صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

«دود سرگردان» و «تاریخ تحلیل جامه شناسی دیوان سالاری» منتشر شد

۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۹:۰۳
کد خبر: ۴۷۶۴۱۲۷
کتاب‌های «دود سرگردان» و «تاریخ تحلیل جامعه شناسی دیوان سالاری» نوشته علی اکبر فرهنگی منتشر و در سال جاری و راهی بازار نشر شد.

خبرگزاری میزان- طبق اعلام ارتباطات و امور بین‌الملل انتشارات علمی و فرهنگی، کتاب «دود سرگردان» در ۳۴۶ صفحه و شمارگان ۵۰۰ نسخه و کتاب «تاریخ تحلیل جامعه شناسی دیوان سالاری» در ۳۵۶ صفحه و شمارگان ۵۰۰ نسخه توسط انتشارات علمی و فرهنگی منتشر شد.

در خلاصه کتاب «دود سرگردان» آمده است:

کتاب دود سرگردان نوشته استاد علی اکبر فرهنگی، کتابی تاریخی در مورد تاریخ قرن یکم هجری قمری است، کتاب در مورد زندگی صالح بن عبدالرحمن میباشد، در خلاصه این داستان میتوان گفت که صالح اسیر می‌شود و همراه با مادر و خواهرش او را می‌برند و می‌فروشند. زنی در مدینه این کودک را می‌خرد، چون زیبا بوده است. این زن، زن یک شهید مسلمان بوده و بچه‌ای هم‌سن او داشته که می‌میرد و صالح را به فرزندی می‌پذیرد. صالح همینطور پیشرفت می‌کند تا به وزارت عبدالملک مروان می‌رسد. در مقام وزیری هم به قتل می‌رسد.

داستانی با ذکر جزییات تاریخی و نگاه جامعه شناسانه استاد به وقایع این قرن میباشد، هر چند ارتباطات انسانی در این داستان هم به خوبی بازنمایی شده است، فراز و نشیب‌های زندگی صالح با ذکر جزییات تصویر شده است جزییاتی که استاد فرهنگی برای نگارش آن به مدت سی سال مطالعه و پژوهش انجام داده است، خواندن این کتاب را به علاقمندان تاریخ که به سیر تطور زندگی بشر علاقمند هستند، توصیه میکنیم، با این کتاب به قرن یکم هجری سفر کنید، کتاب‌ها را تنها نگذارید.

در خلاصه کتاب «تاریخ تحلیل جامعه شناسی دیوان سالاری» آمده است:

دیوان سالاری یکی از نهاد‌های اجتماعی تاثیرگذار است که با توجه به اعصار تمدنی بشر میتوان جوامع انسانی را به عصر پیش از انقلاب کشاورزی و پس از آن که فراصنعتی است تقسیم بندی کرد، در کتاب دیوان سالاری، دیوان سالاری به عنوان یک نهاد برگزفته از ایران به دنیای عرب بررسی میشود و دیوان سالاری از آغاز تمدن تا صدر اسلام بررسی میشود. اگر به مطالعات اجتماعی و جامعه شناسی در دل تاریخ علاقمند هستید، در سطور این کتاب جامعه شناسی دیوان سالاری را بخوانید و لذت ببرید، کتاب‌ها را تنها نگذاریم.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *