گردانندگان شبکههای اجتماعی با دیکتاتوری رسانهای مانع از فعالیت رسانههای تاثیرگذار میشوند
خبرگزاری میزان- نشست ویژه بررسی عملیاتهای رسانهای KHAMENEI.IR در طوفانالاقصی و مسدودشدن حساب اینستاگرام این رسانه صبح امروز در نمایشگاه رسانههای ایران برگزار شد.
در این نشست کارشناسان رسانه مهدی فضائلی عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب، فرشاد مهدیپور معاون امور رسانهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمد صرفی سردبیر روزنامهی انگلیسیزبان تهرانتایمز و محمد لسانی تحلیلگر شبکههای اجتماعی حضور داشتند.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب بیان کرد: رسانه KHAMENEI.IR تلاش کرده شرایط و بستر انتقال پیام را برای مخاطبان فراهم کند بر این اساس از امکانات و فناوری جدید برای رساندن پیام به مخاطبان استفاده کرده است.
فضائلی گفت: اتفاقی که برای بستن حساب KHAMENEI.IR در اینستاگرام و ایکس اتفاق افتاد و این صفحات بسته شدند در دفعات قبل نیز رخ داده بود اما این دوره بدون هیچ هشدار و اطلاع قبلی انجام شده و حساب اینستاگرام بسته شده است.
وی افزود: در گذشته نیز محتوا و تصاویر شهيد سردار سلیمانی محدود میشد و نشان میدهد گردانندگان این شبکه های اجتماعی وقتی ببینند رسانهای در کلان تأثیر گذار بوده تلاش میکنند جلوی فعاليت آن را بگیرند و ما از آن به دیکتاتوری دیجیتال یاد میکنیم.
فضائلی گفت: اعمال این محدودیتها رویکرد همکاران ما در اين مؤسسه رد برای انتقال پیام رهبر انقلاب تغییر نخواهد داد و قطعا انگیزه ما برای ادامه راه بیشتر میشود.
وی با بیان اینکه مسدود سازیKHAMENEI.IR در اینستاگرام از راههای حقوقی پیگیری میشود گفت: اگر نیاز به آغاز فعالیت در اینستاگرام باشد مورد بررسی قرار میگیرد. مسئولان داخلی و مدیران وزارت خارجه باید پیگیری کنند که چرا این اتفاق رخ داده است و هزینه این مسدودسازی از صاحبان این پلتفرم بازپس گرفته شود.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب ادامه داد: سوال اینجاست که چرا پس از بسته شدن این صفحه با بیش از ۵ میلیون دنبال کننده مدعیان آزادی بیان در جهان واکنشی نداشتند؟ این بازگو کننده این واقعیت است که آزادی بیان ابزاری در دستان مدعيان آن است تا هر زمانی به منفعت آنان باشد از آن استفاده کنند.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب بیان کرد: این اقدامی منفعلانه در برابر کنشگری رهبر انقلاب است و این انفعال مفتضحانه است.
معاون امور رسانهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این نشست بیان کرد: این اتفاقی بیسابقه نیست ما در موقعیت جنگ نرم قرار داریم و بسته شدن KHAMENEI.IR در اینستاگرام به معنای پایان جنگ نیست.
مهدیپور ادامه داد: مدیران شبکه های اجتماعی که باعث بسته شدن KHAMENEI.IR در اینستاگرامند از دشمنان انقلاب هستند، آنها اسم حاج قاسم را به دلیل ترس از این شخصیت بزرگ محدود کردند. ما باید در این میدان همچنان حضور داشته باشیم و راهی را برای ارائه محتوا و اطلاعات خود پیدا کنیم.
در ادامه لسانی، کارشناس رسانهای نیز بیان کرد: از زمانی که شبکه اجتماعی به وجود آمد شبکه روابط نیز شکل گرفت. مقاومت امروز در جهان تبدیل به جبهه شده و شبکه روابط KHAMENEI.IR توانسته در ارتباط با دیگر رسانهها اطلاع رسانی کند.
لسانی افزود: اولین برنامههای زنده از اجلاس انتفاضه فلسطين را شبکه اجتماعی رهبر انقلاب در اینستاگرام منتشر کرد، یا از توییتر سابق و ایکس کنونی با جوانان جهان صحبت کرد که باعث شده صاحبان این فناوری احساس خطر کنند.
وی گفت: شبکههای مختلف دنیا میبینند تنها رهبر سیاسی جهان، رهبر جمهوری انقلاب اسلامی ايران است که توانسته درباره فلسطين و انتفاضه با آنها صحبت کند.
تحلیلگر شبکههای اجتماعی بیان کرد: امروز در جريان ناآگاهی شاهد هستیم دشمن جلوی صدور اطلاعات را میگیرد. ما باید ائتلاف رسانهای ایجاد کنیم و از نظر زیرساختی قوی شویم.
محمد صرفی، سردبیر روزنامه تهران تایمز نیز در این نشست بیان داشت: بسته شدن صفحات رهبر انقلاب نشان میدهد صاحبان آنها تمایلی به شنیدن صداهای مخالف ندارند چرا که روایتهای حضرت آیتالله خامنهای را برای خود خطرناک میپندارند.
سردبیر روزنامهی انگلیسیزبان تهرانتایمز گفت: ما از ۲ روش میتوانیم صدای رهبر انقلاب را به گوش جهانیان برسانیم، اولین مسیر شبکههای اجتماعی است و دیگری حسابهای کاربری در این شبکههاست که بازخوردهای زیادی دارد.
وی ادامه داد: بسته شدن KHAMENEI.IR در اینستاگرام ظاهرا توسط شرکت متا انجام شده اما آمریکا پشت آن قرار دارد و ما باید سیستم سیاسی این رژیم را مورد سؤال قرار دهیم، آنها صدای مخالف را بر نمیتابند و این اقدام تروريسم رسانهای است.
انتهای پیام/