صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

گفت‌وگو|

تعداد دانشجویان علوم پزشکی بیشتر از زیرساخت‌های موجود است/ کیفیت نباید فدای کمیت شود

۲۲ آذر ۱۴۰۲ - ۰۷:۴۵:۱۵
کد خبر: ۴۷۴۹۰۵۹
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن اشاره به اینکه تعداد دانشجویانی که در رشته‌های وزارت بهداشت پذیرفته می‌شوند بیشتر از زیرساخت‌های موجود است، گفت: سازمان برنامه و بودجه و نهاد‌های تصمیم‌گیرنده درباره افزایش ظرفیت‌ها باید از ما حمایت کنند تا امکانات درخور دانشجویان باشد.

یونس پناهی، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفت‌وگو با میزان درباره تامین تجهیزات و امکانات موجود برای دانشجویان پزشکی با توجه به افزایش ظرفیت‌های اخیر در پذیرش دانشگاهی این رشته گفت: افزایش ظرفیت دانشجویان در رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی هدف‌گذاری شده است اما بهتر بود برای این افزایش ظرفیت با دانشگاه‌های علوم پزشکی هم هماهنگی‌هایی صورت می‌گرفت چرا که باید متناسب با افزایش دانشجویان پزشکی ظرفیت تخت و بیمارستان‌های آموزشی هم ارتقا پیدا کند، لازم است برای دانشجویان دندانپزشکی یونیت و برای دانشجویان سایر رشته‌ها آزمایشگاه به تعداد کافی فراهم شود.

وی ضمن اشاره به اینکه این عدم هماهنگی کار وزارت بهداشت را سخت کرده است و ما در حال حاضر در حال تجهیز مراکز تحقیقاتی، کلاس‌های درس و آزمایشگاه‌ها هستیم، ادامه داد: تعداد دانشجویانی که در رشته‌های وزارت بهداشت پذیرفته می‌شوند بیشتر از زیرساخت‌های موجود است اما اگر ارتقای مراکز تحقیقاتی و دانشگاه‌های علوم پزشکی مورد حمایت قرار گیرد همزمان با افزایش ظرفیت از کیفیت آموزش و پژوهش کاسته نمی‌شود.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه یکی از افتخارات ما این است که دانشگاه‌های ما در همه گروه‌های پزشکی پیشتازند و پزشکان، دندانپزشکان و داروسازان بسیار خوبی تربیت می‌کنند، افزود: باید مراقب باشیم تا این کیفیت افت نکند.

پناهی بیان کرد: فراهم کردن تجهیزات لازم تا مهر ماه سال آینده امکان‌پذیر است. در حال حاضر کلاس‌های آموزشی را در مناطق مختلف کشور تجهیز کرده‌ایم اما سازمان برنامه و بودجه و نهاد‌های تصمیم‌گیرنده در مورد افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی باید در این راه از ما حمایت کنند تا امکانات موجود درخور باشد و کیفیت فدای کمیت نشود.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *