صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رئیس اورژانس استان تهران: امکان تماس آسان با اورژانس ۱۱۵ برای ناشنوایان فراهم شد

۱۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۶:۴۷
کد خبر: ۴۷۵۸۶۳۷
توکلی از فراهم شدن امکان برقراری تماس آسان با اورژانس ۱۱۵ برای معلولان و ناشنوایان خبر داد.

خبرگزاری میزان- به گزارش روابط عمومی اورژانس استان تهران؛ محمد اسماعیل توکلی رئیس سازمان اورژانس استان تهران، در نشست خبری با موضوع بیان دستاورد‌های حوزه سلامت به مناسبت دهه فجر، عنوان کرد: در اوایل انقلاب اسلامی، اورژانس تهران، مبدا اولین‌ها در سراسر کشور بوده، چراکه اورژانس تهران در ابتدا با ۲۰ دستگاه آمبولانس در تهران تشکیل شده و در سایر استان‌ها نیز تسری پیدا کرد.

وی افزود: همچنین، اولین موتورلانس، اولین مرکز فرماندهی، اولین اتوبوس آمبولانس و سایر امکانات نیز از تهران فعالیت خود را آغاز کرده و به مرور در سراسر کشور گسترش پیدا کرد.

رئیس سازمان اورژانس استان تهران ادامه داد: همچنین، در اجرای طرح ۲۴۷ (خدمت رسانی در مواقع بروز سکته‌های حاد قلبی)، استان تهران پیشگام است.

وی گفت: به زودی در استان تهران در زمینه طرح ۷۲۴ یک نوآوری داشته و به عرصه ترومبکتومی ورود خواهیم کرد که معلولیت‌ها و آسیب‌های ناشی از سکته مغزی را کاهش داده و به درمان بهتر این عزیزان کمک می‌شود.

فراهم کردن امکان تماس آسان با اورژانس ۱۱۵ برای ناشنوایان

وی گفت: در مرکز فرماندهی و اعزام و راهبری عملیات اورژانس استان تهران زیرساخت‌هایی برای معلولین و ناشنوایان عزیز فراهم شده تا بتوانند به راحتی با ۱۱۵ تماس گیرند. به زودی برای عزیزان اوتیسم نیز این اقدام انجام می‌شود. برای مصدومان ترافیکی و حوادث انبوه نیز تدابیری انجام شده که به زودی اعلام خواهیم کرد.

فعالیت ۲۹۵ پایگاه اورژانس در سطح تهران

توکلی خاطرنشان کرد: درحال حاضر در سطح تهران ۲۹۵ پایگاه اورژانس فعالیت دارد که هنوز با استاندارد‌های اعلام شده از سوی وزارت بهداشت، اندکی فاصله دارد.

وی گفت: در حال حاضر ۵۶۰ دستگاه آمبولانس و ۲۶۰ دستگاه موتورلانس در سطح تهران فعالیت دارد.

کاهش زمان رسیدن آمبولانس و موتورلانس به محل حادثه

رئیس سازمان اورژانس استان تهران کرد: زمان رسیدن موتورلانس در محل حادثه سه دقیقه و زمان رسیدن آمبولانس نیز بیش از یک دقیقه کاهش پیدا کرده است. در مطالعه‌ای که سال گذشته صورت گرفت، نشان می‌دهد که در کلانشهر‌ها برای کاهش هر یک دقیقه زمان رسیدن به محل حادثه، دست کم باید ۲۰ پایگاه افتتاح شود.

افزایش ۳۹ درصدی تماس با اورژانس در سال ۱۴۰۱

وی درخصوص تماس با اورژانس، تصریح کرد: در طی سال ۱۴۰۱، میزان تماس‌ها ۳۹ درصد در مقایسه با سال ۱۴۰۰ افزایش پیدا کرد.

توکلی اضافه کرد: در ۹ ماهه اخیر دو میلیون و ۷۳۰ هزار تماس با مرکز فوریت‌های ۱۱۵ تهران صورت گرفته که به ۹۶۵ هزار ماموریت منجر شده است. روزانه در تهران ۱۱ هزار تماس داریم که به ۳۵۰۰ ماموریت ختم می‌شود. از کل تماس‌ها با اورژانس نیز ۱۵۳ هزار تماس مرتبط با حوادث ترافیکی است.

وی افزود: سعی و تلاش کادر اورژانس بر این است که با کاهش زمان رسیدن به محل حادثه، به کاهش استرس مردم و کاهش خطرات بیماری‌ها کمک کنند.

رضایتمندی بیش از ۹۳ درصدی مردم از عملکرد اورژانس

رئیس مرکز اورژانس تهران با بیان اینکه بیش از ۹۳ درصد مردم از عملکرد اورژانس رضایت دارند، گفت: در این مدت کاهش ۱۰ درصدی شکایات مردمی را نیز داشتیم.

توکلی درخصوص اقدامات اورژانس در دهه فجر نیز تصریح کرد: در تلاش هستیم تا چند پروژه بزرگ در دهه فجر به بهره برداری برسد که شامل اولین ستاد معاونت آموزش، پژوهش و اعتباربخشی اورژانس کشور در شرق استان تهران، ساختمان ستاد فرماندهی کلان در غرب استان، مرکز پیام در شمال شرق تهران و چند پایگاه است.

وی درخصوص جزییات طرح ۲۴۷ اظهار کرد: چهارمین عامل مرگ و میر در کشور بیماری‌های قلبی عروقی است. بنابراین، سازمان اورژانس با ایجاد دیسپچ تخصصی قلب در ساختمان مرکزی اعزام و راهبری و تامین تجهیزات مورد نیاز تخصصی برای گرفتن نوار قلبی بیمار توسط تکنیسین و فرستادن آن برای متخصص قلب و صادر شدن دستورات لازم، امکانی را فراهم کرده تا بیمار بدون طی کردن روند عادی، بلافاصله وارد بخش قلب شود؛ به این ترتیب، عوارض ناشی از عروق قلبی به حداقل ممکن کاهش پیدا می‌کند.

توکلی ادامه داد: روزانه به طور میانگین ۱۰ مورد بیمار با عارضه قلبی گزارش می‌شود و در ماه حدودا ۳۰۰ مورد قلبی داریم که رقم قابل توجهی بوده و طرح ۲۴۷ از این بابت اهمیت زیادی دارد.

راه‌اندازی نخستین اورژانس دوستدار کودک در تهران

رئیس سازمان اورژانس استان تهران با اشاره به اینکه اولین آمبولانس دوستدار کودک را راه اندازی خواهیم کرد، ادامه داد: گاهی کودکان از مراکز درمانی و آمبولانس‌ها ترس دارند و به همین دلیل یک آمبولانس با یک فضای متفاوت با آمبولانس‌های دیگر و در فضایی شبیه به مهدکودک، رونمایی می‌شود.

کاهش ساعت شیفت‌های نیرو‌های عملیاتی

وی درباره برنامه اورژانس استان تهران برای کاهش ساعات شیفت پرسنل عملیاتی اورژانس گفت: در راستای کاهش ساعت کاری همکاران، قانون ارتقای بهره‌وری مطرح است که در آن تاکید شده که همکاران اورژانس ۱۲ساعته شیفت بدهند؛ در کلانشهر تهران شیفت ۲۴ ساعته طاقت فرساست، زیرا ماموریت‌ها زیاد است. ما تلاش داریم که در صورت امکان، بدون آسیب به خدمت‌رسانی، تلاش کنیم به صورت آزمایشی در یکی از نواحی کلانشهر تهران، شیفت‌ها را به صورت ۱۲ساعته دربیاوریم و در صورت اثبات اثربخشی، این کاهش ساعت شیفت را به کل کلانشهر تهران تسری بدهیم. تلاش داریم شیفت‌های ۱۲ساعته را در تهران اجرا کنیم که همکاران عملیاتی دچار خستگی نشوند تا این خستگی در خدمت‌رسانی به مددجویان اثر منفی نگذارد.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *