صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بحران سوءتغذیه و گرسنگی در مراکز پناهجویی انگلیس

۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۱:۳۰
کد خبر: ۴۷۶۴۰۷۴
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
مراکز پناهجویی در انگلیس در چارچوب سیاست‌های ضد مهاجرتی و پناهجویی این کشور، به کانون گرسنگی پناهجویان تبدیل شده‌اند.

خبرگزاری میزان – گزارش‌های جدید نشان‌دهنده بحران گرسنگی و سوءتغذیه در مراکز پناهجویی انگلیس است.

به گزارش گاردین، یک گزارش جدید نشان می‌دهد که موادغذایی تهیه شده از سوی پیمانکاران وزارت کشور برای مراکز پناهجویی از کیفیت پایینی برخوردار است؛ به نحوی که برخی از افراد را در نهایت دچار سوءتغذیه کرده و روانه بیمارستان‌ها می‌کند.

گزارش یاد شده که از سوی متخصصان بهداشت، دانشگاهیان، سازمان‌های داوطلب و برخی از نهاد‌های لندن، پایتخت انگلیس بین اکتبر ۲۰۲۳ (مهر) تا فوریه ۲۰۲۴ (بهمن) انجام شد، نشان می‌دهد که تامین نیاز‌های غذایی برای پناهجویان دشوار یا غیرممکن شده است و برخی از پناهجویان به دلیل شرایط مرتبط با سوءتغذیه در بیمارستان بستری شده‌اند؛ موارد گزارش شده عمدتا سوءتغذیه در کودکان و دیابت در بزرگسالان را شامل می‌شود.

در عین حال، گزارش‌های متعددی از مسمومیت‌های غذایی، کاهش وزن و گریه کودکان به دلیل گرسنگی نیز وجود دارد؛ برخی از کودکان مقادیر قابل توجهی وزن از دست دادند و نمودار رشد آن‌ها نشان‌دهنده اختلال جدی است.

گزارش‌هایی نیز درباره موادغذایی تاریخ مصرف گذشته، میوه‌های پوسیده و وجود حشرات و کپک در غذا‌های ارائه شده وجود دارد؛ این امر سبب بروز نگرانی‌های جدی در مورد تغذیه نوزادان و ناتوانی والدین از دسترسی به امکانات برای استریل کردن بطری‌های شیر آن‌ها شده است.

گزارش یاد شده با اشاره به اینکه زنان مسلمان پناهجو برای دریافت مود غذایی با رویکرد‌های نژادپرستانه و اسلام‌هراسانه جدی مواجه بودند، تاکید کرد که پیمانکاران از غذا عمدتا برای تضعیف روحیه و توهین و غیرانسانی کردن شرایط برای این دسته از افراد استفاده می‌کنند.

وزارت کشور انگلیس و پیمانکار آن که محل اقامت پناهجویان را در لندن مدیریت می‌کند، از شرکت در تحقیق یاد شده با وجود دعوت، خودداری کردند.

مدیر یک موسسه خیریه فعال در زمینه پناهجویان، گفت: این گزارش تاثیر وحشتناک ناامنی غذایی را برای افراد در سیستم پناهندگی آشکار می‌کند: کودکانی که از گرسنگی می‌خوابند، افرادی که به دلیل نخوردن غذا بیمار می‌شوند، ...؛ این یک مبارزه برای تامین هزینه‌های روزمره زندگی است.

وی تاکید کرد: این‌ها در نهایت نتیجه یک سیاست عمدی برای وادار کردن افراد پناهجو به زندگی در فقر است.

هماهنگ‌کننده یک کارزار فقر غذایی، اظهار کرد: یافته‌های تکان‌دهنده این گزارش یک فراخوان آشکار برای اقدام است؛ این رویه تاثیرات فاجعه‌باری بر سلامت جسمی و روانی مردم دارد.

سخنگوی وزارت کشور انگلیس در واکنش به این گزارش ادعا کرد که غذا‌های ارائه شده در مراکز پناهجویی به همه نیاز‌های فرهنگی و غذایی افراد پاسخ می‌دهد و با استاندارد‌ها مطابقت دارد.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *