صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رنگ خون بر رفح؛ وضعیت آوارگان غزه بحرانی‌تر شد

۲۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۷:۴۵:۰۱
کد خبر: ۴۷۵۹۵۱۸
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
آوارگان فلسطینی در نوار غزه با ادامه حملات شدید رژیم صهیونیستی در وضعیتی بحرانی قرار دارند و در اماکنی مانند گورستان ها ساکن شده‌اند.

خبرگزاری میزان – فلسطینیان زیادی به دلیل حمله نظامی رژیم صهیونیستی به غزه آواره شده‌اند؛ بسیاری از آن‌ها اکنون چادر خود را در نزدیکی سنگ قبر‌ها و گورستان‌ها برپا کرده‌اند.

تصاویر منتشر شده نشان می‌دهد که تعدادی از آوارگان فلسطینی اقدام به برپا کردن چادر‌ها در قبرستانی در رفح، آخرین مکان امن نسبی در منطقه ویران شده غزه کرده‌اند.

 

 

ده‌ها خانواده در این گورستان چادر زده‌اند؛ فضایی شنی با چشم‌اندازی از دریای مدیترانه در افق، زیرا در آنجا احساس خطر کمتری از بمباران‌ها می‌کنند.

 

 

محمود عامر که با ۱۱ عضو خانواده از جمله فرزندان و نوه‌ها از اردوگاه آوارگان الشاطی در شمال غزه آواره شده، می‌گوید: مردم مجبور شدند به اینجا به این مکان امن که در میان کشته‌شدگان است، بیایند.

 

 

عامر که هفته‌ها را در مکان‌های دیگر گذرانده و خانواده وی به تدریج به سمت جنوب غزه رفتند، گفت: این بهتر از زندگی در مناطق مسکونی است که خانه‌ها روی سرمان فرو می‌ریزند.

بیش از نیمی از جمعیت ۲.۳ میلیون نفری غزه در حال حاضر در رفح، در لبه جنوبی این منطقه محاصره شده به وسیله حصاری که آن را از مصر جدا می‌کند، محاصره شده‌اند.

 

 

اما این منطقه نیز درپی پایان عملیات نظامی در خان‌یونس، هدف حملات رژیم صهیونیستی قرار گرفته و ساکنان آن با خطر قتل‌عام از سوی رژیم صهیونیستی مواجه هستند.

حملات رژیم صهیونیستی در رفح تنها طی چند ساعت به شهادت ۱۰۰ فلسطینی و مجروح شدن ده‌ها نفر دیگر منجر شده است.

این گورستان که محمد عامر و ده‌ها خانواده دیگر در آن ساکن هستند، دارای ردیف‌هایی از قبرهاست که مربوط به پیش از جنگ غزه است.

عامر، می‌گوید: هر روز اجساد را برای دفن می‌آورند، ما بر آن‌ها نماز می‌خوانیم و با آن‌ها می‌مانیم، کمبود غذا و آب و ترس دائمی از حمله نظامی رژیم صهیونیستی وحشتناک است.

 

وضعیت اردوگاه‌های آوارگان در کرانه باختری

در اردوگاه‌های آوارگان کرانه باختری، فلسطینی‌هایی که برای تحصیل و مراقبت‌های بهداشتی به آنروا متکی هستند، بیم آن دارند که خدمات کلیدی متوقف شود، زیرا کمک‌های مالی به آنروا قطع شده است.

بیشتر تمرکز بر سرنوشت آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی بر روی عملیات اضطراری آن در غزه ویران شده از جنگ بوده است، جایی که برای کمک رسانی به ۲.۳ میلیون نفر از ساکنان این منطقه بسیار مهم است.

اما این آژانس همچنین راه نجاتی برای پناهندگان فلسطینی است، از جمله در کرانه باختری که در آن به بیش از ۸۷۰ هزار نفر خدمات‌رسانی می‌کند، ۹۶ مدرسه و ۴۳ مرکز بهداشتی اولیه را اداره می‌کند.

محمد المصری، یکی از ساکنان اردوگاه آوارگان الدهیشه در نزدیکی بیت لحم، می‌گوید: اگر آن‌ها کمک‌های آنروا را قطع کنند، هیچ کمکی برای ساکنان، به‌ویژه در کمپ‌های آوارگان، وجود نخواهد داشت، زیرا آن‌ها به آنروا متکی هستند.

 

حمله به رفح؛ منطقه‌ای با موج گسترده آوارگان

رژیم صهیونیستی در روز‌های اخیر شهر رفح را در جنوب نوار غزه هدف حملات خود قرار داده است.

این رژیم درباره حمله خود به رفح، شهری که مملو از آوارگان فلسطینی است، با هشدار‌های بین‌المللی فزاینده‌ای مواجه است.

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، می‌گوید: ارتش اسرائیل به حمله زمینی برنامه‌ریزی شده خود ادامه خواهد داد.

دیوید کامرون، وزیر خارجه انگلیس نیز گفته است که بیش از نیمی از جمعیت غزه در این منطقه پناه گرفته‌اند.

 

 

عربستان هم درباره «عواقب بسیار جدی» حمله به رفح هشدار داده است.

هانکه بروینز اسلات، وزیر خارجه هلند نیز درباره «تلفات غیرنظامی بسیار» هشدار داد، در حالی که سازمان ملل گفته برای بیش از یک میلیون فلسطینی که پیش از این به رفح فرار کرده‌اند، جایی امن برای رفتن وجود ندارد.

ده‌ها حمله شهر رفح، جایی که حدود ۱.۴ میلیون نفر را در طول بیش از ۴ ماه جنگ به آنجا پناه برده‌اند، هدف قرار داده‌اند و افزایش حملات، جان آوارگان را تهدید می‌کند.

انتهای پیام/

بهرام مظاهری



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *