صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بررسی حقوق مالکیت فکری و زمینه‌های تقویت دارایی‌های ناملموس در عرصه ملی و بین المللی

۲۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۲:۵۳
کد خبر: ۴۷۵۰۳۱۴
دسته بندی‌: قضایی ، حقوقی
نشست تخصصی «از ایده تا مالکیت فکری» با حضور دانشجویان شاخه‌های مختلف علمی، اساتید و مدیران شرکت‌های فناوری کشور با موضوع بررسی حقوق مالکیت فکری و زمینه‌های تقویت دارایی‌های ناملموس در عرصه ملی و بین‌المللی در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

خبرگزاری میزان - سیامک اسلامی سرپرست مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشر در این نشست با تشریح مباحث نوین در زمینه دارایی‌های فکری، به جایگاه مناسب کشور در شاخه مالکیت صنعتی و حوزه اختراعات، طرح‌های صنعتی، علائم تجاری و نشانه‌های جغرافیایی و لزوم تقویت جایگاه بین المللی ایران در شاخه مالکیت ادبی و هنری و کپی رایت اشاره کرد و گفت: با توجه به گستردگی و عمق زیاد مفاهیم مالکیت فکری، آشنایی عموم مردم با دارایی‌های فکری و کسب مزایای پایدار دارایی‌های نامشهود ضروری است.

وی در این نشست تخصصی بر همگانی شدن حقوق مالکیت فکری فارغ از سن، جنسیت و تحصیلات افراد تأکید و ابعاد مختلف نقش آفرینی آحاد مردم اعم از صنعتگران، فعالان کسب و کار، کشاورزان، هنرمندان، دانشمندان، دانشجویان و دانش آموزان کشور در عرصه مالکیت فکری را تبیین کرد.

اسلامی به خلق مظاهر نوین مالکیت فکری در جهان و پویایی این حوزه همراه با تغییرات مداوم اشاره کرد و اظهار داشت: لازم است در این زمینه با تغییرات جهانی همگام و واکنش‌ها و اقدامات مناسبی نسبت به رخدادهای بین المللی مالکیت فکری داشته باشیم.

سرپرست مرکز مالکیت معنوی از برگزاری دو کنفرانس دیپلماتیک برای تصویب دو معاهده جدید مالکیت فکری با عناوین "منابع ژنتیک و دانش سنتی مرتبط" و "حقوق طراحی" در سال ۲۰۲۴ خبر داد و اعلام کرد: مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران در سازمان جهانی مالکیت معنوی (WIPO)، اقدامات گسترده‌ای را جهت تأمین حداکثر منافع ملی کشور دراین حوزه آغاز و در دستور کار دارد.

معاون پژوهش و فناوری گروه صنعتی مپنا به عنوان بزرگترین پیمانکار نیروگاهی در ایران و خاورمیانه نیز در این نشست به تشریح جنبه‌های حساس مالکیت فکری در صنعت و پیچیدگی قرارداد‌های مربوط به دارایی‌های فکری پرداخت.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *