامه با موضع آمریکا که درخواست آتشبس دائمی را رد میکند، همخوانی دارد، زیرا تنها خواستار «آتشبس فوری برای ماه رمضان» است که بیش از نیمی از آن گذشته است.
قطعنامه از اصطلاح «دائمی» استفاده نکرده، بلکه از «پایدار» استفاده کرده است و درباره درگیریها از اصطلاح «به یک مدت» به جای «توقف نهایی» استفاده کرده است.
در واقع تلاش ویژهای برای استفاده از عبارات و مفاهیمی شده که واشنگتن را راضی کند تا متن، موضع آمریکا را تطبیق دهد؛ بنابراین، این قطعنامه درباره همه حملات علیه غیرنظامیان و اشیاء غیرنظامی، و همچنین تمام خشونتها و خصومتها علیه غیرنظامیان، و همه اقدامات تروریستی ابراز تاسف میکند.
این قطعنامه این بار به گونهای بود که خود انگلیس میتوانست به آن رای دهد، پس از آن که تاکنون به موضع آمریکا پایان داده بود و جرأت مخالفت با آن را نداشت مگر با یک بار ممتنع در حالی که واشنگتن از وتوی خود استفاده میکرد.
در مورد توجیه دولت آمریکا برای رای ممتنع خود با اشاره به نام نبردن از حماس در قطعنامه، این بهانهای کاملا بیهوده است که نمیتواند کسی را فریب دهد، زیرا در قطعنامه حتی در مورد ضرورت، نام رژیم صهیونیستی نیز ذکر نشده است.
باز کردن راه برای ورود کمکهای بینالمللی! اجتناب از دو نامگذاری مستقیم در واقع یکی از مصالحههایی است که قطعنامه بر آن استوار است.
حقیقت این است که رای ممتنع واشنگتن به منظور تلاش برای کاهش نارضایتی طرف صهیونیستی بود تا به نظر نرسد که واشنگتن در اجماع شورای امنیت سازمان ملل درباره قطعنامهای که این رژیم رد میکند، شرکت دارد.
هفته گذشته وزیر خارجه رژیم صهیونیستی، سازمان ملل را متهم کرده بود که تحت ریاست آنتونیو گوترش، دبیرکل فعلی سازمان ملل، به «یک نهاد یهودی ستیز و ضد اسرائیلی» تبدیل شده است که به ترور پناه میدهد و به آن جسارت میبخشد.
با این کار، سیاست معمول رژیم صهیونیستی برای برچسب زدن هرگونه انتقاد از سیاستهای خود به عنوان ضدیهودی به بالاترین حد خود در انحطاط و ابتذال رسید.
در مورد دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا، این دولت به نوبه خود به بالاترینترین سطح در ریاکاری رسیده است؛ این کشور همچنان به تامین سلاح و مهمات رژیم صهیونیستی ادامه میدهد، همانطور که بلافاصله از آغاز جنگ نسلکشی صهیونیستها علیه غزه شروع به انجام این کار کرد به طوری که در تهاجم جاری، بهطور کامل شریک شده است.
در حالی که بنیامین نتانیاهو سفر هیئتی به ریاست یکی از مشاورانش در امور استراتژیک را لغو کرد، وزیر جنگ در کابینه او، یوآو گالانت، که البته یکی از اعضای کابینه جنگی کوچکتر تشکیل شده نیز است، وارد واشنگتن شد.
دیدار او بسیار مهمتر از سفری است که نتانیاهو لغو کرد؛ گالانت پس از ورود به پایتخت آمریکا اعلام کرد که نیروهای مسلح او به ناچار به رفح حمله خواهند کرد. او به واشنگتن رفت تا با دولت بایدن در مورد چگونگی حمله به رفح مشورت کند تا هر دو طرف بتوانند ادعا کنند که ملاحظات بشردوستانه را در نظر گرفتهاند.
انتهای پیام/