شهادت به دلیل کشف خانه تیمی منافقین؛ شهروندان عادی هدف ترور کور تروریستها
دادگاه رسیدگی به اتهامهای ۱۰۴ نفر از اعضای گروهک تروریستی منافقین و همچنین ماهیت این سازمان بهعنوان یک شخصیت حقوقی در شعبه یازدهم دادگاه کیفری استان تهران در جریان است.
گروهک تروریستی منافقین از خرداد ۱۳۶۰ بهصورت رسمی عملیات مسلحانه و ترور را برای مقابله با انقلاب اسلامی برگزید و در طول این سالها دست به جنایتهای زیادی در حق مردم ایران زده است.
در این رابطه، خانواده شهید ترور حجت الاسلام والمسلمین حاج غلامرضا ثمرقندی در گفتوگو با خبرگزاری میزان بر پیگیری محاکمه منافقین تاکید کرد.
محمدتقی ثمرقندی فرزند شهید ترور با اشاره به نحوه شهادت پدرش، گفت: پدرم در هشتم اردیبهشت سال ۱۳۶۱ به دست تیمی از منافقین ترور شد.
ثمرقندی با اشاره به اینکه فعالیتهای سیاسی و انقلابی پدرم از دهه ۱۳۵۰ شروع شد و چند بار به دلیل همین فعالیتها مورد آزار قرار گرفت، اظهار کرد: پدرم در زمان ترور، مسئولیتهای مهمی داشت که از جمله آنها میتوان نمایندگی آیتالله خسروشاهی اشاره کرد.
به گفته وی، یکی از فعالیتهای پدرم که سبب شد تا منافقین وی را ترور کنند، اقدام برای بازپسگیری خانه تیمی منافقین بود؛ آن خانه تیمی اکنون به یک بیمارستان تبدیل شده است.
فرزند شهید ترور با بیان اینکه از همان زمان منافقین از طریق فرستادن نامه و تماس تلفنی شروع به تهدید پدرم کردند، اظهار کرد: پدرم در نهایت ساعت شش صبح در سال ۱۳۶۱ هنگام عزیمت به جبهه در مقابل بیمارستان امام خمینی (ره) هدف ترور منافقین قرار گرفت و به شهادت رسید.
ثمرقندی در بخشی دیگر درباره برگزاری دادگاه رسیدگی به جنایتهای منافقین، تاکید کرد: با توجه به شرایط بینالمللی و دادگاههای ناعادلانه بینالمللی نمیتوان انتظار داشت که منافقین در آن محاکم به سزای اعمال خود برسند؛ اما ما وظیفه داریم که جنایتهای منافقین را افشا کنیم؛ حضرت امام (ره) فرمودند ما برای خدا کار میکنیم؛ ما هم کار خودمان را انجام میدهیم و بقیه موضوع را باید ببینیم چگونه پیش میرود.
وی با اشاره به اینکه دادگاههای صالحه داخل کشور از جمله دادگاه انقلاب از قبل رسیدگی به پرونده منافقین را برعهده داشتند، اضافه کرد: انتظار داریم این دادگاه عادلانه پیش برود و کسانی که مرتکب قتل نفس شدند و انسانهای بیگناه را به شهادت رساندند، به سزای عمل خود برسند.
فرزند شهید ترور با بیان اینکه منافقین مردم عادی و شهروندان بیگناه را ترور کردند و جنایتکار هستند، عنوان کرد: در برخی از موارد آنها شهروندان عادی را مظلومانه به شهادت رساندند؛ حق مظلوم باید از ظالمان گرفته شود.
همچنین همسر شهید ثمرقندی نیز گفت: جنایتهای منافقین بچههای زیادی را از داشتن پدر محروم کرد.
وی با اشاره به اینکه همراه همسرم فردی شهید شد که هفت فرزند کوچک داشت، اضافه کرد: من فرزندان کوچکم را به تنهایی بزرگ کردم.
همسر شهید ترور، گفت: انتظار داریم منافقین به سزای عمل خود برسانند چراکه اینها افراد بیگناه را ترور کردند.
انتهای پیام/