صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بازدید رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح از مرکز اطلاعات و کنترل هوشمند ترافیک پلیس راهور/ حجت‌الاسلام والمسلمین پورخاقان: استفاده پلیس از ابزار‌های الکترونیکی و کنترل هوشمند اقدام مطلوبی برای پیشگیری از تصادفات است

۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۲:۴۴
کد خبر: ۴۷۶۶۰۹۷
رئیس سازمان نیرو‌های مسلح و رئیس پلیس راهور به همراه جمعی از مسئولان راهنمایی و رانندگی از مرکز کنترل هوشمند ترافیک بازدید کرد.

خبرگزاری میزان_ حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمدرضا پورخاقان، رئیس سازمان قضایی و نیرو‌های مسلح عصر جمعه به همراه تیمور حسینی، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا و با حضور جمعی از مسئولان راهنمایی و رانندگی از مرکز اطلاعات و کنترل هوشمند ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا بازدید کرد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین پورخاقان در این بازدید ضمن تشکر از زحمات پلیس راهور که حافظ جان مردم درسفر هستند، گفت: امسال گره‌خوردن ماه مباک رمضان و نوروز سبب طولانی‌تر شدن محدوده اقدامات پلیس راهور به مدت یک ماه شد تا مردم بتوانند سفر شیرینی را تجربه کند.

وی اظهار کرد: پلیس در سرما و گرما در کنار شهروندان ایستاد تا رفت‌وآمد‌ها را کنترل کنند و سلامت شهروندان را تضمین کنند، ازین رو باید از پلیس تشکر ویژه به عمل آورد.

وی افزود: پلیس راهور به وظیفه خود خوب عمل می‌کند، اما تعداد تصادفات در کشور از کشور‌های استاندارد پیشرفته بالاتر است که باعث رنجش می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین پورخاقان، بیان کرد: فقط خطای رانندگان، عامل تصادف و مرگ‌ومیر نیست بلکه استاندارد نبودن خودرو‌ها هم عامل بسیار مهمی است و این نواقص خودرو‌ها نیز باید مورد توجه قرار بگیرند و کارشناسان پلیس راهور در این زمینه باید به‌جد اظهارنظر کند و با ایستادگی بر نقطه‌نظر خود، خودروسازی به سمت استانداردسازی سوق بدهد و فقط تقصیر راننده دیده نشود چراکه نقص فنی خودروها و جاده‌ها نیز در تصادفات موثر هستند.

وی با اشاره به افزایش نرخ جریمه‌ها در سال جدید، اظهار کرد: افرایش جریمه‌ها بسیار کار درستی است، اما افزایش جریمه به تنهایی عامل بازدارنده نیست بلکه ایجا‌د فرهنگ بازدارنده نقش مهم‌تری دارد، با توجه به اینکه ما در کشور متمدنی زندگی می‌کنیم، باید فرهنگ رانندگی مطلوبی داشته باشیم.

وی ادامه داد: همه چیز تقصیر پلیس نیست، جاده‌سازی‌ها نیز باید استاندار ساخته شوند و دقت بیشتری در این زمینه صورت بگیرد و کنترل الکترونیکی، هوشمند و استفاده از ابزار‌های الکترونیکی بدون اتباط چهره‌به‌چهره مردم با پلیس برای پیشگیری از تصادفات نیز از اقدامات مطلوب پلیس است که امیدواریم شاهد خبر‌های خوب در این زمینه باشیم و گسترش یابد.

تیمور حسینی، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی گفت: پلیس راه به طرق مختلف در ماموریت‌های خاص قرار دارد و مهم‌ترین و حساس‌ترین ماموریت پلیس راه طرح نوروزی است، همچنین نوروز فرصت مناسبی برای بروز کردن شرایط پلیس راه برای به حرکت در آوردن سرمایه اجتماعی است.

وی افزود: شرایط عید نوروز به گونه‌ای است که مردم احساس خوبی در وجودشان حس می‌کنند و در خدمت سفر و خانواده قرار می‌گیرند. امسال شرایط ویژه تقارن دو بهار طبیعت و قرآن را داریم و الگوی سفر‌ها دشوارتر شده است چراکه در سال‌های گذشته آغاز و پایان سفر‌ها مشخص بود، اما امسال با توجه به تعطیلات عید سعید فطر یک هفته به ماموریت پلیس راه اضافه شده و حتی تا بعد از عید سعید فطر هم حجم شلوغی ادامه خواهد داشت.

سردار حسینی، ادامه داد: پلیس راه برای بهره‌وری پیشرفته، ضمن استفاده اقدامات سنوات گذشته، آن‌ها را تقویت کرد و همچنین سعی در کمرنگ کردن نقاط قوت هم داشته است.

رئیس پلیس راهور با اشاره به بزرگترین تهدید‌های منجر به تصادف، اظهار کرد: سرعت غیرمطمئن و خواب‌آلودگی مهم‌ترین عوامل تصادفات هستند، متاسفانه خستگی و خواب‌آلودگی مقوله‌ای است که امکان مهار آن توسط پلیس‌ وجود ندارد و عاملی فردی است.

وی اظهار کرد: افزایش چند برابری جریمه برای جلوگیری از رفتار پرریسک کسانی است که می‌خواهند با رانندگی پرخطر جان دیگران را به خطر بیاندازند چراکه افزایش جریمه برای کسانی که در مسیر قانون حرکت می‌کنند مسئله خاصی نیست، همچنین برای بعضی از تخلفات همچون سرعت غیرمجاز، سبقت غیر مجاز، رانندگی در مستی مجازات سنگین در نظر گرفته شده است که می‌تواند ترمزی برای جلوگیری از تخلفات باشد سرعت و سبقت قصد داریم و رانندگی خواهد بود.

حسینی در پایان گفت: عمده علل تصادف به عوامل انسانی برمیگردد در سال ۱۴۰۳ قصد داریم که با استفاده از ابزار‌های هوشمند و با استفاده از توان بخش خصوصی در این حوزه، روبه‌روشدن چهره‌به‌چهره پلیس با مردم را تا ۳۰ درصد کاهش داده و نظارت سیستمی را به ۷۰ درصد برسانیم.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *