صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آتش و خون؛ واقعیتی که رژیم صهیونیستی در رویارویی با حزب‌الله مواجه است

۲۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۷:۳۰:۰۲
کد خبر: ۴۷۵۹۲۳۹
کارشناسان معتثدند که آغاز جنگ احتمالی میان رژیم صهیونیستی و مقاومت لبنان بهای بسیار سنگینی را به اشغالگران تحمیل خواهد کرد.

خبرگزاری میزان - حزب‌الله لبنان همواره یکی از نگرانی‌های رژیم صهیونیستی در جبهه شمالی بوده است. از این رو، اشغالگران از ابتدای تهاجم به نوار غزه بار‌ها تهدید به اجرای عملیات نظامی علیه حزب‌الله کرده‌اند.

پایگاه سی‌تچ در مقاله‌ای درباره خسارت سنگین رژیم صهیونیستی در صورت حمله احتمالی به لبنان، نوشت: جنگ از شمال با رگبار گسترده و مخرب موشک‌های حزب‌الله تقریبا به سراسر اسرائیل آغاز خواهد شد. شلیک موشک شدید خواهد بود؛ از ۲ هزار و ۵۰۰ تا ۳ هزار پرتاب در روز.

حزب‌الله گاهی تلاش‌های خود را متمرکز کرده و رگبار‌هایی گسترده‌ را به سمت یک منطقه هدف پرتاب خواهد کرد؛ پایگاه‌های اصلی ارتش رژیم صهیونیستی یا شهر‌های پرجمعیت این رژیم روزانه از سوی صد‌ها موشک مورد هدف قرار خواهند گرفت.

این رگبار روز‌به‌روز تا پایان جنگ ادامه خواهد داشت.

در مراحل اولیه درگیری، گروه‌های مقاومت از سراسر منطقه، یعنی سوریه، عراق و یمن به حزب‌الله خواهند پیوست.

فراتر از ایجاد ویرانی عظیم در اراضی اشغالی، حملات حزب‌الله به هزاران تلفات هم در خط مقدم و هم در بخش داخلی، ایجاد وحشت عمومی و فروپاشی سیستم‌های دفاع هوایی ارتش رژیم صهیونیستی منجر خواهد شد.

حزب‌الله لبنان با استفاده از مهمات هدایت‌شونده دقیق و سلاح‌های دیگر، مانند پهپاد‌ها و موشک‌ها تلاش خواهد تا باتری‌های سامانه‌های گنبد آهنین رژیم صهیونیستی را مورد حمله فیزیکی قرار داده و از بین ببرد. 

سرعت شلیک موشک‌ها فناوری‌های دفاعی رژیم صهیونیستی را مانند قبل به چالش خواهد کشید. ذخایر رهگیر‌های گنبد آهنین و موشک‌های دیوید اسلینگ ظرف چند روز پس از آغاز درگیری تمام می‌شود و اراضی اشغالی در معرض هزاران راکت و موشک بدون دفاع فعال موثر قرار می‌گیرد.

در همین حال، حزب‌الله تلاش خواهد کرد تا نیروی هوایی رژیم صهیونیستی را مختل کرده و توانایی آن برای عملیات از پایگاه‌هایش را محدود کند. موشک‌های سنگین و دقیق در فواصل زمانی به سمت مسیر‌های تعیین شده هدایت می‌شوند.

آتش بی‌رویه به سمت آشیانه‌های نگهداری هواپیما‌های اف-۱۶، اف-۳۵ و اف-۱۵ که بخش عمده‌ای از نیروی هوایی رژیم صهیونیستی را تشکیل می‌دهند، هدایت خواهد شد. 

موشک‌های دقیق با صد‌ها کیلوگرم کلاهک انفجاری، از جمله موشک‌های کروز، زیرساخت‌های حیاتی رژیم صهیونیستی از جمله نیروگاه‌ها، زیرساخت‌های برق و تاسیسات نمک‌زدایی و انتقال آب را هدف قرار خواهند داد. 

بنادر دریایی حیفا و اشدود فلج خواهند شد و بر تجارت بین‌المللی تحت تاثیر قرار خواهد گرفت.

پایگاه سی‌تچ در بخشی دیگر می‌گوید که ده‌ها پهپاد در ارتفاعات بسیار پایین به سمت اهداف باکیفیت در اعماق اراضی اشغالی مانند کارخانه‌های اسلحه‌سازی پرواز خواهند کرد. این حملات تلفاتی فراتر از توانایی رسیدگی تیم‌های پزشکی را به این رژیم تحمیل خواهد کرد.

حملات موشکی تنها بخشی از حملات حزب‌الله خواهد بود. زیرساخت‌های حیاتی حمل‌ونقل، ارتباطات، ادارات داخلی و سایت‌های مقامات محلی هدف حملات سایبری گسترده خواهند بود که تهدیدی جدی برای عملکرد اقتصاد این رژیم محسوب می‌شوند. 

با فروپاشی سیستم‌های کنترل چراغ‌های راهنمایی و بارش موشک در همه جا، جریان ترافیک سنگین و خطرناک خواهد شد. 

هرج‌ومرج زمانی تشدید خواهد شد که حزب‌الله صد‌ها کماندو گردان رضوان را برای تصرف شهر‌ها و روستا‌ها و پست‌های ارتش رژیم صهیونیستی در امتداد مرز لبنان اعزام کند.

اضطراب و وحشت با تعداد زیاد تلفات، خسارت‌های گسترده، قطع برق و آب، تاخیر در اعزام نیرو‌های امدادونجات به مناطق تخریبی و مشکلات در دسترسی به خدمات ضروری مانند غذا و دارو افزایش خواهد یافت.

تشویش و سردرگمی عمومی با جنگ روانی بی‌امان حزب‌الله تشدید خواهد شد. شهرک‌نشینانی که به دنبال فرار به خارج از اراضی اشغالی هستند متوجه خواهند شد که همه پرواز‌ها لغو شده است.

پایگاه مذکور در بخشی دیگر نوشت: این سناریو هولناک برای اسرائیلی‌ها در پی عملیات حماس در هفتم اکتبر (۱۵ مهر) نوشته نشده؛ این نتیجه یک مطالعه بی‌سابقه سه ساله در موسسه بین‌المللی دانشگاه رایشمن با عنوان «برخورد با چالش‌های میدان نبرد و پیروزی در جنگ» است. 

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *