صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پیامد‌های عملیات نظامی در رفح برای رژیم صهیونیستی

۲۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۵:۰۱
کد خبر: ۴۷۵۹۹۳۲
رژیم صهیونیستی در چهار ماه جنگ به هیچ یک از اهداف اعلام شده خود، از جمله مهم‌ترین آن‌ها یعنی نابودی مقاومت غزه دست نیافته است.

خبرگزاری میزان - مذاکرات طولانی‌مدت قاهره در مورد آتش‌بس غزه پس از چندین روز انتظار، هرگز محقق نشد و هیچ توافقی نیز به نتیجه نرسید.

ناامیدی سران صهیونیست

در همین حال، تشدید حمله رژیم صهیونیستی به رفح و وعده عملیات زمینی قریب‌الوقوع به جنوبی‌ترین بخش غزه، حکایت از ناامیدی عمیق سران این رژیم دارد. 

چنین مجازات‌های بی‌رحمانه علیه جمعیت غیرنظامی فلسطین به الگویی در این جنگ تبدیل شده است.

کارشناسان عنوان می‌کنند که عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در رفح پیامد‌های گسترد‌ه‌ای را برای رژیم صهیونیستی، به‌ویژه پیامد‌های سیاسی در پی خواهد داشت.

اسپن بارت آیده، وزیر خارجه نروژ، گفت: من از آمار تلفات سنگین در رفح به شدت ناراحت هستم. بیش از ۱.۵ میلیون نفر به شهری پناه برده‌اند که در اصل حدود ۲۸۰ هزار نفر در آن زندگی می‌کنند.

وی می‌گوید: تمایز بین غیرنظامیان و اهداف نظامی در مناطق پرجمعیت غزه بسیار دشوار است. در چنین شرایطی، من قویا از اسرائیل می‌خواهم که حملات علیه غزه را متوقف کند.

آیده، افزود که قوانین بین‌المللی روشن است که غیرنظامیان باید محافظت شوند. واضح است که اسرائیل به اندازه کافی کاری برای محافظت از غیرنظامیان انجام نمی‌دهد. هیچ مکان امنی در غزه وجود ندارد.

یک مقام ارشد سازمان ملل هم هشدار داده است که حمله رژیم صهیونیستی به رفح، جنوبی‌ترین شهر غزه، ممکن است به قتل‌عام منجر شود.

در همین حال مقام‌های دیگر کشور‌ها هم نسبت به اقدام احتمالی رژیم صهیونیستی هشدار داده‌اند.

پیامد‌های سیاسی برای رژیم صهیونیستی

کارشناسان معتقدند که هشدار و انتقاد کشور‌ها از طرح رژیم صهیونیستی برای حمله به رفح، پیامد‌هایی را دست‌کم از نظر سیاسی متوجه رژیم صهیونیستی می‌کند.

از دیگر نتایج حمله رژیم صهیونیستی به رفح کاهش حمایت‌های واشنگن از تل‌آویو است. از آنجا که آمریکا به‌عنوان متحد اصلی این رژیم با حمله به رفح مخالف است، حمله اشغالگران به این منطقه به احتمال زیاد رژیم صهیونیستی را از حمایت‌های بی‌دریغ آمریکا محروم خواهد کرد. 

علاوه بر این چنین حمله‌ای نقطه عطف جدیدی در محکوم کردن رژیم صهیونیستی از سوی کشور‌های جهان و نهاد‌های بین‌المللی است؛ زیرا گذرگاه رفح تنها معبر ورود کمک‌های جهانی به غزه است. 

برخی کارشناسان هم می‌گویند که حمله رژیم صهیونیستی به رفح بدون هماهنگی با مصر به واکنش جدی قاهره منجر خواهد شد، زیرا این منطقه با مصر هم‌مرز است. 

در صورتی که تل‌آویو پیش از حمله به این منطقه با مصر هماهنگی‌های لازم را داشته باشد، چنین توافقی به خشم و انزجار جهان عرب منجر خواهد شد. این موضوع مصر را در انزوا قرار خواهد داد و موجی از اختلافات را در میان کشور‌های عربی به همراه خواهد داشت.

انتهای پیام/


برچسب ها: غزه

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *