صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

گفت‌‌وگو|

توصیه‌های تغذیه‌ای برای روز‌های سرد/ چگونه از اضافه وزن زمستانی در امان بمانیم؟

۰۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۰:۰۱
کد خبر: ۴۷۵۶۳۱۰
یک متخصص تغذیه گفت: در فصل زمستان به مصرف مواد غذایی پرکالری تمایل داریم و به همین دلیل در پایان فصل زمستان و هنگام دید و بازدید نوروز با افرایش وزن مواجه می‌شویم.

 منصور رضایی در گفت‌وگو با میزان به بیان توصیه‌هایی برای روز‌های سرد پرداخت و گفت: در هوای سرد تمایل به مصرف مواد غذایی چرب و پرکالری بالاست چراکه در این هوا نیاز به اینگونه مواد غذایی بیشتر است تا بدن سرمای محیط را بهتر تحمل کند و با دریافت انرژی خودش را گرم کند از این رو اشتها نیز افزایش پیدا می‌کند، به طور کلی در مکان‌های خنک میل به غذا بیشتر است و این امر کاملا طبیعی است.

این متخصص تغذیه ضمن اشاره به اینکه از طرفی دیگر تمایل به مصرف فست فود‌ها افزایش پیدا کرده و غداهای چاق کننده که غنی از نمک، شکر و روغن هستند بخشی از غذای ما شده است، افزود: در فصل زمستان به مصرف مواد غذایی پرکالری تمایل داریم و این در حالی است که نه تحرک چندانی داریم و نه هوای محیط زندگیمان آنقدر سرد است که نیاز به کالری بیشتر داشته باشیم و چربی‌ها را بسوزانیم و به همین دلیل در پایان فصل زمستان و هنگام دید و بازدید نوروز با افرایش وزن مواجه می‌شویم.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیان کرد: بهترین راه برای پیشگیری از این مسئله این است که افراد از میوه‌ها و سبزیجات فصل زمستان که خداوند آن‌ها را به طور طبیعی برای حفاظت از چاقی قرار داده استفاده کنند. در فصل زمستان سبزیجات کم کالری با فیبر بالا بسیاری نظیر انواع کلم‌ها، هویج فرنگی، شغلم، چغندر و کدوحلوایی وجود دارد و اگر در شب‌های طولانی زمستان از این سبزیجات استفاده کنیم در پایان این فصل دچار چاقی و کبد چرب نمی‌شویم.

وی توضیح داد: بهتر است در فصل سرما از چربی مواد غذایی کم کنیم و بیشتر پروتئین‌های گیاهی و حیوانی مثل ماست، پنیر، تخم مرغ و آجیل مصرف کنیم چراکه مصرف پروتئین موجب بهبود سیستم ایمنی می‌شود و از ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا که در این فصل شایع است تا حدی جلوگیری می‌کند.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *