صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پژوهشگاه باید به پژوهش‌های کاربردی بپردازد

۲۴ آذر ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۵:۱۰
کد خبر: ۴۷۶۱۱۲
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: پژوهشگاه باید به پژوهش‌های کاربردی و باز کردن گره از مشکلات بپردازد.

به گزارش گروه جامعه ، مراسم گرامیداشت هفته پژوهش در میراث فرهنگی و گردشگری با حضور علی اصغر مونسان معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، محمدحسن طالبیان معاون میراث فرهنگی، ولی تیموری معاون گردشگری، بهروز عمرانی سرپرست پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری و جمعی از مدیران و کارشناسان سازمان میراث فرهنگی در موزه ملی ایران برگزار شد.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در این مراسم گفت: پژوهش یک امر ارزش آفرین است و می‌توان این حوزه را در دو بخش کلی مورد توجه قرار داد، پژوهش‌هایی که منجر به تولید علم می‌شود و پژوهش‌های کاربردی که گره‌ها را باز می‌کند، هر دو جنبه پژوهش مهم است و باید مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: پژوهشگران پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری نیز باید با توجه به این کارکردها، دانش جدید ایجاد کنند، به امور جامعه بپردازند و گره از مشکلات باز کنند.

مونسان تصریح کرد: در پژوهشکده‌های پژوهشگاه اقدامات خوبی انجام شده است، تولیدات و کتاب‌های خوبی منتشر شده و پایان‌نامه‌های مفیدی تهیه شده است، اما باید حوزه‌های مغفول مانده مورد توجه قرار گیرد.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اضافه کرد: در حوزه میراث فرهنگی اقدامات و برنامه‌های خوبی صورت گرفته است و تجربیات گرانبهایی نیز در این حوزه وجود دارد، اما موضوعی که باید بیش از پیش به آن توجه شود، حوزه گردشگری است، با توجه به اینکه گردشگری در پژوهشگاه از گروه به پژوهشکده ارتقا پیدا کرد باید کمک رسانی و همراهی با این بخش افزایش پیدا کند.

معاون رئیس جمهوری تصریح کرد: پژوهشگاه باید راهکار‌های مفید برای توسعه و رونق صنعت گردشگری ارائه کند، میراث فرهنگی بخش مهم و باارزش کشور است و هویت یک ملت را نشان می‌دهد، فخر ما داشتن این میراث ارزشمند و گرانبهاست، اما باید از این میراث فرهنگی استفاده شود.

مونسان اضافه کرد: بسیاری از کشور‌هایی که جاذبه و آثار تاریخی چندانی ندارند با اجرای طرح‌ها و ایده‌های متنوع، برای گردشگران جاذبه ایجاد می‌کنند و به درآمد دست پیدا می‌کنند، ما هم باید از این داشته‌ها و آثاری که از گذشتگان به ارث برده ایم استفاده کنیم.

مونسان افزود: معرفی این داشته‌های ارزشمند و گرانبها به جهانیان و شناساندن آن‌ها به مردم سایر نقاط و در عین حال کسب درآمد و ایجاد اشتغال با استفاده از این میراث ارزشمند باید در دستور کار قرار گیرد.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: توجه به پژوهش‌های کاربردی و فعال شدن پژوهشکده گردشگری از جمله اقداماتی است که باید مورد توجه قرار گیرد، پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری باید در تعامل و همکاری با معاونت ها، مشکلات را بررسی و برای آن‌ها راهکار ارائه دهد.

معاون رئیس جمهوری ادامه داد: همچنین مدیران کل میراث فرهنگی استان‌ها باید مشکلات و موانع خود را با پژوهشگاه مطرح کنند تا برنامه‌ها و اقدامات لازم برای رفع این مسائل ترسیم شود.

مونسان گفت: امیدواریم با ارتقای گروه گردشگری به پژوهشکده شاهد اتفاقات بزرگ و خوبی باشیم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *