صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

«راهی برای رفتن» قصه فرار بانویی که اسیر آل سعود بود

۲۵ آذر ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۰:۰۲
کد خبر: ۴۷۶۲۸۹
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
نویسنده کتاب «راهی برای رفتن» گفت: این کتاب از این حیث که به فرار بانویی که اسیر آل سعود بوده می‌پردازد، برای مخاطب بسیار جالب و خواندنی است.

عرفانیان نویسنده کتاب «راهی برای رفتن» در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی گفت: از جذابیت‌ترین بخش‌های این کتاب اسیر شدن بانوی قصه، توسط آل سعود و نحوه فرار کردن اوست که قطعا برای مخاطبان جذاب و خواندنی است. مخاطب با اطلاع از داستان این کتاب علاقه‌مند می‌شود تا بداند که این بانو چطور از دست آل سعود نجات پیدا کرده است.

وی که ارتباط عجیبی را بین نوشتن کتاب‌های دفاع مقدس و شهدا دارد درباره نگارش این آثار بیان کرد: زمانی کارمند قراردادی بنیاد شهید بودم و برای مصاحبه با خانواده شهدا صحبت می‌کردم. در این جریان به مواردی برخوردم که جرقه‌ای در ذهنم روشن کرد بنابراین با درآمد شخصی‌ام دوربینی را خریداری کردم و تصمیم گرفتم به صورت تخصصی به آن‌ها بپردازم. از سال ۱۳۸۵ تا ۱۳۸۹ چیزی حدود ۳ تا ۴ هزار مصاحبه گرفته وبدم که چند مورد آن سوژه‌های بسیار خوبی برای نوشتن بود.

این نویسنده اظهار کرد: نگارش کتاب «راهی برای رفتن» ۶ سال به طول انجامید و از سال ۱۳۸۹ جمع‌آوری مصاحبه‌هایش آغاز شد و در نهایت کتاب در سال ۱۳۹۳ به انتشارات سوره مهر تحویل سپرده شد. البته از آنجا که سه سالی از نوشتن این کتاب گذشته است ممکن است اگر نگاهی به کتاب بیندازم چند جمله را پس و پیش کنم.

وی تاکید کرد: این کتاب که چهارم مهر ماه امسال در شب خاطره توسط راوی ماجرا یعنی بتول خورشاهی به رهبری تقدیم شده است، از چند بعد به تاریخ معاصر پرداخته است و دوران انقلاب اسلامی را تا نیمه شرح می‌دهد.

عرفانیان درباره مضمون این کتاب گفت: «راهی برای رفتن» قصه پرستاری است که با طاغوت مبارزه می‌کند و بعد از شهادت برادرش راهی جبهه‌های نبرد می‌شود. این پرستار که در نقش امدادگر به منطقه جنگی می‌رود اعتقاد داشته نباید راه برادرش را زمین بگذارد و با همین نیت هم در عملیات خیبر در جزیره مجنون شرکت می‌کند. بعد از عملیات، در سال ۱۳۶۶ به حج مشرف می‌شود و در برائت از مشرکین توسط آل سعود اسیر می‌شود. او به صورت معجزه‌آسایی فرار می‌کند.

وی یکی از ویژگی‌های دیگر این کتاب را اختصاص سه فصل مرتبط با دفاع مقدس و دو یا سه فصل مرتبط با اسارت و آزادی دانست و تصریح کرد: برای جذابیت بخشیدن به این کتاب و ترغیب خواننده، «راهی برای رفتن» را  در قالب رمان به نگارش در آورده‌ام که چیزی حدود ۳۸۰ صفحه شد.

کتاب «راهی برای رفتن» که هنوز رونمایی نشده و از کتاب‌های تازه چاپ شده انتشارات سوره مهر است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *