صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

برخورد خشونت‌بار آلمان با معترضان به نسل‌کشی رژیم صهیونیستی

۲۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۵:۲۱
کد خبر: ۴۷۵۰۲۳۸
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
اعتراضات به نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در آلمان بار دیگر با واکنش شدید نهادهای دولتی این کشور مواجه شده و نیروهای پلیس برای متفرق کردن معترضان دست به اقدامات خشونت‌باری زدند.

خبرگزاری میزان - حزب حاکم آلمان در حال انجام اقدامات وحشیانه فزاینده‌ای علیه هرگونه انتقاد از نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه است.

هفته گذشته حدود ۶۰ دانشجو از دانشجویان گروه «برای یک فلسطین آزاد»، در یک سالن سخنرانی در دانشگاه برلین دست به اعتراض علیه جنایت‌های رژیم صهیونیستی در نوار غزه زدند.

سیاستمداران و رسانه‌ها با یک عملیات گسترده پلیس، کمپین بدنام کردن و درخواست برای مجازات‌های سخت، به این اعتراض دانشجویان پاسخ دادند.

در هفته‌های گذشته، دانشجویان دانشگاه برلین و دانشگاه‌های سراسر آلمان تظاهرات و اعتراضات دیگری را علیه نسل‌کشی در غزه و موضع یک‌جانبه این دانشگاه‌ها ترتیب دادند.

یک گروه دانشجویی در دانشگاه برلین پیشاپیش ۴ خواسته را به مدیریت این دانشگاه ارائه کردند؛ این درخواست‌ها شامل حمایت از آتش‌بس دائمی، ترویج گفتمان درباره فلسطین بر اساس حقوق بشر و حقایق بود.

به گفته دانشجویان گروه فلسطین آزاد، مدیریت دانشگاه برلین به این خواسته‌ها پاسخ نداده و از ایجاد فرصت برای گفتمان درباره فلسطین خودداری کرده است.

این گروه در بیانیه مطبوعاتی خود توضیح می‌دهد که اعتراض هفته گذشته در دانشگاه برلین پاسخی به این امتناع و تلاش برای «ایجاد فضایی برای گفتمان مبتنی بر واقعیت و انتقادی درباره فلسطین» بود.

 در طول مدت اعتراض، که صبح روز پنجشنبه گذشته آغاز شد، سخنرانی‌های مختلفی در سالن سخنرانی ایراد شد.

بعد از ظهر همان روز مدیریت دانشگاه برلین از پلیس خواست تا سالن سخنرانی را پاکسازی کند؛ به گفته سخنگوی این گروه دانشجویی، سنای برلین (نهاد اجرایی برلین) از مدیریت دانشگاه خواسته بود این کار را انجام دهد.

پلیس با گروهی متشکل از ۱۰۰ افسر وارد شد و همان‎طور که چندین ویدئو در رسانه‌های اجتماعی نشان می‌دهد، با وحشی‌گری شدید عمل کرد و دانشجویان به همراه افسران پلیس با استفاده از تکنیک‌های عمدی خشونت‌بار از سالن خارج شدند.

سیاستمداران و رسانه‌ها با یک کمپین بدنامی تهاجمی به این اعتراض واکنش نشان دادند؛ روزنامه بیلد و برلینر سایتونگ با عناوین مختلفی به این اعتراضات انتقاد کردند.

سیاستمداران آلمانی نیز به این اعتراض واکنش نشان داده و معترضان را متهم به یهودی‌ستیزی کردند؛ مارکو بوشمان، وزیر دادگستری فدرال آلمان گفت: دانشگاه‌ها مکان آزادی فکری هستند؛ یهودی‌ستیزی، نفرت از یهودیان، اسلام‌گرایی سیاسی یا تعصب مذهبی جایی در اینجا ندارد؛ تحقیقات جنایی انجام و مجازات‌های مناسبی اعمال خواهد شد.

سیاستمداران و رسانه‌های آلمان با این ادعا که دانشجویان یهودی‌ستیز از دسترسی به سالن سخنرانی محروم شده‌اند، سعی دارند از اتهام یهودی‌ستیزی علیه دانشجویان حمایت کنند.

در واقع، عملیات وحشیانه پلیس برلین و درخواست مجازات‌های سخت علیه دانشجویان یک نکته را بار دیگر آشکار می‌کند: این دانشجویان معترض علیه نسل‌کشی در غزه، یهودی‌ستیز نیستند، برعکس، این طبقه حاکم آلمان است که به تاریک‌ترین سنت‌های خود باز می‌گردد.

سیاستمداران همه احزاب در بوندستاگ آلمان از نسل‌کشی که ارتش رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین انجام می‌دهد حمایت و آن را توجیه می‌کنند؛ آن‌ها مخالفت فزاینده علیه این موضوع را با روش‌هایی سرکوب می‌کنند که یادآور شیوه‌های سرگوبگرانه است.

انتهای پیام/


برچسب ها: آلمان پلیس آلمان

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *