چراغ جشنواره با عزتی و صحت روشن شد
خبرگزاری میزان - یکی از فیلمهایی که میتوان به آن اشاره کرد، فیلم «بی بدن» است. این فیلم علیرغم جنجالهایی که در فضای مجازی داشته، نتوانسته است در بین فیلمهای سودای سیمرغ حضور داشته باشد و همین موضوع چالشهای بسیاری را برای این فیلم و جشنواره فیلم فجر به وجود آورده است.
اما سازندگان و عوامل «بی بدن» رویکرد اشتباهی را در پیش گرفتهاند و با بایکوت رسانهها از لحاظ اطلاعرسانی بیشتر به خود فیلم و حقی که از آن ضایع شده است، آسیب زدهاند.
این بیتوجهی به رسانههای رسمی و تمرکز روی فضای مجازی درباره فیلم «صبحانه با زرافهها» هم مشهود است که شاید دلیل آن دیدگاه تهیهکننده مشترک این اثر به رسانهها باشد.
این در حالی است که پژمان جمشیدی یکی از بازیگران فیلم «صبحانه با زرافهها» که در بامداد روز یکشنبه ۱۵ بهمن ماه برگزار شد، در تماس تلفنی با هوشمندی کامل و در اوج حرفهای بودن از اهالی رسانه که تا پاسی از شب در برج میلاد به پوشش اخبار جشنواره و فیلمها میپردازند، تشکر کرده و به نوعی علت عدم حضور خود در این نشست خبری و رسانهای را توضیح داد.
جمشیدی به دلیل سابقه ورزشی و سینمایی که دارد در این سالها توانسته به خوبی با اهالی رسانه ارتباط برقرار کند و دل اهالی رسانه را بدست آورد.
«قلب رقه» دیگر فیلم سینمایی بود تا حدی استانداردهای یک فیلم سینمایی را داشت. این فیلم به جنایات داعش و ارتباط این گروه با رژیم صهیونیستی پرداخته بود؛ ارتباطی که طی ماههای اخیر بیشتر نمود بیرونی داشته و نشان داد که داعش دستنشانده رژیم صهیونیستی است.
«قلب رقه» عاشقانهای را روایت میکند و به کشتار مردم سوریه توسط داعش و رشادتها و جانفشانیهای مدافعان ایرانی و افغانی در سوریه اشاره دارد.
طی روزهای گذشته تنور چهل و دومین جشنواره فیلم فجر با فیلمها و حضور جواد عزتی و سروش صحت گرم شده و باید امیدوار بود که در روزهای آینده با اکران فیلمهای دفاع مقدسی «مجنون» و «احمد» گرمتر شود.
در پایان باید یادآور شد که فیلم خوب راه خودش را پیدا میکند و با مخاطبان و منتقدان و اهالی رسانه ارتباط میگیرد. قطعا جار و جنجال در فضای مجازی نمیتواند جای متن خوب، بازیگری، کارگردانی و... را بگیرد. امیدواریم که در سالهای آینده این رسم تازه ور افتد و فیلمها بتوانند با محتوای خود مخاطب را با خود همسو و همراه کنند.