صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آئین افتتاح و بهره‌برداری از ۲۵ پروژه آموزشی و کمک آموزشی و آغاز عملیات اجرایی ۱۸ پروژه جدید حوزه‌های علمیه خواهران

۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۲:۴۳
کد خبر: ۴۷۶۲۶۴۶
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
معاون رئیس‌جمهور با تاکید بر حمایت از توسعه کمی امکانات و ارتقا کیفی حوزه‌های علمیه خواهران در سراسر کشور گفت: مدارس علمیه باید دانش‌آموختگانی در تراز انقلاب اسلامی تربیت کنند که مدافع اسلام ناب و نظام اسلامی بوده و بتوانند با پاسخ‌های منطقی و مستدل به سوالات، ابهامات و انبوه شبهات که در فضای حقیقی و مجازی منتشر می‌شود، مخاطبان را متقاعد و همراه سازند.

خبرگزاری میزان _ محمد حسینی در آئین افتتاح و بهره‌برداری از ۲۵ ساختمان آموزشی و کمک آموزشی به متراژ ۲۴،۳۳۵ متر مربع و آغاز عملیات اجرایی ۱۸ پروژه جدید آموزشی و کمک آموزشی حوزه‌های علمیه خواهران در سراسر کشور به مساحت ۲۲،۸۰۳ متر مربع  در مرکز حوزه علمیه خواهران در قم با حضور آیت الله مقتدایی رئیس شورای سیاستگذاری حوزه‌های علمیه خواهران، حجت‌الاسلام والمسلمین فاضل مدیر حوزه‌های علمیه خواهران و معاونان و مدیران مجموعه، از اقدامات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری حوزه‌ها تشکر کرد.

وی گفت: راه‌اندازی حوزه‌های علمیه خواهران در استان‌ها و شهر‌های مختلف از دستاورد‌های انقلاب و برگرفته از اندیشه امام خمینی است که این نهال امروز شجره‌ای طیبه شده که آثار و برکات فراوانی برای جامعه دارد و با توجه به اینکه نیمی از پیکره جامعه را بانوان تشکیل می‌دهند، دانش آموختگان این مدارس می‌توانند مشعل هدایت، روشنگری و بیان احکام الهی، آموزه‌های اعتقادی، اخلاقی، قرآنی و تاریخی باشند و نقش مهمی در پاسخ به شبهات فرهنگی، اجتماعی و سیاسی و مشاوره دادن برای تحکیم خانواده و پیشگیری و درمان ناهنجاری‌های اجتماعی، ایفا کنند.

حسینی تاکید کرد: در احداث، توسعه و تجهیز مدارس علمیه در کنار خیرین، دولت هم وظیفه دارد که از این مراکز آموزشی حمایت کند. در گذشته عده‌ای به بهانه اینکه حوزه‌های علمیه مستقل هستند در کمک به این مراکز تردید ایجاد می‌کردند، اما ما بر این باوریم که حمایت از حوزه‌ها لزوما به معنای دخالت در امور آن‌ها نیست. جامعه روحانیت کشور در طول تاریخ حریت و استقلال خود را حفظ کرده است و امروز هم در کنار حمایت از  دولت هرجا نقد و توصیه‌ای داشته باشد مشفقانه بیان می‌کند و خوشبختانه دولت مردمی از روحیه نقدپذیری بالایی برخوردار است و آیت الله رئیسی همواره تاکید می‌کند که از نظرات اساتید و نخبگان حوزه و دانشگاه استفاده شود.  

معاون رئیس‌جمهور اهمیت تکریم عالمان دینی، مفاخر و مشاهیر را مورد تاکید قرار داد و گفت: تجلیل از بزرگان و گذشتگان برای این نیست که امروز هم از طلاب و دانشجویان انتظار داشته باشیم مثل گذشته در فقر و  محرومیت زندگی کنند و درس بخوانند بلکه برای آن است که روحیه تلاش، سخت‌کوشی و مجاهدت علما و بزرگان کشور در بین طلاب و دانشجویان زنده بماند.  

معاون رئیس‌جمهور با تاکید بر اهمیت تبیین و روشنگری و پاسخ به ابهام و سوالاتی که دشمنان و معاندان در فضای حقیقی و مجازی منتشر می‌کنند، اظهار داشت: دشمنان و بدخواهان ملت ایران از آغاز سال و بویژه ماه‌های اخیر با بسیج همه امکانات و سرمایه‌گذاری گسترده موضوع تحریم انتخابات و مایوس کردن مردم از حضور در پای صندوق رای را در دستور کار قرار دادند و اگر در مقابله با اینگونه دست و پازدنها، تبیین و روشنگری صورت نمی‌گرفت آن‌ها به راحتی اهداف خود را پیاده می‌کردند، لذا ضرورت دارد برای مواجهه با پمپاژ ابهام و شبهه افکنی وارد میدان شد و با استدلال و منطق به آن‌ها پاسخ داد.  

وی با تشکر از حضور آگاهانه مردم در انتخابات مجلس و خبرگان تاکید کرد: به رغم سرمایه‌گذاری سنگینی که بدخواهان ملت ایران برای عدم شرکت مردم در انتخابات کرده بود ند، مردم با شور و شعف وارد صحنه شده و با اجابت توصیه‌های رهبر فرزانه، پروژه دشمن را ناکام گذاشتند.  

حسینی همچنین با تسلیت درگذشت آیت الله امامی کاشانی اظهار داشت: این عالم وارسته با وجود اینکه مناصب مهمی در کشور داشت، اما همچون مرحوم آیت الله مهدوی کنی همه آن مناصب را رها کرد و مسئولیت مدرسه عالی شهید مطهری را برای تربیت نیرو‌های ارزشمند و مدرس و مبلغ که  نیاز مبرم جامعه است، بر عهده گرفت.  

در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین فاضل، مدیر حوزه‌های علمیه خواهران در سخنانی مدارس علمیه را پایگاه‌های فرهنگی  در سطح کشور دانست و گزارشی از اقدامات و برنامه‌های انجام شده برای ارتقای روزافزون این مراکز تهذیب و تعلیم ارائه داد.  
آیت الله مقتدایی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و رئیس شورای سیاستگذاری حوزه‌های علمیه خواهران نیز در سخنانی اظهار داشت: حوزه علمیه خواهران با فرمان امام راحل بنیان و با هدف ارشاد و هدایت مردم و تبیین احکام و مسائل دینی دایر گردید و از ابتدای تاسیس، خدمات علمی ارزشمندی در این مرکز انجام شده است.  

در حال حاضر قریب به ۵۰ هزار طلبه خواهر در ۵۰۰ مدرسه علمیه خواهران در سراسر کشور در حال تحصیل هستند و تاکنون حدود ۷۰ هزار طلبه خواهر فارغ التحصیل شده‌اند که در بین آنان بعضی به سطح اجتهاد رسیده اند.  

عضو مجلس خبرگان خاطرنشان کرد: به دلیل نوپا بودن مدارس علمیه خواهران لازم است این مراکز آموزشی با کمک خیرین و در صورت لزوم دستگاه‌ها و نهاد‌ها تجهیز و استاندارد سازی شود.  

در چهارمین سال بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی پروژه‌های عمرانی حوزه‌های علمیه خواهران در سراسر کشور که به صورت برخط و مجازی با حضور مدیران، مدرسان و طلاب در سراسر کشور انجام شد، ۲۵ ساختمان آموزشی و کمک آموزشی در ۱۷ استان و ۲۴ شهرستان با اعتباری بالغ بر ۲۱۳۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.  

همچنین در این مراسم، عملیات اجرایی ۱۸ پروژه جدید آموزشی و کمک آموزشی و منابع پایدار در ۱۳ استان و ۱۸ شهرستان با اعتباری بالغ بر ۳۷۰۰ میلیارد ریال آغاز شد.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *