صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دستگاه قضا در سال ۱۴۰۲|

نگاهی به سفر‌های استانی رئیس قوه قضاییه در سال ۱۴۰۲/ یازده سفر استانی رئیس عدلیه در یک‌سال

۰۴ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۰:۱۶
کد خبر: ۴۷۶۲۴۸۵
دسته بندی‌: قضایی ، حقوقی
حجت الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای از ابتدای تصدی منصب ریاست قوه قضاییه، ۲۹ سفر رسمی و غیررسمی به استان‌های مختلف داشته که از این تعداد، یازده سفر در سال ۱۴۰۲ انجام شده است.

خبرگزاری میزان - حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای از ابتدای تصدی منصب ریاست قوه قضاییه، ۲۹ سفر رسمی و غیررسمی به استان‌های مختلف داشته که از این تعداد، ده سفر در سال ۱۴۰۰، هشت سفر در سال ۱۴۰۱ و یازده سفر در سال ۱۴۰۲ انجام شده است.

نقطه اشتراک تمام سفر‌های استانی رئیس عدلیه -اعم از سفر‌های رسمی همراه با هیئت‌ عالی قضایی و سفر‌های غیررسمی- در انجام ملاقات‌ها و دیدار‌های مستقیم و بلاواسطه با مردم، رفع مسائل و مشکلات حقوقی و قضایی آن‌ها و اتخاذ رویکرد مسئله‌محور و تخصص‌گرایانه در برابر چالش‌ها و آسیب‌های موجود است که به نحوی از انحاء مرتبط با وظایف و مسئولیت‌های دستگاه قضا به ویژه در حوزه صیانت از حقوق عامه بوده است.

 رئیس قوه قضاییه، در حاشیه سفر‌های استانی و در راستای درخواست‌های مطرح شده مردمی در رابطه با مشکلات گوناگون، دستورات قابل توجهی برای رسیدگی و پیگیری ویژه این موارد صادر کرده است تا مسئولان قضایی در رده‌های مختلف به دغدغه‌های مردمی رسیدگی کنند و گام موثر و مهمی در راستای اثربخشی خدمت‌رسانی دستگاه قضا به مردم داشته باشند.

۱- سفر رسمی رئیس قوه قضاییه به استان البرز (۱۷ فروردین۱۴۰۲)

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضاییه، در تاریخ ۱۷ فروردین ماه ۱۴۰۲، در صدر هیئت عالی قضایی به استان البرز سفر کرد.

برنامه‌های انجام شده در سفر رئیس عدلیه به استان البرز:

مهمترین برنامه‌های انجام شده در سفر دو روزه رئیس عدلیه و هیئت عالی قضایی به استان البرز: دیدار با اقشار مختلف مردم، دیدار با قضات و کارکنان دادگستری استان البرز، حضور در جلسه شورای اداری و بررسی مشکلات قضایی استان و تصویب مصوبات برای رفع این مشکلات، نظارت ویژه به برخی پرونده‌های قضایی بود.

در این سفر، مسئولان عالی قضایی که رئیس قوه قضاییه را همراهی می‌کردند، هرکدام به نقاط مختلف این استان رفتند تا ضمن دیدار مستقیم و بدون واسطه با مردم، از نزدیک با مشکلات آن‌ها آشنا شده و برای برطرف کردن مسائل قضایی و سایر مشکلات آن‌ها در حد توان، اقدامات مقتضی را ترتیب دهند.

همچنین، پس از احصاء مسائل و مشکلات قضایی استان البرز و با در نظر گرفتن اولویت‌ها، از سوی رئیس قوه قضاییه، بالغ بر ۱۶۷ میلیارد تومان برای تجهیز مراکز و مراجع قضایی این استان تخصیص داده شد.

۲- سفر رسمی رئیس قوه قضاییه به استان کردستان (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲)

رئیس دستگاه قضا، در تاریخ ۱۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ در صدر هیئت عالی قضایی به استان کردستان سفر کرد.

مسئولان عالی قضایی از جمله: معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه، رئیس سازمان بازرسی، رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک، رئیس سازمان زندان‌ها، رئیس سازمان پزشکی قانونی، رئیس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه، رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح، سخنگوی دستگاه قضا و رئیس مرکز ارتباطات مردمی قوه قضاییه که در سفر به استان کردستان رئیس عدلیه را همراهی می‌کردند، هر کدام به نقاط مختلف این استان رفتند تا ضمن دیدار مستقیم با مردم، از نزدیک با مشکلات آن‌ها آشنا شوند و برای برطرف کردن مسائل قضایی و سایر مشکلات آن‌ها در حد مقدورات، اقدامات مقتضی را ترتیب دهند.

برنامه‌های انجام شده در سفر رئیس عدلیه به استان کردستان:

از جمله مهمترین برنامه‌های انجام شده در سفر دو روزه رئیس قوه قضاییه به استان کردستان: دیدار با اقشار مختلف مردم، علما و روحانیون شیعه و اهل سنت، دیدار با قضات و کارکنان دادگستری این استان، حضور در جلسه شورای اداری و بررسی مشکلات قضایی استان و تصویب مصوبات جهت رفع این مشکلات، دیدار رئیس قوه قضاییه با دانشجویان دانشگاه کردستان، اهداء اسناد حدنگاری سد قشلاق سنندج و اراضی نیرو‌های مسلح استان، اهدای اسناد مالکیت حدنگاری سد قشلاق سنندج، انجام اقدامات لازم برای واگذاری ۶۰ هکتار از اراضی برای احداث مسکن ملی شهرستان سنندج، واگذاری سند ۷۰ هکتار از اراضی شهرک وحدت سنندج به شرکت تعاونی ارتش، حل و فصل مشکلات ثبتی چندین ساله مناطق حاشیه‌ای سنندج و مریوان بعد از سال‌ها بلاتکلیفی، ملاقات مسئولان قضایی با ۳۵۶ نفر، دریافت قریب به دو هزار و ۱۰۰ فقره درخواست مردمی، آزادی ۱۲۱ زندانی با استفاده از ارفاقات قانونی و کمک خیرین و رهایی ۴ نفر از محکومان به قصاص نفس با رضایت اولیاء دم، و تشکیل پوشه پیگیری ویژه برای ۱۰ پرونده کثیرالشاکی در جریان ملاقات‌های مردمی در سنندج، بود. در این سفر، بالغ بر ۱۸۷ میلیارد تومان برای تجهیز مراکز و مراجع قضایی استان کردستان تصویب شد.

همچنین، مقرر شد بعد از طی مراحل قانونی، بعد از سال‌ها اختلافات ثبتی و مشکلات مردم این مناطق بویژه منطقه نایسر با ۸۵ هزار نفر جمعیت و ۷ هزار منزل، رفع و اسناد مردم صادر شود.

۳- سفر غیررسمی رئیس قوه قضاییه به استان خراسان شمالی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲)

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای در تاریخ ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، در سفری بدون تشریفات و از پیش اعلام نشده، وارد بجنورد مرکز استان خراسان شمالی شد.

برنامه‌های انجام شده در سفر رئیس عدلیه به استان خراسان شمالی:

مهمترین اقدامات انجام شده در سفر رئیس قوه قضاییه به استان خراسان شمالی: بازدید‌های میدانی و آسیب‌شناسانه رئیس قوه قضاییه از مراکز و مراجع قضایی، بازدید از دادسرای عمومی و انقلاب بجنورد و زندان مرکزی بجنورد و مطالعه موردی برخی پرونده‌ها به صورت تخصصی و صدور برخی توصیه‌ها خطاب به مسئولان ذی‌ربط بود.

رئیس قوه قضاییه در سفر از پیش اعلام نشده به استان خراسان شمالی، برنامه‌ها و دیدار‌های کاری و متراکمی را در دستور کار قرار داد و پس از حضور در جمع دانشجویان دانشگاه بجنورد، در مسجدی به صورت صمیمانه با اقشار مختلف مردم این استان، دیدار کرد.

۴- سفر غیررسمی رئیس قوه قضاییه به استان مازندران (۱۸ خرداد ۱۴۰۲)

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای، در تاریخ ۱۸ خرداد ۱۴۰۲ در سفری بدون تشریفات و از پیش اعلام نشده، وارد ساری مرکز استان مازندران شد.

برنامه‌های انجام شده در سفر رئیس عدلیه به استان مازندران:

از جمله مهمترین اقدامات انجام شده در سفر دو روزه رئیس قوه قضاییه به استان مازندران: بازدید از «انبار‌های گمرکات و اموال تملیکی مازندارن»، بندر «امیرآباد» و بندر «نوشهر» در راستای صیانت از حقوق عامه، انسداد گلوگاه‌های فسادزا، مشاهده ملموس و نزدیک معایب و معضلات ناظر بر ورود و خروج کالا‌ها و محموله‌ها در این بنادر و ساماندهی فرآیند‌های ناظر بر واردات و صادرات، بود.

بازدید رئیس عدلیه از مخازن نگهداری گندم و روغن بندر امیرآباد، حضور در جلسه بازپرسی اخلالگران اقتصادی، حضور میدانی و بررسی اوضاع و شرایط گمرکات و بنادر استان مازندارن از دیگر اقداماتی بود که در این سفر انجام شد.

۵- سفر غیررسمی رئیس قوه قضاییه به استان فارس (۱۶ مرداد ۱۴۰۲)

ریاست دستگاه قضا، در تاریخ ۱۶ مرداد ۱۴۰۲، در سفری غیررسمی به شیراز مرکز استان فارس رفت. سفر استان فارس، نهمین سفر بدون تشریفات رئیس قوه قضاییه بود.

برنامه‌های انجام شده در سفر رئیس عدلیه به استان فارس:

از جمله مهمترین برنامه‌های انجام شده در سفر دو روزه رئیس قوه قضاییه به استان فارس: واگذاری ۵ هزار فقره سند رسمی املاک شهرستان بختگان، بازدید از کارخانه صنایع مخابراتی راه دور ایران (ITI) و تمهید مقدمات برای احیا کامل تولید و اشتغال در این واحد تولیدی پس از تعطیلی ۱۷ ساله و تسهیل روند واگذاری آن به سرمایه‌گذار، بازدید از کارخانه روغن نباتی شیراز (یکی از قدیمی‌ترین واحد‌های تولیدی کشور، که در جریان واگذاری‌های غیراصولی، به دلیل سوء مدیریت، با مشکلات اقتصادی و بدهی مواجه شد) در راستای کمک دستگاه قضایی به رشد تولید و رفع موانع تولید و انجام اقدامات ناظر بر جلوگیری از ورشکستگی، تعطیلی و ارتقاء تولید و اشتغال در این کارخانه، تخصیص مبلغی بالغ بر ۴۲۰ میلیارد تومان برای تجهیز مراکز و مراجع قضایی این استان تا پایان سال مالی جاری، ارائه سند موقوفه بیمارستان نمازی توسط رئیس قوه قضاییه به رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان فارس، صلح و سازش دو پرونده نزاع بین‌طایفه‌ای ۴۰ ساله ۱۰۰ خانواده بود.

همچنین در جریان این سفر ۴۲ نفر از اولیای دم در این استان که حق قصاص داشتند، در نتیجه صلح و سازش از حق خود گذشتند.

تشرف به حرم حضرت احمد بن موسی (ع) «شاهچراغ» در شیراز، حضور در محل شهادت و مزار زائران حرم حضرت احمدبن موسی (ع) در جنایت تروریستی ۴ آبان ۱۴۰۱، گفتگو با جمعی از زائران و شنیدن صحبت‌های آن‌ها از دیگر برنامه‌های رئیس قوه قضاییه در سفر به این استان بود.

۶- سفر غیررسمی رئیس قوه قضاییه به استان گلستان (۲۶ مرداد ۱۴۰۲)

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، در تاریخ ۲۶ مرداد ۱۴۰۲ در سفری غیررسمی و بدون تشریفات وارد گرگان مرکز استان گلستان شد.

برنامه‌های انجام شده در سفر رئیس عدلیه به استان گلستان:

از جمله مهمترین اقدامات انجام شده در سفر رئیس قوه قضاییه به استان گلستان: بازدید سرزده رئیس عدلیه در چند جلسه رسیدگی قضایی در استان گلستان و دادگاه‌های تجدیدنظر، از جمله شرکت در بزرگترین پرونده مفاسد اقتصادی استان گلستان و جلسه ارتباط تصویری درخواست پابند الکترونیک، تصویب افزایش سرمایه شرکت پتروشیمی گلستان بود.

۷- سفر رسمی رئیس قوه قضاییه به استان آذربایجان شرقی (۱۲ مهر ۱۴۰۲)

رئیس دستگاه قضا، در تاریخ ۱۲ مهرماه ۱۴۰۲ در سفری رسمی و در رأس هیئت عالی قضایی وارد تبریز مرکز استان آذربایجان شرقی شد. در این سفر رئیس دستگاه قضا به استان آذربایجان شرقی، مسئولان عالی قضایی جهت بررسی و رفع مشکلات مردم و بخش‌های قضایی، به تمامی شهرستان‌های استان سفر کردند.

برنامه‌های انجام شده در سفر رئیس عدلیه به استان آذربایجان شرقی:

مهمترین اقدامات انجام شده در سفر دو روزه رئیس قوه قضاییه و هیئت عالی قضایی به استان آذربایجان شرقی: حضور رئیس قوه قضاییه در جمع دانشجویان دانشگاه تبریز، دیدار با صنعتگران، تولیدکنندگان و کارآفرینان استان، دیدار با قضات و کارکنان قضایی استان، آزادی ۱۲۰ تن از زندانیان واجد شرایط از زندان‌های سراسر استان، واگذاری بیش از ۶ هزار سند شهرک‌های صنعتی و واحد‌های تولیدی استان، انجام ۲۴۱ مورد ملاقات مردمی با مسئولان عالی قضایی، وصول هزار و ۳۶۲ فقره درخواست مردمی، حضور رئیس قوه قضاییه در مراسم صبحگاه مشترک نیرو‌های مسلح استان، تخصیص ۲۲۸ میلیارد تومان برای رفع مشکلات حوزه‌های قضایی استان، حل مشکل ثبتی اسناد مالکیت دانشگاه‌های شهید مدنی، سهند، هنر اسلامی، معماری و شهرسازی آذربایجان شرقی در مجموع به مساحت هزار و ۹۹ هکتار، بازدید رئیس دیوان‌عالی کشور از کارخانه ذوب آهن فجر صوفیان و گفتگو و استماع مشکلات کارگران و بازدید رئیس سازمان زندان‌های کشور از پارکینگ راهنمایی و رانندگی و زمین جدید زندان میانه بود.

۸- سفر رسمی رئیس قوه قضاییه به استان کرمان (۱۰ آبان ۱۴۰۲)

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای در تاریخ ۱۰ آبان ۱۴۰۲ در سفری رسمی و در رأس هیئت عالی قضایی با هدف اتخاذ تدابیر در جهت رفع موانع کسب و کار مردم و افزایش تولید، ارائه خدمات بیشتر قضایی، ثبتی و حوزه پزشکی قانونی به مردم استان کرمان به این استان سفر کرد.

برنامه‌های انجام شده در سفر رئیس عدلیه به استان کرمان:

رئیس قوه قضاییه و مسئولان قضایی در جریان سفر به استان کرمان، به شهرستان‌ها و نقاط مختلف استان سفر کردند تا مشکلات مردم را بررسی و در راستای مرتفع کردن آن اقدامات لازم را انجام دهند.

مهمترین برنامه‌های انجام شده در این سفر: بازدید و نظارت میدانی رئیس قوه قضاییه از دادگاه‌های تجدیدنظر استان، حضور رئیس عدلیه در چند جلسه رسیدگی قضایی در استان، واگذاری بیش از ده هزار اسناد رسمی مالکیت شهرک‌های امام خمینی (ره) و امید شهرستان بم با حضور رئیس قوه قضاییه، حل مشکل ۲۰ ساله تعارض مالکیت در شهرک‌های شهرستان بم و صدور اسناد رسمی برای مردم در نتیجه پیگیری‌های قوه قضاییه، دیدار با اقشار مختلف مردم، نشست با صنعتگران و فعالان اقتصادی، بازدید از مراکز قضایی و حضور در جلسه شورای اداری، حضور در گلزار شهدای کرمان و گفت‌وگوی با مردم و شنیدن مطالب و درخواست‌های آن‌ها، تفویض اختیارات لازم به رئیس کل دادگستری استان از سوی رئیس عدلیه جهت انجام اقدامات مقتضی برای رفع مسائل و مشکلات قضایی و حقوقی کرمان، اختصاص مبلغی بالغ بر ۲۳۰ میلیارد تومان جهت رفع مسائل و مشکلات مراکز و مراجع قضایی استان کرمان و فراهم شدن مقدمات آزادی بیش از ۲۴۳ نفر از زندانیان این استان بود.

سایر مسئولان قضایی حاضر در این سفر علاوه بر انجام دیدار‌های مستقیم با مراجعه‌کنندگان، جهت شناسایی و احصاء مشکلات حقوقی و قضایی مردم استان کرمان به شهر‌های مختلف این استان سفر کردند تا در نهایت مسائل و موضوعات جمع‌آوری شده را در جلسه شورای قضایی استان کرمان جهت بررسی و رفع، مطرح کنند.

همچنین ۱۳ روز پس از سفر رئیس قوه قضاییه به استان کرمان، اسناد مالکیت ۵۳۹ خانوار رودبار جنوب، صادر شد و مشکل چند ده ساله صدور اسناد مالکیت شهروندان رودبار جنوب حل شد.

۹- سفر رسمی رئیس قوه قضاییه به استان اردبیل (۱۶ آذر ۱۴۰۲)

رئیس دستگاه قضا، در تاریخ ۱۶ آذر ۱۴۰۲، در سفر رسمی و در رأس هیئت عالی قضایی جهت سرکشی به واحد‌های قضایی استان و بررسی و رفع مسائل و مشکلات مرتبط با حوزه‌های قضایی به استان اردبیل سفر کرد.

برنامه‌های انجام شده در سفر رئیس عدلیه به استان اردبیل:

از جمله مهمترین برنامه‌های انجام شده در این سفر: حضور رئیس قوه قضاییه به مناسبت روز دانشجو در دانشگاه محقق اردبیلی حاضر شد و پاسخ به سوالات دانشجویان، اختصاص مبلغی بالغ بر ۱۷۸ میلیارد تومان (ظرف مدت دو سال) در راستای رفع مسائل و مشکلات مراکز و مراجع قضایی استان اردبیل، بود.

۱۰-سفر رسمی رئیس قوه قضاییه به استان بوشهر (۴ بهمن ۱۴۰۲)

حجت‌الاسلام‌‍والمسلمین محسنی اژه‌ای، در تاریخ ۴ بهمن ۱۴۰۲، در سفر رسمی و در رأس هیئت عالی قضایی جهت رفع مسائل و مشکلات حقوقی و قضایی مردم و خدمت‌رسانی مطلوب‌تر برای دومین‌بار از زمان تصدی منصب قضا به استان بوشهر سفر کرد. 

برنامه‌های انجام شده در سفر رئیس عدلیه به استان بوشهر:

مهمترین برنامه‌های انجام شده در سفر رئیس قوه قضاییه و هیئت عالی قضایی به استان بوشهر: ارزیابی مصوبات سفر مردادماه سال گذشته رئیس دستگاه قضا به بوشهر، رفع مشکل اسناد اراضی ۲۶ هزار نفر در ۱۰ روستا و ۴ شهر منطقه عسلویه پس از ۳۲ سال، حضور رئیس قوه قضاییه در جشن بزرگ ازدواج آسان ۲۲۰ زوج تحت پوشش سازمان بهزیستی در بوشهر، تفویض اختیارات قانونی رئیس عدلیه به رئیس کل دادگستری استان جهت انجام اقدامات لازم برای رفع آن دسته از مشکلات استان که به قوه قضاییه مربوط می‌شود، اختصاص ۲۳۴ میلیارد تومان اعتبار جهت تجهیز مراکز و مراجع قضایی استان بوشهر، صدور ۵۶ جلد سند برای منطقه پارس شمالی بدون هزینه توسط سازمان ثبت، انجام ۱۵۱ گفتگوی چهره به چهره مقامات قضایی با مردم و مراجعه‌کنندگان این استان، دریافت ۶۲۱ فقره نامه و درخواست مردمی، تشکیل ۲۰ مورد پوشه پیگیری ویژه برای پرونده‌های کثیرالشاکی استان، رفع مشکل اسناد مالکیت اراضی و املاک چند هزار نفر از ساکنان منطقه عسلویه، دیدار رئیس عدلیه با قضات و کارکنان واحد‌های قضایی و حضور در جلسه شورای قضایی، بود.

۱۱- سفر غیررسمی رئیس قوه قضاییه به اصفهان (۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۲)

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، همزمان با ایام جشن پیروزی انقلاب اسلامی، در تاریخ ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۲، ضمن حضور در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه، از زندان مرکزی اصفهان بازدید کرد و در مراسم آزادی زندانیان و محکومان واجد شرایط در این ندامتگاه، شرکت کرد.

تاکید بر هدفمند بودن و مسئله‌محوری سفر‌های استانی سفر‌های استانی از سوی رئیس قوه قضاییه

رئیس دستگاه قضا طی سخنانی در نشست شورای عالی قوه قضاییه، (۲۷ آذر ۱۴۰۲) با اشاره به مقوله سفر‌های مستمر استانی هیئت عالی قضایی به مناطق مختلف کشور و بررسی و رفع مسائل و مشکلات حقوقی و قضایی استان‌ها و انجام دیدار‌های بی‌واسطه و مستقیم با مردم و مسئولان استانی، گفت: تجربه نشان داده که انجام سفر‌های استانی و حضور در بین مردم و مسئولان استان‌ها و بررسیِ میدانی مسائل و مشکلات آن‌ها، تأثیر مطلوب و نافعی در چاره‌جویی‌ها و علاج مسائل دارد؛ اما ضرورت دارد که این قبیل سفرها، هدفمندتر و مسئله‌محورتر باشند تا از فرصتی که بواسطه این سفر‌ها ایجاد می‌شود، بهره وافر و بیشتری نصیب مردم و مسئولین گردد.

رئیس عدلیه افزود: سفر‌های استانی ما در قوه قضاییه تقریباً هدفمند شده و در مقاصد استانی خود، از پیش، مسائل اولویت‌دار شناسایی می‌شوند و این مسائل بعضاً حل شده و یا در مسیر رفع شدن هستند؛ به همین سبب باید از دست‌اندرکاران حوزه ریاست قوه قضاییه قدردانی به عمل آورم که قبل از برگزاری سفر‌های استانی ما، همراه و یا جدا از تیم‌های معاونت راهبردی، مقولات مرتبط با استانِ مقصد را مسئله‌شناسی می‌کنند و این امر را با جزئیات پی می‌گیرند و مسائل احصا شده را به طور خاص پیگیری می‌کنند و همچنین با بخش‌های مختلف در استان از جمله حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌ها و فعالان اقتصادی و سایر اقشار ارتباط می‌گیرند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای گفت: اگرچه تأکید دارم که سفر‌های استانی ما در قوه قضاییه تقریباً هدفمند شده، اما این مقدار، باز هم کفایت نمی‌کند و باید این عرصه هرچه بیشتر تعمیق یابد؛ مصوبات سفر‌های استانی نباید روی کاغذ بمانند چرا که در آن صورت مردم تصور می‌کنند صرفاً یک حرفی زده شد و تمام شد؛ اجرایی شدن مصوبات سفر‌های استانی و وعده‌های داده شده به مردم باید مستمراً و مجدانه پیگیری شود؛ من به مسئولان ذی‌ربط در دستگاه قضایی تاکید دارم که پیگیری‌ها در قبال اجرایی شدن مصوبات سفر‌های استانی، بلافاصله بعد از سفر صورت گیرد و هیچگونه تأخیر و تعللی در این مهم صورت نپذیرد.

رئیس قوه قضاییه از بدو تصدی ریاست دستگاه قضا در دهم تیر سال ۱۴۰۰ تاکنون به صورت رسمی و در صدر هیئت‌عالی قضایی به استان‌های ایلام، قزوین، خوزستان، گلستان، خراسان‌رضوی، سیستان‌وبلوچستان، قم، یزد، خراسان جنوبی، زنجان، مرکزی، اصفهان، البرز، کردستان، آذربایجان شرقی و کرمان و اردبیل سفر کرده است.

ریاست دستگاه قضا در دوره جدید علاوه بر سفر‌های رسمی استانی که به همراه هیئت عالی قضایی انجام می‌شود، سفر‌هایی غیررسمی و بدون تشریفات را هم در برنامه کاری خود گنجانده است؛ استان‌های البرز، اصفهان، هرمزگان، بوشهر، کرمان و خراسان رضوی (۲ مرتبه)، خراسان شمالی، مازندران، فارس و گلستان استان‌هایی بودند که رئیس قوه قضاییه بدون انجام تشریفات و بصورت غیررسمی به آن مناطق سفر کرده است.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *