صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

گفت‌وگو|

پرونده ۱۲ محکوم به قصاص در استان سمنان در سال ۱۴۰۲ به سازش ختم شده است

۰۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۰:۱۷
کد خبر: ۴۷۶۴۹۳۱
دسته بندی‌: قضایی ، حقوقی
رئیس کل دادگستری استان سمنان گفت: در سال گذشته پرونده ۱۲ نفر از محکومین در ۹ فقره پرونده که دارای حکم قصاص بودند با برگزاری پویش‌های بخشش به حرمت ائمه اطهار (ع) و تلاش‌های به عمل آمده به سازش ختم شد.

محمدجعفر عبدالهی در گفت‌وگو با میزان، در تشریح عملکرد سال گذشته دادگستری استان سمنان در حوزه افزایش صلح وسازش در پرونده‌های قصاص اظهار کرد: دستگاه قضایی در سال گذشته با سرلوحه قرار دادن اهداف مدون برنامه عملیاتی و تلاش مستمر و روزافزون، گام‌های بلندی در راستای خدمت به مردم استان برداشته و در سال جدید نیز در پویش‌های مختلف بویژه در این ایّام در پویش «به حرمت امام علی (ع) می‌بخشم» تلاش‌های مضاعف ادامه خواهد داشت.

رئیس کل دادگستری استان سمنان نقش صلح وسازش و سنت حسنه‌ی گذشت و بخشش در جامعه را ضروری دانست و گفت: در سال گذشته پرونده ۱۲ نفر از محکومین در ۹ فقره پرونده که دارای حکم قصاص بودند با برگزاری پویش‌های بخشش به حرمت ائمه اطهار (ع) و تلاش‌های به عمل آمده به سازش ختم شد. 

عبدالهی افزود: موضوع صلح و سازش در دستگاه قضایی استان به یک باور تبدیل شده است و کلیه کارکنان قضایی و اداری، اعضاء شورا‌های حل اختلاف، صلح یاران و کارکنان سازمان زندان‌ها سعی دارند؛ ابعاد ارزشمند بخش و مصالحه را به اصحاب پرونده‌ها معرفی کنند و در نهایت پس از برگزاری جلسات متعدد، رضایت قطعی و منجز شکات فراهم شده و ۱۲ زندانی از مجازات چوبه دار رهایی یافتند.

رئیس کل دادگستری استان سمنان عنوان کرد: طی ۱۱ ماهه سال گذشته میزان ۴۳ درصد از پرونده‌های قابل مصالحه در مجتمع‌های شورای حل اختلاف منتهی به سازش شد. امید است در سال جدید اصحاب پرونده‌ها همراه و همسو با سیاست‌های راهبردی دستگاه قضایی، اصلاح ذات‌البیّن را مهم و ضروری دانسته و حل و فصل نزاع‌ها اتفاق بیفتد.

عبدالهی یادآور شد: ترویج و نهادینه کردن فرهنگ صلح و سازش در جامعه باعث ارتقای آرامش، امنیت و پایداری سلامت ارکان جامعه می‌شود. 

انتهای پیام/ 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *