صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سیل صادرات تسلیحات آمریکایی به اراضی اشغالی؛ ژست انسانی در میانه نسل‌کشی غزه

۲۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۰:۰۱
کد خبر: ۴۷۶۴۳۴۲
آمریکا همواره مدعی است به دنبال توقف درگیری‌ها در غزه است، اما در پشت پرده رژیم صهیونیستی را به تسلیحات پیشرفته تجهیز می‌‎کند.

خبرگزاری میزان - رژیم صهیونیستی قصد ندارد اجازه دهد مقدار قابل توجهی از کمک‌های بشردوستانه به غزه برسد. حتی شهرک‌نشینان می‌گویند که فلسطینیان در غزه تا زمانی که همه صهیونیست‌های بازداشت شده آزاد شوند، مستحق کمک نیستند.

این در حالی است که هیچ ارتباطی بین تحمیل قحطی نسل‌کشی و تضمین آزادی شهرک‌نشینان بازداشت شده به اراضی اشغالی وجود ندارد.

آن‌ها (صهیونیست‌ها) باید به این موضوع فکر کنند که جدای از اینکه اگر غزه گرسنگی بکشد، شهرک‌نشینان بازداشت شده هم جان خود را از دست خواهند داد.

ایجاد نمایشی از دل نسل‌کشی به نام کمک‌های بشردوستانه چیزی است که جامعه بین‌المللی در آن سرآمد بوده است.

رژیم صهیونیستی کامیون‌های حامل کمک‌ها را منهدم کرده و فلسطینی‌هایی را که در حال تلاش برای یافتن مقادیر ناچیز غذا بودند، به شهادت رسانده است.

اردن و آمریکا هم اقدام به پرتاب هوایی محموله‌های بشردوستانه کردند که برخی از آن‌ها به دریا افتاد.

چندین جعبه از یکی از همین محموله‌های کمکی آمریکا بر سر مردم غزه فرود آمده و به شهادت چندین نفر منجر شد.

در همین حال، آمریکا می‌گوید که قصد ساخت اسکله‌ای موقت به طول حدود ۵۴۰ متر را دارد که بتوان از طریق آن کمک‌های بشردوستانه را به نوار غزه رساند.

گفته می‌شود هزار نیروی آمریکایی در ساخت این اسکله مشارکت خواهند کرد و نظامیان صهیونیست قرار است امنیت آن را تامین کنند. همچنین ممکن است ساخت این اسکله بیش از ۶۰ روز به طول انجامد.

کارشناسان می‌گویند که نتیجه طرح آمریکا این است که فلسطینی‌های ساکن غزه دست‌کم برای ۶۰ روز دیگر با گرسنگی و سختی روبرو خواهند بود.

میدل ایست مانیتور در مقاله‌ای، نوشت: اسکله شناور برای ارسال کمک‌های بشردوستانه اتلاف وقت است، نه یک تلاش خوشایند. اینکه این اسکله برای چه منظوری استفاده خواهد شد، چیزی است که باید منتظر ماند و دید. 

پیش از این یسرائیل کاتز، وزیر خارجه کابینه رژیم صهیونیستی از ساخت یک جزیره مصنوعی در سواحل غزه برای تسهیل آوارگی اجباری مردم فلسطین از این منطقه صحبت کرده بود.

بنابراین، هرگونه ژست انسان‌دوستانه آمریکا که رژیم صهیونیستی با آن مخالفت واقعی ندارد، مانند این اسکله، باید زنگ خطر را به صدا درآورد. 

به گفته هشام خریسات، کارشناس امور نظامی و استراتژیک اردن، اسکله شناور در سواحل غزه نمای انسان دوستانه‌ای است که اهداف مهاجرتی را پنهان می‌کند. کمک‌های بشردوستانه یک ابزار نسل‌کشی در دست اسرائیل و آمریکا است.

در حالی که آمریکا ظاهری بشردوستانه به خود گرفته، گزارش‌ها حکایت از تداوم ارسال تسلیحات آمریکایی به اراضی اشغالی برای استفاده رژیم صهیونیستی در حملات به غزه دارند.

رسانه‌ها اواخر بهمن گزارش کردند که آمریکا در حال آماده شدن برای ارسال بمب و سلاح‌های دیگر به اراضی اشغالی است.

این در حالی است که آمریکا به‌طور مداوم ادعا می‌کند که با طرح‌های رژیم صهیونیستی برای عملیات نظامی در غزه مخالف بوده و به دنبال آتش‌بس در غزه و پایان دادن به رنج مردم این باریکه است.

وال‌استریت ژورنال نیز در این رابطه گزارش داد که تحویل تسلیحات پیشنهادی شامل حدود هزار بمب MK-۸۲، ۵۰۰ پوندی (۲۲۷ کیلوگرم) و مهمات حمله مستقیم مشترک KMU-۵۷۲ (JDAM) است که مهمات هدایت نشده را به بمب‌های هدایت‌شونده دقیق تبدیل می‌کند.

آمریکا همچنین بار‌ها مدعی شده بود که به دنبال امضا شدن توافق آتش‌بس تا پیش از ماه رمضان است.

این در حالی است که چند روز از آغاز ماه رمضان گذشته و هیچ نوع توافقی برای آتش‌بس و یا حتی توقف موقت درگیری‌ها انجام نشده است.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *