سیستم هوش مصنوعی رژیم صهیونیستی؛ کارخانه نسلکشی در غزه
خبرگزاری میزان – در حالی که رژیم صهیونیستی به دلیل استفاده از هوش مصنوعی در جنایت علیه غزه تحت فشار قرار گرفته است، به نظر نمیرسد این موضوع در فهرست اولویتهای رسیدگی به جنایتهای این رژیم در غزه از سوی جامعه جهانی بهویژه آمریکا از متحدان و شرکای اصلی رژیم صهیونیستی در جنایت علیه غزه قرار داشته باشد.
پولیتیکو در گزارش ضمن بررسی این موضوع، نوشت که رژیم صهیونیستی در حال استقرار فناوریهای جدید و پیچیده هوش مصنوعی در مقیاس وسیع در حملات علیه غزه است؛ با افزایش شمار قربانیان در غزه، گروههای حقوق بشری درباره پیامدهای استفاده این رژیم از سیستمهای هدفگیری هوش مصنوعی رژیم صهیونیستی میپرسند.
ارتش رژیم صهیونیستی در تعیین اهداف خود شامل مدارس، دفاتر سازمانهای امدادی، مراکز مذهبی و تاسیسات پزشکی در جریان حملات به غزه از یک سیستم هوش مصنوعی موسوم به «انجیل» استفاده کرد.
براساس آمارهای ارائه شده از سوی منابع فلسطینی تاکنون بیش از ۳۰ هزار فلسطینی بر اثر این حملات جان خود را از دست دادهاند که بخش عمدهای از آنها زنان و کودکان بودند.
گروههای حقوق بشری بهویژه در منطقه غرب آسیا خواستار شفاف سازی نقش اشتباههای احتمالی سیستمهای هوش مصنوعی رژیم صهیونیستی هستند و تاکید دارند که سیستم یادشده همان چیزی است که به رژیم صهیونیستی امکان هدف قرار دادن بخش زیادی از غزه را داده است.
گروه حقوق دیجیتال ۷amleh بهتازگی اعلام کرد که استفاده از سلاحهای خودکار در جنگ بدترین تهدید برای فلسطینیها است؛ قدیمیترین و بزرگترین سازمان حقوق بشری رژیم صهیونیستی نیز با ارائه درخواستی به ارتش این رژیم خواستار شفافیت بیشتر درمورد هدفگیری خودکار شد.
سیستم «انجیل» رژیم صهیونیستی که ارتش این رژیم اطلاعات اندکی درباره آن ارائه کرده است، از هوش مصنوعی برای تجزیه سریع حجم وسیعی از دادهها جهت معرفی اهداف بالقوه حمله استفاده میکند.
ارتش و دیگر نیروهای نظامی رژیم صهیونیستی از اظهارنظر درباره بمبهای هدایتشونده با هوش مصنوعی یا هر سیستم خودکار دیگری خودداری کردهاند؛ سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی نیز ادعا کرد در حالی که «انجیل» برای شناسایی اهداف بالقوه استفاده میشود، تصمیم نهایی برای حمله همیشه از سوی یک عامل انسانی گرفته میشود و این تصمیم در نهایت دستکم از سوی یک نفر دیگر در زنجیره فرماندهی ارتش این رژیم تایید میشود.
ارتش رژیم صهیونیستی ماه نوامبر (آبان) اعلام کرد که این رژیم بیش از ۱۲ هزار هدف را در ۲۷ روز نخست جنگ علیه غزه هدف قرار داد.
اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی برای پاسخگویی بیشتر درباره جنگ با هوش مصنوعی این ظرفیت را دارد که موجی را نیز در آمریکا در میانه تلاش دشوار قانونگذاران آمریکایی در زمینه استفاده از هوش مصنوعی در میدانهای نبرد آینده ایجاد کند.
برخی بر این باور هستند که منحرف کردن سیستم جنگ هوش مصنوعی از سوی رژیم صهیونیستی باید با واکنش آمریکا مواجه شود؛ با وجود این، هنوز این موضوع توجههای زیادی را در کانون بحثهای مربوط به جنگ غزه در واشنگتن به خود جلب نکرده است.
در حالی که رژیم صهیونیستی سازمانهای امدادی و تاسیسات پزشکی غزه را با ادعای استفاده مقاومت فلسطین از زیرساختهای نظامی هدف قرار داده و میدهد، مقامهای آمریکایی تا حد زیادی از مطرح کردن موضوع استفاده رژیم صهیونیستی از هوش مصنوعی در حملات به غزه اجتناب کردند.
معاون مشاور امنیت ملی کاخ سفید در بخش سایبری و فناوریهای نوظهور با اشاره به سرعت بالای خطرات این فناوری در جنگ، گفت: ما واقعا نگران سیستمهای هوش مصنوعی هستیم و رئیسجمهور به همین دلیل در ماه اکتبر (مهر) فرمان اجرایی را درباره استفاده از هوش مصنوعی از سوی ارتش و آژانسهای اطلاعاتی آمریکا اعلام کرد.
دلیل احتمالی دیگر بیتوجهی واشنگتن به استفاده رژیم صهیونیستی از هوش مصنوعی در جنگ علیه غزه، میتواند ماهیت مبهم عملیات نظامی رژیم صهیونیستی باشد.
در عین حال، رژیم صهیونیستی معاهده موجود درباره استفاده مسئولانه از هوش مصنوعی در جنگ را امضا نکرده است.
یک افسر سابق واحد ۸۲۰۰ ارتش رژیم صهیونیستی، میگوید که نمیتواند در مورد اشتباهات احتمالی «انجیل» صحبت کند، اما کارشناسان استدلال میکنند که هر سیستم هدفگیری هوش مصنوعی خطرات بالایی دارد.
یک کارشناس این حوزه، اظهار کرد: با توجه به سابقه نرخ بالای خطای سیستمهای هوش مصنوعی، خودکارسازی غیردقیق و مغرضانه اهداف، حملات این سیستمها دور از هدفگیری بیرویه نیست.
آمریکا در حال آزمایش انواع فناوریهای هوش مصنوعی توسعهیافته از سوی نیروهای آمریکایی در برخی موارد با بودجه این کشور در اراضی اشغالی است؛ از سوی دیگر، آمریکا سالانه ۳.۳ میلیارد دلار به رژیم صهیونیستی بهعنوان کمک مالی نظامی خارجی علاوه بر ۵۰۰ میلیون دلار سالانه برای برنامههای دفاع موشکی تحت یک پیمان یک دههای کمک نظامی به رژیم صهیونیستی اعطا میکند.
رژیم صهیونیستی از این بودجه تا حدی برای تقویت تواناییهای جنگی، ضد موشکی و نظارتی خود با فناوری پیشرفته استفاده کرده است.
یک مقام آمریکایی نیز معتقد است که اوکراین و غزه مانند آزمایشگاههایی هستند که متاسفانه برخی از کارهای غمانگیز برای کمک به ما در توسعه سیاستهای هوش مصنوعی در آنها انجام میشوند.
انتهای پیام/