۴۰ درصد پروندههای جرایم فضای مجازی آذربایجان شرقی مرتبط با کلاهبرداری است
خبرگزاری میزان_ احمد موقری در جلسه بررسی راهکارهای تخصصی شرکتهای دانش بنیان پیرامون جرایم مرتبط با رسیدسازهای جعلی، اسکیمر و چکهای صیادی ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن با اشاره به افزایش آمار کلاهبرداری از طریق فضای مجازی و افزایش ورودی پرونده دادگستری استان در این موضوع گفت: نزدیک به ۴۰ درصد از پروندههای فضای مجازی مرتبط با کلاهبرداری به روشهای مختلف است.
وی همچنین با اشاره به فقدان فرهنگسازی لازم در این زمینه، بر لزوم پیشگیری از کلاهبرداریهای سایبری از طریق اطلاعرسانی و آگاهسازی شهروندان تأکید کرد و افزود: در راستای سهولت شهروندان برای تشخیص شمارههای مجعول و غیرواقعی و کاهش کلاهبرداری، سرشماره پیامکهای ارسالی از سوی بانکها و ادارات خدماترسان باید به نام بانک یا اداره مذکور باشد.
سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان آذربایجان شرقی بر استفاده از فناوریهای نوین مانند هوش مصنوعی نیز تأکید کرد.
درگاه پرداخت اینترنتی جعلی (فیشینگ)، فروشگاه اینترنتی تقلبی، کارت بانکی جعلی (اسکیمر)، کلاهبرداری با رسید جعلی بانک، سرقت اطلاعات با آگهی تبلیغات یا پیامک جعلی، برداشت غیرمجاز از حساب با رسید خودپرداز، خالی کردن حساب به بهانه قرعه کشی، سایتهای شرطبندی مسابقات و جعل اسناد از جمله روشهای کلاهبرداری در معاملات الکترونیکی است.
انتهای پیام/