صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

گفت‌وگو|

۱۰ توصیه برای پیشگیری از آسیب‌دیدگی در روز‌های بارانی و برفی

۰۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۷:۴۵:۰۱
کد خبر: ۴۷۵۶۶۳۳
معاون فنی و عملیات اورژانس استان تهران به بیان توصیه‌هایی برای پیشگیری از بروز آسیب بدنی در روز‌های بارانی و برفی پرداخت.

اسماعیل فراهانی، در گفت‌وگو با میزان درباره انواع تروما‌هایی که ممکن است افراد در روز‌های بارانی و برفی به آن‌ها دچار شوند، گفت: بارش باران و برف در زمستان ممکن است با مشکلاتی برای افراد همراه باشد، یکی از این مشکلات که احتمال رخ دادن آن در این فصل زیاد است سر خوردن و لیز خوردن هنگام تردد در معابر لغزنده است که می‌تواند آسیب‌ و انواع تروما‌ها را به همراه داشته باشد.

وی ضمن اشاره به اینکه لازم است هموطنان قبل از خروج از خانه حتما نسبت شرایط جوی آگاهی کسب کنند و از پوشش متناسب با شرایط جوی استفاده کنند ادامه داد: همه افراد باید هنگام خروج از خانه در فصل زمستان حتما از لباس گرم استفاده کنند چراکه این اقدام نقش مهمی در پیشگیری از سرماخوردگی و سرمازدگی دارد، همچنین استفاده از کفش مناسب تا حد زیادی از سرخوردن و لیزخوردن در معابر لغزنده جلوگیری می‌کند، توصیه می‌شود افراد هنگام تردد در معابر از راه‌رفتن سریع و با عجله و به ویژه دویدن خودداری کنند چراکه اینگونه راه رفتن احتمال لیز خوردن را بسیار افزایش می‌دهد.

معاون فنی و عملیات اورژانس تهران با بیان اینکه مکان‌های خط کشی شده و دارای رم، سطوح فلزی و پل‌ها لغزندگی بیشتری دارند، افزود: لازم است برزگتر‌ها از افرادی که سن کمتری دارند هنگام تردد در خیابان مراقب کنند تا دچار سرخوردن و لیزخوردن نشوند.

فراهانی با تاکید بر اینکه در روز‌های برفی و بارانی سطح اصطکاک چرخ‌های وسایل نقلیه کاهش می‌یابد و احتمال برخورد با عابران پیاده بیشتر می‌شود، بیان کرد: به همین دلیل لازم است هموطنان در این روز‌ها هنگام عبور از خیابان توجه و دقت بیشتری داشته باشند تا دچار آسیب نشوند.

وی توضیح داد: اگر افراد در این روزها دچار حادثه شدند حتما در درجه اول باید با شماره ۱۱۵ تماس بگیرند تا همکاران ما به آن‌ها مشاوره دهند و در صورت لزوم در محل حاضر شوند، سایر افراد نیز در صورت مشاهده فرد آسیب دیده می‌توانند تا زمان رسیدن همکاران اورژانس بر بالین فرد مصدوم اگر نسبت به بی‌حرکت‌سازی اندام آگاهی دارند این اقدام را انجام دهند و مصدوم را از منطقه خطر دور کنند و در صورت مشاهده فردی که دچار سرمازدگی شده اولین اقدام این است آن شخص با پتو، لباس و وسایل گرمایشی گرم شود.

معاون فنی و عملیات اورژانس استان تهران گفت: نکته دیگری که باید در این فصل به آن توجه شود مسمومیت با گاز مونواکسید کربن است که در این مورد باید به نکات ایمنی و توصیه کارشناسان توجه شود، از جمله این نکات کنترل وسایل گازسوز و خروجی دودکش‌شان است.

انتهای پیام/

 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *