صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

گزارش| 

ستاد اقتصاد مقاومتی قوه قضاییه پناهگاه کارآفرینان/ کمک دادگستری استان گلستان برای حل مشکل شرکت گوهر صنعت

۱۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۰:۱۷
کد خبر: ۴۷۵۸۲۵۷
دسته بندی‌: قضایی ، حقوقی
رئیس هیئت مدیره شرکت گوهر صنعت گلستان با بیان اینکه ورود دستگاه قضایی به حل مشکلات واحد‌های تولیدی امید آفرین و کارساز است، گفت: کمک عدلیه در رفع مشکلات حقوقی واحد‌های تولیدی و صنعتی راکد و نیمه راکد تاثیری ۱۰۰ درصدی دارد. با پشتیبانی دستگاه قضایی، تولیدکنندگان و صنعتگران دلگرم شده و به ادامه کار امید بیشتری پیدا کرده و می‌کنند.

خبرگزاری میزان- اتخاذ تدابیر پیشگیرانه، حمایت‌های حقوقی و قضایی جهت جلوگیری از ورشکستگی و ایجاد زمینه تداوم فعالیت کارآفرینان و فعالان اقتصادی همچنین ایجاد ملجایی برای مدیران واحد‌های تولیدی و صنعتی تعطیل و نیمه تعطیل از طریق ارائه راه‌کار‌های قانونی، برگزاری جلسات بین طرفین دعوا و رسیدگی و پیگیری امور تا حصول نتیجه، از جمله اقداماتی است که در ستاد‌های اقتصاد مقاومتی دادگستری‌های استان‌های سراسر کشور دنبال می‌شود.

ثمرات و برکات ستاد‌های اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی

جلوگیری از تعطیلی واحد‌های تولیدی وصنعتی از ثمرات و برکات ستاد‌های اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است که همپای دستگاه‌های اجرایی در تهران و سایر استان‌های کشور، با جدیت دنبال شناسایی و رفع مشکلات پیش روی واحد‌های صنعتی و تولیدی هستند.

بررسی مشکلات واحد‌های تولیدی با حضور نمایندگان طرفین 

در نشست‌های ستاد‌های اقتصاد مقاومتی با حضور نمایندگان طرفین، مشکلات واحد‌های تولیدی مورد بررسی و بحث قرار می‌گیرد تا تصمیمات لازم گرفته شود و چرخ این واحد‌ها از تولید بازنایستد و نان آوران خانواده‌های فراوانی در اقصی نقاط کشور از زندگی عادی و معمولی خود بازنمانند.

توصیه اقتصادی رهبر انقلاب 

اخیرا رهبر معظم انقلاب در دیدار با تولیدکنندگان و فعالان‌اقتصادی روی این موضوع تاکید کردند که «گسترده‌ترین بخش فعّالیّت، مال بنگاه‌های متوسّط و کوچک است»، مسئولان ارشد قوه قضاییه در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری و جهت بهبود فضای کسب وکار در کشور، بازدید از واحد‌های تولیدی را در دستور کار قرار داده‌اند تا با تشکیل جلسات ستاد اقتصاد مقاومتی و بازدید‌های میدانی، هرچه بیشتر و بهتر در جریان مشکلات کارآفرینان عرصه‌های تولید و صنعت قرار گیرند و به رفع دغدغه‌های تاثیرگذاران این عرصه کمک کنند.

ورود دستگاه قضایی به مشکلات کارخانجات و شرکت‌ها و کارگاه‌های تولیدی و صنعتی جنبه نمایشی ندارد؛ بلکه در نتیجه اعتقاد به حمایت و تشویق مستمر از فعالیت فعالان اقتصادی در کشور صورت می‌گیرد. چراکه دستورات اکید رئیس عدلبه و سیاست‌های پایه‌ای دستگاه قضا نیز خواستار چنین حرکت و رویه‌ای است.

نقش تولید در جنگ ترکیبی برای خنثی کردن تحریم‌های ظالمانه، نقشی اثرگذار است

اخیرا حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در نشست با صنعتگران، تولیدکنندگان و کارآفرینان استان کرمان که در روز ۱۰ آذرماه سال جاری برگزار شد، با بیان اینکه نقش تولید در جنگ ترکیبی برای خنثی کردن تحریم‌های ظالمانه، نقشی اثرگذار است، گفت: استنباط من آن است که در کل کشور و در میان ما مسئولان، این نقش، مجهول‌القدر مانده است؛ چنانچه به نقش اثرگذار تولید و اقتصاد در مقابله با تحریم‌ها، واقف‌تر باشیم، در آن صورت در وضع قوانین و‌مقررات و‌اقدامات حقوقی و غیرحقوقی خود نیز متفاوت عمل می‌کنیم

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای گفت: یکی از مشکلات شما فعالان اقتصادی و تولیدی، آن است که نمی‌توانید برای بنگاه‌های خود برنامه‌ریزی داشته باشید و این موضوع را مطرح می‌کنید که نمی‌دانید با جابجایی یک دولت یا یک وزیر یا یک استاندار، چه مقرره جدیدی ابلاغ می‌شود؛ در واقع یکی از مشکلات شما، عدم وجود سیاست‌های روشن و شفاف و غیرقابل‌پیشبینی بودن شرایط است؛ شرایطی که با رفتن مدیران تغییر می‌کند.

یکی از معضلات اصلی فعالان اقتصادی و تولیدی

رئیس دستگاه قضا با بیان اینکه امروز یکی از معضلات شما فعالان اقتصادی و تولیدی به ویژه فعالان حوزه معدن، موضوع بازار برای عرضه محصولات است؛ بیان کرد تولیدکننده و فعال اقتصادی برای صادرات محصول خود، با محدودیت‌هایی مواجه است از جمله اینکه در دستیابی به ارز حاصل از صادرات خود با مسائلی مواجه می‌شود؛ گاهی نیز یک اشتباه در محاسبه، سبب صدور جریمه سنگین برای یک بنگاه تولیدی می‌شود؛ این‌ها مسائلی است که باید در جهت تسهیل امور فعالان اقتصادی، اصلاح شود.

 در این شرایط و با تاکیدات مکرر رئیس دستگاه قضا برای کمک به رشد اقتصادی کشور، دادگستری کل استان گلستان با دارا بودن یکی از فعال‌ترین ستاد‌های اقتصاد مقاومتی تاکنون توانسته به تعداد کثیری از کارآفرینان و صنعتگران استان برای باقی ماندن در چرخه صنعت و تولید کمک کند.

حیدر آسیابی، رئیس کل دادگستری گلستان، در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به ورود دستگاه قضایی استان جهت رفع مشکلات کارخانه‌ها و شرکت‌های تولیدی و صنعتی تعطیل و نیمه تعطیل گفت: گا‌ها مشکلاتی بر سر راه واحد‌های تولیدی قرار می‌گیرد که شامل نرخ بالای سود تسهیلات بانکی برای بخش صنعت، عدم پذیرش محل اجرای طرح و درخواست وثایق سهل‌البیع، عدم استقبال بانک‌های خصوصی جهت اعطای تسهیلات به بخش تولید علی‌الخصوص تسهیلات بازسازی و نوسازی، عدم تمایل بانک‌ها به پرداخت تسهیلات سرمایه ثابت و سیاست انقباضی می‌شود.

مشکلات واحدهای تولیدی

رئیس کل دادگستری استان گلستان تاکید کرد: از دیگر مشکلات سر راه واحد‌های تولیدی می‌توان به مشکلات بیمه‌ای و مالیاتی، تحمیل هزینه‌های بالا به واحد‌های تولیدی بابت پرداخت جرایم تامین اجتماعی اشاره کرد.

وی تصریح کرد: در سال‌های اخیر قطع برق واحد‌های صنعتی در فصول گرم سال و نتیجه کاهش تولید و اشتغال، قطع گاز واحد‌های صنعتی در فصل سرد و عدم وجود زیرساخت‌های لازم در نواحی و شهرک‌های صنعتی استان نیز به مشکلات واحد‌های تولیدی اضافه شده است.

آسیابی تصریح کرد: دستگاه قضایی استان گلستان آمادگی کامل دارد که با کمک به تولیدکنندگان و صنعتگران به حل مشکلات آن‌ها کمک کرده و بتواند به رشد اقتصادی استان نیز سرعت بیشتری ببخشد.

 محمود طهماسبی، رئیس هیئت مدیره شرکت گوهر صنعت گلستان در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به ستاد اقتصاد مقاومتی استان گلستان برای رفع مشکل واحد تولیدی متبوعش گفت: در سال ۹۱ بخاطر مشکلات فراوان از جمله مشکلی که با اداره دارایی داشتیم، تصمیم گرفته شد مدیریت شرکت را به شخص دیگری واگذار کنیم تا او در عوض این مالکیت بدهی‌های شرکت را پرداخت کند.

انتقال مالکیت و شروع ماجرا

وی افزود: پس از انتقال مالکیت به این شخص وی نه تنها بدهی‌های شرکت به بانک را پرداخت نکرد بلکه شرکت را به شخص دیگری اجاره داده و از او اجاره نیز می‌گیرد.

رئیس هیئت مدیره شرکت گوهر صنعت گلستان عنوان کرد: در واحد تولیدی ما که در حوزه خدمات آرد سازی مشغول به فعالیت بود، ۱۱ نفر کار می‌کردند و تعدادی نیروی غیر مستقیم نیز با واحد تولیدی ما مشغول به کار بودند.

 طهماسبی عنوان کرد: برای رفع این مشکل به ستاد اقتصاد مقاومتی استان گلستان مراجعه کردم که هم با دادستان مرکز استان و هم معاون وی دیدار کرده و مشکل خود را بازگو کردم که وی راه قانونی که باید برای احقاق حق خود طی کنم را توضیح داد. پس از این جلسه وکیلی برای پیگیری امور گرفتیم که وی در حال پیگیری امور است.

ورود دستگاه قضایی به حل مشکلات واحد‌های تولیدی امید آفرین و کارساز است

وی با بیان اینکه ورود دستگاه قضایی به حل مشکلات واحد‌های تولیدی امید آفرین و کارساز است، گفت: کمک عدلیه در رفع مشکلات حقوقی واحد‌های تولیدی و صنعتی راکد و نیمه راکد تاثیری ۱۰۰ درصدی دارد. با پشتیبانی دستگاه قضایی، تولیدکنندگان و صنعتگران دلگرم شده و به ادامه کار امید بیشتری پیدا کرده و می‌کنند.

امید است با نهضت باشکوه احیای واحد‌های راکد و نیمه راکد تولیدی و صنعتی که در دولت و قوه قضاییه شکل گرفته و باجدیت ادامه دارد، هر روز شاهد رفع مشکلات بیشتر کارآفرینان، جذب سرمایه‌گذاری بیشتر داخلی و خارجی و احیای کارخانجات و شرکت‌های تعطیل و نیمه تعطیل در کشور باشیم تا تیر دشمن در توطئه آفرینی شان در عرصه اقتصادی کشور به سنگ بخورد و دشمن شاد نشویم.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *