صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

شکایت از رئیس رژیم صهیونیستی در سوئیس؛ هرتزوگ محکوم می‎شود؟

۰۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۹:۴۹
کد خبر: ۴۷۵۵۸۸۲
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
رئیس رژیم صهیونیستی که به‌تازگی شکایتی علیه او در سوئیس تنظیم‎شده مانند دیگر مقام‏‎های صهیونیست در جنایت جنگی و نسل‌کشی غزه نقش دارد.

خبرگزاری میزان - دادستان‌های سوئیسی تأیید کردند که اسحاق هرتزوگ، رئیس رژیم صهیونیستی در جریان بازدید از مجمع جهانی اقتصاد در داووس هدف شکایت کیفری قرار گرفته است.

دفتر دادستان کل سوئیس به‎تازگی اعلام کرد: شکایت‌های کیفری طبق روال معمول بررسی می‌شود و با وزارت خارجه سوئیس تماس خواهیم گرفت تا موضوع مصونیت افراد مربوطه را بررسی کنیم.

در تئوری، کشور‌های ثالث، صلاحیت کیفری را بر سران فعلی کشورها، سران دولت‌ها و وزرای خارجه دیگر کشور‌ها ندارند و دلایل این شکایت‎ها و اینکه چه کسی آن‌ها را ثبت کرده است، مشخص نشده است.

سخنگوی دفتر هرتزوگ درباره اظهارات دادستان‌های سوئیسی اظهار نظری نکرد و تنها گفته که هرتزوگ برای ارائه موضع این رژیم در مورد وضعیت غزه به داووس رفته بود.

خبرگزاری فرانسه می‎گوید که بیانیه‌ای را از سوی شکایت‎کنندگان به عنوان «اقدام قانونی علیه جنایات علیه بشریت» به دست آورده است.

براساس این گزارش، چندین فرد ناشناس به دادستان‌های فدرال و مقامات کانتونی بازل، برن و زوریخ شکایت کرده‌اند.

این بیانیه می‎گوید که شاکیان به دنبال پیگرد کیفری موازی با پرونده‌ای هستند که از سوی آفریقای جنوبی در دیوان دادگستری بین‌المللی (ICJ) مطرح شده و این رژیم را به نسل‌کشی در غزه متهم کرده است.

در حالی که ممکن است سال‌ها طول بکشد تا دیوان دادگستری بین‌المللی حکم نهایی را صادر کند، آفریقای جنوبی از دادگاه خواست تا دستور «اقدامات موقت» - دستور موقت برای توقف جنگ را برای رژیم صهیونیستی - در حالی که پرونده در حال بررسی است، صادر کند.

هرتزوگ؛ منعکس کننده سیاست‌های کابینه نتانیاهو

اگرچه جایگاه رئیس در رژیم صهیونیستی در درجه اول یک نقش تشریفاتی تلقی می‌شود، با اینکه نخست وزیر قدرت تصمیم‌گیری محوری را بر عهده دارد، اما همچنان یک موقعیت تأثیرگذار است و هرتزوگ مستقیما منعکس کننده سیاست‌های کابینه این رژیم است.

از این نظر، او شریک جنایات جنگی مداومی است که ارتش رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه مرتکب می‌شود.

پرونده تاریخی آفریقای جنوبی در دیوان دادگستری بین‌المللی که در آن رژیم صهیونیستی را به انجام جنایت نسل‌کشی متهم می‌کند، در گذشته یک اتهام دشوار برای اثبات قصد بوده است.

این دشواری به خاطر این است که کابینه‌ها هرگز به ارتکاب نسل‌کشی اعتراف نکرده‌اند؛ در واقع، هرگز یک ریاستی وجود نداشته که به این امر اعتراف کرده باشد و در نتیجه اثبات نیت دشوار بود.

۵۰۰ بیانیه نسل‌کشی از سوی مقامات رژیم صهیونیستی

با این حال، در مورد جنگ اخیر رژیم صهیونیستی علیه غزه، اثبات قصد، ساده و گسترده است و نظرات رئیس رژیم صهیونیستی در تعدادی خلاصه گنجانده شده است که از ۷ اکتبر تاکنون بیش از ۵۰۰ بیانیه نسل‌کشی این رژیم را جمع‌آوری کرده‌اند.

یک پایگاه داده جامع می‎گوید که اهداف نسل‌کشی رژیم صهیونیستی را از هر سطحی از جامعه جمع‌آوری کرده است، از سیاستمداران مختلف گرفته تا سران نظامی، شخصیت‌های برجسته تلویزیونی، فعالان و سربازانی که در غزه می‌جنگند، ابزار ارزشمندی برای اثبات این نیت است.

هرتزوگ پیش از این مدعی شد: این یک ملت است که مسئول حمله نظامی حماس در ۷ اکتبر است؛ این لفاظی در مورد بی‌اطلاعی و دخالت غیرنظامیان صحت ندارد، مطلقا درست نیست.

استنباط واضح در اینجا این است که پس از اینکه رژیم صهیونیستی قصد خود را برای مبارزه با آنچه وزیر جنگ این رژیم از طریق قطع آب، غذا، سوخت و برق اعلام کرد، مدعی شد: جمعیت غیرنظامی غزه در این رفتار شریک هستند.

با این حال، برای کسانی که با گذشته اسحاق هرتزوگ و کمپین شکست خورده حزب او برای تصدی پست نخست‎وزیری آشنا هستند، نباید تعجب‌آور باشد که چنین بیانیه‌هایی علیه فلسطینیان از سوی یک نژادپرست دیرینه صادر شود.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *