صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

جلد دوم و سوم کتاب «تمدن و سرمایه‌داری» منتشر شد

۰۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۰:۲۰
کد خبر: ۴۷۶۱۲۵۵
جلد دوم و سوم کتاب «تمدن و سرمایه‌داری» نوشته فرنان برودل و ترجمه فرهنگ رجایی منتشر و راهی بازار نشر شد.

خبرگزاری میزان- طبق اعلام ارتباطات و امور بین‌الملل انتشارات علمی و فرهنگی، جلد دوم کتاب «تمدن و سرمایه داری» در ۸۶۸ صفحه، شمارگان ۵۰۰ نسخه و جلد سوم کتاب «تمدن و سرمایه داری» در ۸۹۲ صفحه و شمارگان ۵۰۰ نسخه توسط انتشارات علمی و فرهنگی منتشر شد.

در خلاصه این کتاب آمده است: «کتاب تمدن و سرمایه داری»

بهترین جمله برای معرفی کتاب «تمدن و سرمایه داری» جمله اول فرنان برودل در جلد دوم است، اگر قرار باشد تنها به دنبال یک ایماژ ساده برای کتاب حاضر بگردم، پاسخ خواهم داد که این جلد ما را از طبقه همکف که به زندگی روزمره اختصاص داشت-موضوع جلد اول کتاب- به طبقه بالا می‌برد؛ جایی که چیزی را به نمایش می‌گذارد که من «زندگی اقتصادی» می‌خوانم.

فرنان برودل با بررسی دقیق زندگی مادی این کتاب سه گانه در حقیقت در مورد عظمت انسان بودن و توان انسان برای کار‌های بزرگ است. برودل در این مجموعه کتاب به تمدن تجدد و نظام سرمایه داری و گسترش آن میپردازد و در جلد دوم به طور خاص به توصیف و تحلیل و ترسیم نظام سرمایه داری نگاه میکند و در جلد سوم نگاه خود را به جزییات آن و کارکرد این نظام در جهان معطوف میسازد، فرنان برودل به مکتب تأثیرگذار تاریخگرایی نو مرتبط است که از گسست بزرگ از پارادایم روایی مسلط در اوایل قرن بیستم حمایت می‌کرد و رویکردی به تاریخ را در بر می‌گرفت که علوم اجتماعی را با تاریخ مشکل محور ادغام می‌کرد. برودل به‌عنوان یکی از تأثیرگذارترین مورخان قرن بیستم ستایش می‌شود، برودل با بیان داستان‌های معقول و منطقی برای گفتن ظاهر شد، فهم نظریات او در عمل کمی مشکل است. نظر او، سرمایه‌داری یک مقوله همه مکانی یا جهانی و همه‌زمانی یا همه‌وقتی بوده است: «سرمایه‌داری از آغاز تاریخ بالقوه قابل مشاهده بوده است و اینکه در همه ادوار خود را بسط داده و تداوم بخشیده است»

برودل، مارکس را که نگرشی مادی گرایانه داشت و وبر را که روحیه انگارگرایانه داشت را نقد میکرد و نگرش خود را که نگرشی تمدنی است، اعلام کرد، همراه شدن با برودل در این کتاب سه گانه و بررسی نظام سرمایه داری و عوامل رشد آن خواننده را مشعوف میسازد، با برودل به قرون پانزده تا هیجده سفر کنید و سرگذشت مادی و عملی بشر را در این قرون تا پیدایش نظام سرمایه داری و بازار‌های مبادلاتی رصد کنید و در آن تعمق کنید.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *