صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت: هدف ما در تحقیقات حل مسائل فعلی و آینده کشور در حوزه سلامت است

۱۱ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۴:۲۱
کد خبر: ۴۷۵۲۳۰۶
نشست هم‌اندیشی و تقدیر از پژوهشگران برتر کشور با حضور وزیر بهداشت، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و جمعی از پژوهشگران برگزار شد و ضمن تقدیر از ده پژوهشگر برتر کشور، از چهار داروی جدید نیز رونمایی شد.

خبرگزاری میزان- به گزارش یونس پناهی در نشست هم‌اندیشی و تقدیر از پژوهشگران برتر کشور با حضور وزیر بهداشت، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و جمعی از پژوهشگران برگزار شد و ضمن تقدیر از ده پژوهشگر برتر کشور که در ستاد دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، ضمن تبریک به مناسبت هفته پژوهش، گفت: هدف ما در زمینه تحقیقات و فناوری، رسیدن به مرجعیت علمی و ورود به سرآمدان عرصه علم و فناوری و نهایتاً حل مسائل و مشکلات فعلی و آینده کشور در عرصه سلامت است.

وی با بیان اینکه برای رسیدن به این اهداف نیازمند برنامه‌ریزی هستیم که در قدم اول پاسخ‌گویی به نیاز‌های حوزه سلامت باید شناسایی شود، افزود: مأموریت‌های مان متناسب با نیاز‌های مان است. ضمن نیازسنجی از دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور در زمینه شناخت نیاز‌های حوزه سلامت که در حوزه پژوهش قابل انجام باشد، هفت تهدید حوزه سلامت را در زمینه نیاز‌های این حوزه، از بیماری‌ها تا مسائل مربوط به جمعیت، تغییرات اقلیمی، مسائل جامعه از جمله اعتیاد، دارو و تجهیزات مصرفی و سرمایه‌ای دسته‌بندی کرده‌ایم و از دانشگاه‌ها خواستیم تا متناسب با ظرفیت و زیرساخت‌های شان به‌صورت پروژه‌ای به آن‌ها بپردازند.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با تاکید بر رویکرد این معاونت برای توزیع عادلانه منابع مالی در دانشگاه‌های علوم پزشکی، یادآور شد: تمام دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور متناسب با تهدیدات، مسئله محور شده‌اند و در مراکز تحقیقاتی به نیاز‌های روز جامعه پرداخته می‌شود.

پناهی با اشاره به مدیریت مطلوب بیماری‌ها در آینده گفت: قدم دیگر در معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در راستای نیاز‌های فعلی و آتی کشور، راه‌اندازی کمیته آینده‌نگر در این معاونت بوده که باتوجه به حضور بسیاری از بزرگان حوزه سلامت در این کمیته و تقویت زیرساخت‌ها، به نتایج مطلوبی در زمینه‌های ژن‌درمانی، مهندسی بافت، استفاده از هوش مصنوعی رسیده‌ایم.

وی با بیان اینکه تولید علم و فناوری در یک امتداد و صرفاً معادل با مقاله‌نویسی نیست، افزود: مقاله یک شروع است و هدف نهایی آن باید تولید یک محصول یا فناوری باشد، باید پژوهش را تا رسیدن به مقصد که می‌تواند یک فناوری، محصول یا پروتکل است ادامه یابد. در معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با تغییر نگرش در حوزه تولید علم، سعی در تدوین لاین‌های تحقیقاتی محققین و پژوهشگران در اولویت قرار دارد.

پناهی خاطرنشان کرد: از دیگر تغییرات ساختاری که ایجاد شده، جشنواره رازی است که از جشنواره تحقیقات به جشنواره تحقیقات و فناوری رازی تغییر و تحقیقات دانشجویی به کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی تغییر یافته است که نتایج مطلوبی نیز حاصل شده است.

وی سیاست اصلی این معاونت را تشویق پژوهشگران و محققان دانست و گفت: جشنواره تحقیقات و فناوری رازی ۲ بهمن ماه سال جاری برگزار می‌شود.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *