صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

گزارش|

جام ملت‌های آسیا| مروری بر آنچه در مرحله گروهی گذشت/ شگفتی در کار نبود؛ آمار جالب و عجیب حریف ایران

۰۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۲:۲۰:۰۱
کد خبر: ۴۷۵۶۶۲۲
دسته بندی‌: ورزشی ، فوتبال
مرحله گروهی جام ملت‌های آسیا در حالی به پایان رسید که شاهد اتفاق غیرمنتظره‌ای نبودیم و تقریباً نتایج تا حدود زیادی طبق پیش‌بینی‌ها رقم خورد.

خبرگزاری میزان - سرانجام مرحله گروهی رقابت‌های جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۳ با برگزاری ۳۶ دیدار به پایان رسید و از ۲۴ تیم حاضر در این مرحله، ۱۶ تیم جواز حضور در مرحله یک‌هشتم را دریافت کردند.

از ۱۶ تیم حاضر در مرحله یک‌هشتم جام ملت‌های آسیا به جز تایلند و اندونزی، ۱۴ تیم دیگر جزو ۱۰۰ تیم برتر جهان هستند. ۵ مدعی اصلی قهرمانی جام نظیر ژاپن، ایران، کره‌جنوبی، استرالیا و قطر در این مرحله نیز حضور دارند. در مجموع می‌توان گفت که اتفاق غیر منتظره‌ای و شگفتی تا به اینجا رخ نداده وتیم‌های ضعیف سقوط و تیم‌های مدعی صعود کردند.

*جدول مسابقات مرحله گروهی رقابت‌ها به شکل زیر انجام شد:

ایمن حسین، مهاجم تیم ملی عراق نیز با ثبت ۵ گل بهترین گلزن جام تا به اینجا لقب گرفته و اکرم عفیف از قطر و آیاسه یوئدا از ژاپن با ثبت ۳ گل در رده دوم و سوم در تعقیب ایمن حسین قرار گرفتند.

مهدی قایدی و مهدی طارمی ۲ مهاجم بوشهری تیم ملی فوتبال ایران با ثبت ۲ گل در رده‌های بعدی قرار دارند.

صدر جدول پاس گل نسبتاً تا پایان مرحله گروهی مشترک بوده، علی جاسم از عراق، سردار آزمون و سامان قدوس از ایران با ثبت ۲ پاس گل تا پایان مرحله گروهی در رده اول قرار گرفتند.

در مرحله گروهی تنها تیم‌های ایران، قطر و عراق موفق شدند امتیازات کامل و هر ۹ امتیاز را کسب کنند. تیم‌های ملی هند، هنگ‌کنگ و ویتنام نیز در هر ۳ بازی شکست خوردند.

تیم‌های ملی عراق، ژاپن و کره‌جنوبی نیز با ثبت ۸ گل زده گلزن‌ترین تیم‌های مرحله گروهی بودند و تیم‌های ویتنام و مالزی با دریافت ۸ گل، بدترین خطوط دفاعی را از آن خود کردند.

تیم ملی کشورمان با ۷ گل زده دومین خط حمله برتر رقابت‌ها را هم در اختیار دارد.

تیم ملی هند بدون گل‌زده و دریافت ۶ گل ضعیف‌ترین تیم مرحله گروهی این تورنمنت لقب گرفت. لازم به ذکر است قطر تا به اینجا گلی دریافت نکرده است.

*بررسی بازی‌های مرحله یک‌هشتم نهایی

برنامه مسابقات این مرحله به شرح زیر است:

*یکشنبه ۸ بهمن:

استرالیا - اندونزی؛ ساعت ۱۵:۰۰

امارات - تاجیکستان؛ ساعت ۱۹:۳۰

*دوشنبه ۹ بهمن:

عراق - اردن؛ ساعت ۱۵:۰۰

قطر - فلسطین؛ ساعت ۱۹:۳۰

*سه‌شنبه ۱۰ بهمن:

ازبکستان - تایلند؛ ساعت ۱۵:۰۰

عربستان - کره جنوبی؛ ساعت ۱۹:۳۰

*چهارشنبه ۱۱ بهمن:

بحرین - ژاپن؛  ساعت ۱۵:۰۰

ایران - سوریه؛ ساعت ۱۹:۳۰

در ادامه گزارش به بررسی شانس صعود تیم‌های حاضر در مرحله یک‌هشتم به دور بعد خواهیم پرداخت.

در دیدار اول امارات باید به مصاف تاجیکستان برود و برنده این مسابقه باید به مصاف پیروز دیدار عراق و اردن خواهد رفت. امارات و تاجیکستان، هر ۲ به عنوان تیم دوم به این مرحله رسیدند. احتمال تقابل امارات و عراق در مرحله یک‌چهارم با توجه به آمار و ارقام ۲ تیم وجود دارد.

دومین دیدار، رقابت استرالیا و اندونزی خواهد بود که برنده این بازی باید به مصاف برنده دیدار کره‌جنوبی و عربستان برود. پیش‌بینی برنده دیدار کره‌جنوبی و عربستان کار دشواری است و هر احتمالی در این بازی وجود دارد و به نوعی فینال زودهنگام این مسابقات شاید باشد، اما با توجه به آمار و ارقام موجود به نظر تقابل استرالیا و کره‌جنوبی در مرحله یک‌چهارم محتمل‌تر می‌رسد.

تیم ملی ایران با صدرنشینی در گروه C مسابقات تقریباً شرایط خوبی در مرحله یک‌هشتم مقابل سوریه دارد، اما نکته جالب ماجرا این است که تیم ملی در صورت پیروزی مقابل سوریه و صعود به مرحله یک‌چهارم، باید به مصاف برنده دیدار بحرین و ژاپن برود. بحرینی که از لحاظ آماری و نفرات کار بسیار سختی برای پیروزی مقابل ژاپن خواهد داشت و طبق پیش‌بینی‌ها ژاپن شانس بیشتری برای پیروزی در این دیدار خواهد داشت و در این صورت باید شاهد دیدار ۲ مدعی جام (ایران و ژاپن) در مرحله یک‌چهارم باشیم.

تیم ملی سوریه که در مرحله یک هشتم نهایی حریف ایران شد، آمار جالبی از خود بر جای گذاشته است. سوری‌ها در بخش بدترین خط حمله با یک گل زده، دومین خط حمله ضعیف جام را در اختیار دارند. آن‌ها همچنین با یک گل خورده، دومین خط دفاع برتر مسابقات محسوب می‌شوند و از این حیث، آماری بهتر از ایران ثبت کرده‌اند!

و در آخر در مرحله یک‌هشتم قطر میزبان رقابت‌ها باید به مصاف فلسطین برود که باتوجه به قدرت قطر در این بازی به احتمال فراوان میزبان پیروز خواهد بود و در دور بعدی باید با برنده دیدار تایلند و ازبکستان بازی کنند. طبق آمار و ارقام احتمال تقابل قطر و ازبکستان در دور یک‌چهارم بیشتر است.

با این وجود مرحله گروهی این تورنمنت تقریباً جذاب دنبال شد و فوتبال دوستان رقابت‌های پرهیجانی را در قالب جام هجدهم به تماشا نشستند.

حال ۳ مانع برای رسیدن تیم ملی ایران به فینال رقابت‌ها وجود دارد و اگر قلعه‌نویی سرمربی تیم فوتبال ایران به خوبی حریفان را آنالیز کند، قطعاً رسیدن به فینال با وجود حریفان سرسخت دور از ذهن نخواهد بود.

در هر حال حاضر باید منتظر بمانیم و ببینیم چهارشنبه ۱۱ بهمن‌ماه ساعت ۱۹:۳۰ در مرحله یک‌هشتم چه نتیجه‌ای مقابل سوریه برای یوز‌های ایرانی به دست خواهد آمد و کدام تیم حریف ما در مرحله بعد خواهد بود.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *