صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آشنایی با اراذل‎و‎اوباش نزدیک به دولت آمریکا؛ «انتیفا» گروه فاشیستی «ضد فاشیست»!

۲۰ دی ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۰:۰۲
کد خبر: ۴۷۴۹۹۵۵
تعداد نظرات: ۱ دیدگاه
انتیفا گروهی است که با حمایت دموکرات‌های آمریکا و جریان‌های سیاسی لیبرال در اروپا اغتشاشات و آشوب‌های زیادی را ایجاد کرده‌اند، اما رسانه‌های جریان اصلی با پنهان کردن ماهیت اصلی این گروه تلاش می‌کنند آن‌ها را یک جریان اعتراض معرفی کنند.

خبرگزاری میزان - وقتی صحبت از گروه‌های جنگ‌طلب، گروهی افراطی و مانند آنها در آمریکا و اروپا در میان است، اذهان عمومی اصولا به سمت «ملی‌گرایان تندرو» و طرفداران افرادی مانند دونالد ترامپ جلب می‌شوند. دلیل این مسئله هم این است که رسانه‌هایی که از آن‌ها به عنوان رسانه‌های جریان اصلی یاد می‌شود، این ذهنیت را در مردم کشورهای خود و باقی کشورهای جهان ایجاد کرده‌اند.

طیف دموکرات در آمریکا و سیاست‎مداران لیبرال، اغلب با ظاهری روشن‌فکر، حامی محیط زیست، حامی حقوق بشر، خواهان آزادی بیان و در نهایت صلح‌طلب شناخته می‌شوند، اما وقتی نگاهی دقیق‌تر به این جریانات سیاسی به‎اصطلاح روشن‌فکر و صلح‌طلب انداخته می‌شود، متوجه می‌شویم که این جریان‌های سیاسی نیز در پشت پرده کمتر از رقبای خود خشونت‌طلب نیستند.

یک گروه افراطی نزدیک دموکرات‌ها در آمریکا و جریان‌های سیاسی لیبرال در اروپا، با نام «انتیفا» Antifa (به معنی ضد فاشیست) چند سالی است که در کانون اعتراضات و درگیری‌ها حضور داشته است. این گروه خشونت‌طلب هرچند به صورت آشکارا از سوی مقام‎های سیاسی حمایت نمی‌شوند، اما همواره در جهت پیشبرد سیاست‌های جریان‌های دموکرات و لیبرال، دست به اقدامات خشونت‌آمیزی می‌زنند.

آنارشیست‌های «انتیفا» در اصطلاح «ضد فاشیست» هستند اما ساختمان‌ها را آتش می‌زنند؛ کوکتل‎مولوتف به سمت نیروهای امنیتی پرتاب می‌کنند و وسایل نقلیه را به آتش می‌کشند؛ شیشه‌های فروشگاه‌ها را می‌شکنند و در برخی از موارد دزدی هم می‌کنند. 

 

 

تعریف رسانه‌های جریان اصلی از «انتیفا»

رسانه‌های جریان اصلی، برای بزرگ نشان ندادن «انتیفا»، این گروه را یک جنبش آنارشیستی کوچک و غیر سازمان‌یافته قلمداد می‌کنند، اما آنچه در واقعیت رخ می‌دهد مانند همیشه با آن چیزی‎که رسانه‌های جریان اصلی نمایش می‌دهند متفاوت است.

 

آشوب‌گری‌های «انتیفا» در اروپا

 

آنارشیست‌ها ۴۷۶ پلیس آلمان را طی درگیری خیابانی مجروح کردند

 

 

اغتشاشات خیابانی در هامبورگ با هدایت چپ‌گرایان تندرو، چند روز به طول انجامید؛ این درگیری‌ها به خسارت‎های زیادی به شهر منجر شد و افسران پلیس زیادی طی این آشوب‌ها زخمی شدند. آشوب‌گران همچنین پرچم به‎اصطلاح «رنگین‌کمانی» گروه‌های جنسی نوظهور را در دست داشتند.

 

 

مارتین شولتز، نماینده پارلمان آلمان درباره این اغتشاشات، گفته بود «گروهی از افراد شهر را گروگان گرفته و رفتارهای تروریستی از خود نشان می‌دهند.»

بر اساس گزارش‌های پلیس، «انتیفا» مرتکب بیش از ۲۰۰۰ جرم در هامبورگ شد. ۱۸۶ نفر نیز در این روز دستگیر شدند.

«انتیفا» مسئولیت پرتاب کوکتل‎مولوتف به مسجدی در آلمان را برعهده گرفت

در ۲۵ مارس ۲۰۱۸، گروهی از افراد که ماسک بر صورت داشتند، تعدادی کوکتل مولوتو را به سمت مسجدی متعلق به ترکیه‌ پرتاب کردند. اعضای «انتیفا بین‎المللی» مسئولیت این حمله را بر عهده گرفتند.

 

 

توجیه گروه افراطی چپ‌گرایان این بود که ساختمان این مسجد، توسط حزب اتحاد بزرگ ترکیه Great unity party of turkey استفاده شده است. 

اعضای «انتیفا» در ادامه توجیهات اشاره داشتند که آن‌ها برای دفاع از کردهای سوریه و جلوگیری از پیشروی ارتش ترکیه، این اقدام را انجام دادند.

دستور ترور نمایندگان پارلمان آلمان در وبسایت «انتیفا»

دستور ترور چند تن از نمایندگان حزب «آلترنتیو برای آلمان» AFD  در وب‎سایت Indymedia وابسته به «انتیفا» در اروپا، بارگذاری شده بود. نام الکساندر گالند، رئیس این حزب نیز در میان اهداف بود.

در این صفحه به اعضا گفته شده بود تا مکان و زمان برگزاری جلسات عمومی این حزب را زیر نظر گرفته و مسیر فرار خود را پس از ترور اهداف، از پیش تعیین کنند.  

«انتیفا» در آلمان مسئولیت گرداندن این وب‎سایت را برعهده گرفته بود. در ادامه دستورالعمل مذکور توصیه شد به علیت اینکه دولت با زنان مهاجر برخورد تندی نمی‌کند، آدمکش‌ها، گروه‌های دونفره با حضور یک زن مهاجر را تشکیل دهند.

این گروه آنارشیستی برای نحوه ترور نیز اشاره کرد تا مابقی افراد، حواس محافظ‌های نمایندگان را پرت کرده و گروه دونفره از دو جهت، هدف را به اصطلاح Head shot کنند. حتی نوع و کالیبر اسلحه نیز به تروریست‌ها توصیه شده بود.

 

چپگرایان افراطی پاریس را به آتش کشیدند

 

 

به مناسبت ۵۰ سالگی اغتشاشات می‌دی May day در پاریس، اعتراضات این سال به درگیری و خشونت نیز ختم شد.

بر اساس گزارش تایمز، خشونت‌های این‌سال حتی از اغتشاشات ۱۹۶۸ هم بیشتر بوده است.

بیش از هزارودویست نفر از گروه بلک بلاک Black bloc (یکی از شاخه‌ها انتیفا) با پلیس درگیر شده و به مغازه‌ها و ساختمان‌ها خسارت زدند.

رویترز در گزارشی به نقل از دیوید لیبار، سخنگوی اتحادیه پلیس فرانسه نوشت که نیروهای امنیتی به‌جای اینکه در برابر معترضان قرار بگیرند به آن‌ها اجازه آتش‎زدن خودروها و تخریب ساختمان‌ها را دادند.

سال نو خونین در آلمان

آنارشیست‌ها جشن سال نو ۲۰۲۰ در شهر لایپزیک آلمان را به صحنه اغتشاشات تبدیل کردند. اعضای «انتیفا» با پرتاب کوکتل‎مولوتف به سمت پلیس، سبب زخمی شدن یکی از افسران شد و این فرد نیاز به عمل جراحی فوری پیدا کرد.

 



اقدامات «انتیفا»، از سوی سیاست‎مداران این کشور محکوم شد.

هورست سیهوفر، وزیر کشور آلمان، گفت: «چپ‎گرایان تندرو مسبب خشونت‌های غیر انسانی در این حادثه بودند.»

برکهارد یونگ، شهردار لایپزیک، می‎گوید: «متاسفانه سال نو صلح‎آمیز شروع نشد. گروهی از چپ‎گرایان تبه‎کار اقداماتی وحشیانه را مرتکب شدند.»

