صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کشتارهای میدانی در غزه؛ دفاع آمریکا از جنایت‌های جنگی رژیم صهیونیستی

۰۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۰:۰۱
کد خبر: ۴۷۵۵۹۵۸
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
رسانه‌ها و نهادهای حقوق بشری مستندات بسیاری را درباره قتل‌عام‌های میدانی رژیم صهیونیستی در نوار غزه طی ماه‌های اخیر جمع‌آوری کرده‌اند.

خبرگزاری میزان - هر روز که می‌گذرد، شواهد فزاینده‌ای وجود دارد که نشان می‌دهد نظامیان رژیم صهیونیستی به‌عنوان نیروهای متحرک قتل‌عام جمعی در غزه عمل می‌کنند.

به‌تازگی الجزیره مصاحبه‌هایی از ساکنان یک ساختمان مسکونی در شهر غزه منتشر کرد که در آن ساکنان می‌گویند نظامیان صهیونیست به طور نظام‌مند ۱۵ نفر را شکنجه کرده و به قتل رساندند.

هبا سلم، از شاهدان این قتل‌عام، می‌گوید: آن‌ها افراد را برهنه و مجبور کردند روی زمین دراز بکشند و سپس شروع به قتل افراد روی زمین کردند، از هیچ‌کس نگذشتند و همه را به قتل رساندند؛ نظامیان صهیونیست همه ساختمان را به حمام خون تبدیل کردند.

 

 

سلم، گفت: این روزی است که تو نمی‌توانی فراموشش کنی، من نمی‌توانم فراموشش کنم و همسرم در جریان این قتل عام کشته شد.

به گفته وی، همسرم را در مقابل چشمان ما شکنجه کردند، فک او را شکستند و صورتش را هدف ضرب‌وشتم قرار دادند، او را کتک زدند تا جایی که دستش خونریزی کرد، آن‌ها همه مردان را برهنه، شکنجه و ضرب‌وشتم کردند و سپس به قتل رساندند، همه این جنایت‌ها همه زمانی اتفاق افتاد که ما تماشا می‌کردیم.

ویلیام شاباس، استاد حقوق بین‌الملل در دانشگاه میدلسکس، می‌گوید: این ویدیو شواهدی از جنایات جنگی در دادگاه کیفری بین‌المللی است، باید اضافه کنم که اثبات غیرنظامی بودن آن‌ها واقعا مهم نیست، قتل‌عام حتی رزمندگان به این شیوه، جنایت جنگی است.

الگوی نظام‌مند کشتار در غزه

محمد شهاده، رئیس برنامه‌ها و ارتباطات ناظر حقوق بشر اروپا-مدیترانه، گفت که الگویی از کشتار «نظام‌مند» در غزه وجود دارد.

وی می‌گوید: در دستکم ۱۳ مورد از قتل‌عام‌های میدانی، ما تایید کردیم که این اقدام خودسرانه از سوی نیرو‌های نظامی صهیونیست بوده است؛ این نظامیان با اطمینان این جنایت‌ها را بدون ترس از پاسخگویی انجام می‌دهند، به همین دلیل است که ما آن‌ها را در چندین محله و بخش‌هایی از نوار غزه می‌بینیم.

در ۲۰ دسامبر گذشته، دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل (OHCHR) گزارشی را منتشر و اعلام کرد که نظامیان صهیونیست قتل دسته‌جمعی غیرنظامیان را در شمال غزه انجام دادند و ۱۱ نفر را از خانواده آنها جدا کرده و به‌طور مستقیم و از فاصله صفر به آن‌ها تیراندازی کردند.

این نهاد بین‌المللی اطلاعات نگران‌کننده‌ای دریافت کرده است درباره اینکه نیرو‌های ارتش رژیم صهیونیستی (IDF) در یک قتل‌عام دستکم ۱۱ مرد فلسطینی غیرمسلح را در مقابل اعضای خانواده آن‌ها در محله الرمال، شهر غزه به قتل رساندند که خطر ارتکاب جنایت جنگی را به صدا در می‌آورد.

کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل، بیان کرد: در ۱۹ دسامبر ۲۰۲۳، ارتش رژیم صهیونیستی بنا به گزارش‌ها، ساختمان العوده، همچنین به عنوان ساختمان عنان را در محله الرمال، که در آن ۳ خانواده پناه گرفته بودند، محاصره و به آن حمله کردند.

حمایت آمریکا و انکار جنایت‌های رژیم صهیونیستی

این افشاگری‌های الجزیره و همچنین گزارش‌های سازمان ملل و دیگر نهاد‌های حقوق بشری از سوی رسانه‌های آمریکایی و اروپایی که تا حد زیادی پوشش نظام‌مند نسل‌کشی را کنار گذاشته‌اند، گزارش نشده است.

جان کربی، سخنگوی امنیت ملی کاخ سفید در یک جلسه توجیهی، انجام جنایات جنگی عمدی را از سوی رژیم صهیونیستی رد کرد.

یک روزنامه‌نگار از وی پرسید: مکزیک و شیلی از دادگاه کیفری بین‌المللی درخواست کردند تا جنایات علیه غیرنظامیان در غزه را بررسی کند، چه واکنشی دارید؟

کربی در پاسخ به این پرسش مدعی شد: ما هیچ نشانه‌ای نداریم که نشان دهد تلاش‌های عمدی و نظام‌مند برای ارتکاب جنایات جنگی از سوی نیرو‌های دفاعی اسرائیل وجود دارد؛ البته در حال حاضر، ما به درستی روی این موضوع متمرکز شده‌ایم تا مطمئن شویم اسرائیل آنچه را که برای دفاع از خود نیاز دارد، همچنان به دست می‌آورد.

از آنجایی که واشنگتن دفاع خود را از جنایت‌های جنگی رژیم صهیونیستی دوچندان کرد، جنگ خود را در خاورمیانه نیز بیشتر گسترش داده است.

در حال حاضر بیش از ۲۵ هزار فلسطینی در نوار غزه به شهادت رسیده و بیش از ۶۳ هزار نفر دیگر نیز مجروح شده‌اند؛ بیش از ۷۳ هزار منزل مسکونی در غزه به‌طور کامل ویران شده و بیش از ۱۹۰ هزار منزل مسکونی دیگر نیز آسیب دیده‌اند.

به گفته سازمان بهداشت جهانی، بیشتر بیمارستان‌های غزه به‌طور کامل از کار افتاده‌اند، در حالی که ۱۵ بیمارستان باقی‌مانده تا ۳ برابر ظرفیت خود در حال فعالیت هستند.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *