انگلیس؛ کانون اسیدپاشی در جهان
خبرگزاری میزان - رسانههای انگلیس میگویند حمله اخیر با اسید به یک زن و ۲ فرزند خردسالش در جنوب غربی لندن، روند روبه افزایش حملات جدی شامل مواد خورنده شیمیایی را در انگلیس طی چند سال گذشته، نشان میدهد.
پس از حادثه اخیر در کلافام که در مجموع ۱۲ نفر را مصدوم کرد، تعقیب برای دستگیری مهاجم مظنون ادامه دارد؛ یک زن ۳۱ ساله و ۲ دختر خردسالش، ۸ و ۳ ساله، با جراحات مادر به عنوان «تغییر دهنده زندگی» در بیمارستان بستری هستند.
دادههای موسسه «Acid Survivors Trust International» مستقر در انگلیس نشان میدهد که انگلیس بیشترین تعداد اسیدپاشی ثبتشده را در جهان دارد.
پلیس لندن بهتازگی اطلاعاتی جدید درباره ماده قلیایی مورد استفاده در حمله به این مادر و کودکانش منتشر کرد و گفت: آزمایشهای انجامشده نشان داد که این ماده هیدروکسید سدیم مایع یا کربنات سدیم مایع است؛ مواد شیمیایی که بهراحتی از طریق اینترنت یا در فروشگاههای تخصصی خریداری میشوند.
این نهاد در سال ۲۰۲۲، ۷۱۰ مورد حمله را در انگلیس با یک ماده خورنده شیمیایی ثبت کرد که نسبت به ۴۲۱ مورد در سال پیش از آن ۶۹ درصد افزایش نشان میداد.
دادههای این نهاد نشان میدهد که حملات اسیدپاشی در سال ۲۰۱۷ در انگلیس به اوج خود رسید و در مجموع ۹۴۱ مورد بود.
اطلاعات سال ۲۰۲۳ درباره حمله با اسید در انگلیس هنوز منتشر نشده، اگرچه سرویس بهداشت ملی انگلیس گفته است که در مجموع ۸۲ مورد بستری در بیمارستان بین سالهای ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۳ به دلیل جراحت ناشی از یک ماده شیمیایی خورنده دریافت کرده است.
براساس این گزارش، حملات حاوی مواد شیمیایی بهطور سنتی با خشونت گروهی در انگلیس مرتبط بوده است.
همچنین انگلیس قوانین خود را در مورد مواد شیمیایی خطرناک در سال ۲۰۲۲ تقویت و اقداماتی را به قانون تسلیحات تهاجمی سال ۲۰۱۹ خود اضافه کرد تا محدودیتهایی برای خرید این مواد اعمال کند؛ طبق این قانون، داشتن مواد شیمیایی خطرناک در یک مکان عمومی، تا ۴ سال حبس در پی دارد.
استفاده از یک ماده خورنده شیمیایی برای وارد کردن آسیب بدنی، پیش از این یک جرم جدی براساس قانون جرایم علیه شخص در انگلیس در سال ۱۸۶۱ بود؛ این جرم میتواند به حداکثر مجازات حبس ابد در انگلیس، ولز و ایرلند شمالی منجر شود.
انتهای پیام/