«انتیفا» فقط در سال ۲۰۱۹، مرتکب ۳۵۷ مورد حمله در شهر لایپزیک شده بود.

نمونه‌هایی از اقدامات «انتیفا» در آمریکا

 

 

اغتشاشات بی‌سابقه در تاریخ آمریکا

مرگ جورج فلوید در ایالت مینسوتا، پیامدهای بسیاری را به‌همراه داشت. عده قابل توجه‌ای از مردم آمریکا به‌مدت چند هفته و حتی چند ماه به خیابان‌ها رفتند و اعتراض می‌کردند. اما این اعتراضات در چند شهر به خشونت و خسارت‌های زیادی ختم شد.

اعضای انتیفا به اسم حمایت از سیاه‌پوست‌ها و انزجار از اقدام پلیس، تعدادی از پایگاه‌های پلیس به آتش کشیده شد؛ آنارشیست‌ها دادگاه‌ها را آتش زدند؛ مغازه‌ها و اماکن دولتی را تخریب کردند و در انبوهی از موارد، سرقت‌های بسیاری از فروشگاه‌ها رخ داد. حتی اعضای «انتیفا» در قسمت‌هایی از دو شهر سیاتل و پورتلند را به تسخیر خود درآوردند و اجازه عبور و مرور به مردم نمی‌دادند.

 

 

نیروهای فدرال در ابتدا به کمک پلیس آمدند، اما وقتی که از شهر پورتلند رفتند، اعضای «انتیفا» بخش‌های از محله‌ها را کنترل کردند. پس از چند ماه آشوب و اغتشاش، این قدرت نیروهای امنیتی آمریکایی نبود که بالاخره محله‌های تصرف شده را آزاد کرد؛ شهردار پروتلند از آنارشیست‌ها عذرخواهی کرد و قائله ختم به خیر شد!

تصویری از موانعی که آشوب‌گران برای قرق مناطق شهر گذاشته بودند

 

 

سرقت فروشگاه‌های متعلق به سیاه‌پوست‌ها

گروه انتیفا که به ادعای حمایت از سیاه‌پوست‌ها به خیابان رفته و درگیری‌های شدیدی را با پلیس شکل داده بود، در اقدامی عجیب به اموال و فروشگاه‌های متعلق به سیاه‌پوست‌ها هم رحم نمی‌کردند.

تعدادی از سیاه‌پوستانی که صاحب فروشگاه‌ها بودند، به اغتشاشگران می‌گفتند که این فروشگاه توسط سیاه‌پوستان اداره می‌شود. یعنی: «مغازه من که سیاه‌پوستم را آتش نزنید»؛ «من سیاه‌پوستم، اموال مرا تخریب نکنید».

 

 

دادستان کل آمریکا: «اغتشاشات «انتیفا» در ۲۰۲۰، تروریستی است.»

ویلیام بار، دادستان کل آمریکا در رابطه با خشونت‌ها، گفت: «متاسفانه نشانه‌های رادیکال اغتشاشات اخیر در سطح کشور، ماهیت صلح‌آمیز اعتراضات را ربوده است. گروهی از آشوب‌گران تندرو برای رسیدن به اهداف خود، از وضع موجود سوءاستفاده می‌کنند.»

به گفته دادستان، «در بسیاری از موارد، خشونت‌ها توسط چپگرایان تندرو از پیش برنامه2ریزی شده و سازمان‌یافته است. بسیاری از اعضای انتیفا از خارج از ایالت برای ایجاد آشوب می‌آیند.»

بالاترین مقام قضایی در دولت آمریکا، گفت: «خشونت‌های انتیفا و گروه‌های مشابه در اغتشاشات، اقداماتی تروریستی بوده و ما برخورد شایسته‌ای با آن‌ها خواهیم کرد.»

حمایت دست‌های قدرتمند پشت‌پرده از آشوب‌گران «انتیفا»

حزب دموکرات در آمریکا، بزرگترین حامی گروهای آنارشیستی چپ‎گراست. در مناظرات انتخاباتی میان بایدن و ترامپ، این دو بر سر اینکه «آیا انتیفا یک گروه تروریستی است؟» نیز بحث کردند. موضع رسمی حزب بایدن این است که «انتیفا» یک گروه نیست، بلکه فقط یک ایدئولوژی است! 

چه کسی بودجه تروریست‌ها را در آمریکا تامین می‌کند؟

برنی کریک، رئیس پلیس سابق نیویورک (شهری که بیشترین تعداد از افسران پلیس را در آمریکا دارد) در مصاحبه‌ای با برایت‎بارت، گفت: «به نظر من اف‌بی‌آی باید درباره پشت پرده اتفاقات تحقیق کند. تمامی حوادث حالتی سازمان‎یافته دارند... اغتشاشگران در حال نابود کردن فروشگاه‌ها و خودروها و همه چیز در شهرهای مختلف هستند.»

 

 

کریک، اظهار کرد: «فکر می‌کنم حدود ده تا پانزده درصد از معترضان در شهر مینیاپلیس (محل کشته شدن جورج فلوید) زندگی می‌کنند. هشتادوپنج درصد دیگر، با اتوبوس از جاهای دیگر می‌آیند... چه کسانی پشت این ماجرا هستند؟ اگر به معنی تروریسم در فرهنگ لغت رجوع کنیم، اقداماتی نظیر «خشونت افراطی» و «تهدید با توجیهات سیاسی» را می‌بینیم.

تغییر قانون برای حمایت از اراذل خودی!

حمایت مستقیم بیلیونر یهودی از آنارشیست‌ها

اغتشاشات سال ۲۰۲۰، باعث شکاف عمیقی در نحوه برخورد مراجع انتظامی و قضایی با آشوب‌گران «انتیفا» و گروه‌های مشابه چپ‎گرا شد. دموکرات‌ها قوانین ایالتی جدیدی را برای عدم برخورد با اغتشاشگران و سارقان وضع کردند. در جایی‎که آشوب‌گران حضور دارند و به سرقت از فروشگاه‌ها می‌پردازند، پلیس کالیفرنیا هیچ اهمیتی به سرقت‌های زیر ۹۵۰ دلار نمی‌دهد. البته کار به جایی رسیده است که سرقت‌ها در شهرهای بزرگ (اغلب با حاکمیت دموکرات) در چارچوب «عدالت خرید» Justice shopping توجیه می‌شود.

 

 

اگر پلیس، سارق و یا اراذل انتیفا را دستگیر کند، مراکز خیریه جورج سوروس و مانند آن برای فرد متهم وثیقه می‌گذارند.

حمایت خوانندگان و بازیگران هالیوود از خرابکارها!

جاستین تیمبرلیک، خواننده مشهور آمریکایی، استیو کارل و سث روگن، بازیگرهای معروف کمدی و چند تن از دیگر سرمایه‌داران هالیوودی، کمک هزینه وثیقه آزادی آنارشیست‌های آنتیفا را جمع‌آوری کردند.

حمایت سازمان ملل از «انتیفا»

نکته عجیب دیگری درباره این گروه، این است که سازمان ملل نیز از آن‌ها حمایت می‌کند.

صفحه رسمی سازمان ملل در ایکس پرچم انتیفا را در صفحه خود پست کرد و زیر آن نوشت: «گروهی از کارشناسان حقوق بشر، بسیار نگران اظهارات دادستان کل آمریکا شده‌اند. (دادستان گفته بود که انتیفا یک گروه تروریستی است) تروریست برشمردن انتیفا، حق آزادی بیان و عقیده آن‌ها را سلب می‌کند.»

هشدار سازمان امنیت ملی آمریکا نسبت به حملات آتی «انتیفا»

یکی از فرماندهان نیروی‌های امنیتی آمریکا به پولتیکو، گفت: «ما در اعتراضات اخیر مشاهده کرده‌ایم که اعضای انتیفا با خود اسلحه، زره ضد شورش، کلاه کاسکت و چوب بیسبال آورده و مردم را کتک می‌زنند... آن‌ها از کوکتل‎مولوتف استفاده می‌کنند، آتش به را می‌اندازند، شیشه و پنجره می‌شکنند و بمب پرتاب می‌کنند.»

اعضای «انتیفا» حتی اقلام لازم را برای کمک‌های اولیه مثل مورفین، گاز و بانداژ با خود به اعتراضات می‌آورند.

سازمان امنیت ملی آمریکا در یکی از گزارش‎های خود به ناتوانی سازمان در نفوذ به این گروه‌ها اشاره کرد.

این سازمان معتقد است که به‌علت ضعف اطلاعاتی ناشی از نفوذ نکردن، نیروهای امنیتی نمی‌توانند گروه‌ها و افراد آشوب‌گر را شناسایی کنند. در ضمن نیروهای ذی‎ربط اطلاعات کافی را از مسیر‌های حرکتی این گروه‌های آنارشیستی ندارند.

 

 

در تحقیقات دیگر نهادهای امنیتی آمریکایی اشاره شد که ممکن است اعضای «انتیفا» از آمریکا به کشورهای دیگر رفته و افراد جدید را برای مبارزات آتی آموزش دهند. تاکنون دو گروه در ترکیه مشاهده شده‌اند که از سوی «انتیفا» آموزش دیده‌اند.

یکی دیگر از نگرانی‌های نیروهای امنیتی این است که اگر راست‌گرایان تندرو قدرت سیاسی بیشتری پیدا کنند، این امکان وجود دارد که اعضای «انتیفا» در آمریکا، به مانند همفکران خود در اروپا، دست به بمب‎گذاری بزنند.

پاداش صد هزار یورویی برای شناسایی عاملان مخرب

دادستانی شهر لایپزیک در آلمان برای شناسایی چند تن از اعضای «انتیفا» پاداش صد هزار یورویی را منظور کرد. این میزان از پاداش در چند دهه اخیر در آلمان بی‌سابقه بوده است.

گروه آنارشیستی چند نقطه از شهر را به آتش کشیده بودند. در یکی از موارد، ساختمان در حال ساختی را به آتش کشیدند، که خسارت ده میلیون یورویی روی دست شهر گذاشت.

چه کسی فاشیست است؟

«هر کسی مخالف من باشد، فاشیست است.» برچسبی که این روز‌ها لیبرال‌ها بر پیشانی مخالفان خود می‌زنند.

«فاشیست»، دشمنی بود که به «بدمن» زندگی آنارشیست‌ها تبدیل شد. یکی از اقدامات حکام غربی، سرگرم کردن چپ‎گرایان نسل جوان، با مسائلی بود اعم از: ترویج انحرافات جنسی؛ حمایت از اقلیت‌های مورد تایید دموکرات‌ها و سران اتحادیه اروپا؛ دعوا با صنایع نفتی و دام‎پروری؛ تنش آفرینی و گسترش دعواهای نژادی.

واژه «فاشیسم» Fascism در ویکیپدیا این‎گونه تعریف شده: جنبشی متشکل از راست‌گرایان افراطی که باور‌هایی نظیر «اقتدار گرایی» Authoritarianism، «نظامی‌گرایی» Militarism، «سرکوب مخالفان به‌وسیله زور» Forcible suppression of opposition، «یکه سالاری» Centralized Autocracy، «برتری اجتماعی» Social Hierarchy و ... دارند.

در پرونده ویژه توییتر و سانسورینگ نشان داده شد که حزب دموکرات آمریکا به ریاست جو بایدن، مقتدرانه و با توسل به‎زور، مخالفان خود را سرکوب و سانسور کرد. آن‌ها با توجه به برتری اجتماعی که برای خود قائل هستند، عقاید و نظرات ناهمسو را با روایت خود عقب‌مانده و غیرعلمی می‌خوانند. بیشتر حکمای کشورهای اروپایی نیز با توجه به تعریف رسمی آن‌ها از «فاشیسم»، مشخصاتی مشترک با این جنبش دارند، اما رسانه‌های جریان اصلی غربی Mainstream media ، از جمله ویکیپدیا، راست‌گرایان (ملی‌گرایان) را به «فاشیست بودن»، محکوم می‌کنند.

* نظریه‌پرداران توطئه معتقدند که نیروهای امنیتی، این فرد را حین دستگیری کشتند تا پشت پرده متولیان اصلی و هماهنگ‌کنندگان «انتیفا»، نهفته بماند.

انتهای پیام/


نظرات بینندگان
رضا
|
|
۰۲:۵۳ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۶
با این نظریات گذاشتید به نظرم با گروه های تروریستی فرقی نمی کنند. مشکل از خود آمریکا هم هست اسلحه آزاد کرده باعث خشونت شده
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *