صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

با هیات انتخاب جشنواره فیلم فجر آشنا شوید/ترکیبی از با تجربه‌ها و تازه واردها

۲۰ آذر ۱۳۹۷ - ۱۹:۱۵:۰۱
کد خبر: ۴۷۴۹۰۴
طی احکامی از سوی ابراهیم داروغه زاده دبیر سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر احمد امینی، محمد علی حسین نژاد، حسن خجسته، شاهرخ دولکو، بهروز شعیبی، حسین کرمی و رضا مقصودی به عنوان اعضای هیات انتخاب این دوره جشنواره منصوب شدند.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، ساعاتی پیش فهرست هیات انتخاب بخش سودای سیمرغ سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر از سوی دبیرخانه این جشنواره منتشر شد.

بر این اساس طی احکامی از سوی ابراهیم داروغه زاده دبیر سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر احمد امینی، محمد علی حسین نژاد، حسن خجسته، شاهرخ دولکو، بهروز شعیبی، حسین کرمی و رضا مقصودی به عنوان اعضای هیات انتخاب این دوره جشنواره منصوب شدند.

به همین مناسبت خبرنگار گروه فرهنگی ، نگاهی به سابقه سینمایی و همچنین حضور این  اعضا در بخش‌های مدیریتی فرهنگی و سینمایی داشته که به شرح زیر است:

احمد امینی

از جمله نکات جالب در مورد احمد امینی بدون شک حضور متوالی وی در دوره از جشنواره فیلم فجر است. وی سال گذشته نیز از اعضای هیات انتخاب بخش سودای سیمرغ بود. نکته قابل تامل در مورد امینی آن است که این کارگردان سینما سالهاست از سینما فاصله گرفته و آخرین بار هفت سال پیش فیلم بی خداحافظی را جلوی دوربین برده است.

احمد آوند امینی (زاده ۱۳۳۰ تهران) کارگردان و فیلمنامه‌نویس و منتقد فیلم ایرانی‌ست. او فارغ‌التحصیل مدرسه عالی سینما و تلویزیون است و مدرک کارشناسی کارگردانی سینما را از دانشکده سینما و تئاتر دانشگاه هنر تهران دریافت کرده‌است. او کار حرفه‌ای در سینما را از دستیاری کارگردان در فیلم دبیرستان ساخته اکبر صادقی آغاز کرده‌است.

احمد امینی در فیلم‌های دبیرستان (۱۳۶۵)، صعود (۱۳۶۶)، بچه‌های طلاق (۱۳۶۸) و سفر جادویی (۱۳۶۹) دستیار کارگردان بوده‌است و فیلم‌سازی را با فیلم سایه‌های هجوم (۱۳۷۱) آغاز کرده‌است.

حسین کرمی

برخلاف سایر اعضای هیات انتخاب حسین کرمی بیشترین تجربه مدیریت فرهنگی را دارا است که از جمله مهم ترین آنها می توان به مدیریت شبکه نسیم، رئیس مرکز سیما فیلم و مدیریت شبکه تماشا اشاره کرد.

وی بیش از آنکه در سینما تجربه داشته باشد در مدیریت تلویزیون فعال بوده و حال باید دید در عرصه سینما و آن هم انتخاب آثار بخش سودای سیمرغ جشنواره فیلم فجر چگوته عمل خواهد کرد.

محمدعلی حسین نژاد

حسین نژاد تاکنون فعالیت مستمری را در بخش مدیریت فرهنگی داشته و می توان از وی به عنوان یکی از پایه ثابت های جشنواره فیلم فجر یاد کرد. وی تاکنون دو بار تهیه کنندگی سینما را تجربه کرده است.

محمدعلی حسین نژاد متولد ۱۳۳۳ نیشابور، دارای مدرک کارشناسی ادبیات و زبان‌های خارجی از دانشگاه مشهد، کارشناسی ارشد رشته علوم اجتماعی و دوره دکتری توسعه سیستماتیک از استرالیا است.

از فعالیت‌های وی میتوان به همکاری بخش فرهنگی جهاد سازندگی، صدا و سیما، بنیاد سینمایی فارابی، حوزه هنری و معاونت امور سینمایی، مدیریت بخش‌های فرهنگی و رسانه‌ای جهاد سازندگی، مدیریت گروه فرهنگی اجتماعی شبکه دوم سیما، عضو شورای برگزاری و کمیته انتخاب جشنواره بین المللی فیلم فجر در سال‌های متوالی، مدیریت مرکز سینمای تجربی و نیمه حرفه ای، ریاست سازمان توسعه سینمایی سوره، مشاور معاونت امور سینمایی و سمعی و بصری، عضو گروه تخصصی سینما در فرهنگستان هنر، سرپرست گروه پژوهشی سینما در پژوهشگاه فرهنگ و هنر و ارتباطات و عضو هیأت داوری آکادمی سینما و همچنین به عنوان مشاور مدیریت و برنامه ریزی با مراکز و موسسات مختلف و دست اندرکاران حرفه‌ای سینمای کشورمان اشاره کرد.

حسن خجسته

حسن خجسته دیپلم ریاضی، فوق دیپلم علوم انسانی، لیسانس پژوهش در علوم اجتماعی، فوق لیسانس مردم شناسی و دکترای مدیریت استراتژیک دارد. وی حدود ۲۷ سال پیش ازدواج کرده و چهار فرزند (دو پسر و دو دختر دارد) دارد.

خجسته ۲۲ مهر ماه سال ۱۳۷۰ به جمع رادیو پیوست و فعالیت خود را با گروه اجتماعی رادیو آغاز کرد و بعد از مدتی قائم مقام این گروه شد.

حسن خجسته مدت‌ها سردبیر برنامه صبحگاهی «سلام، صبح بخیر» و «سلام تهران» بود که از آن به عنوان تجربه‌ای بزرگ و مفید برای طراحی شبکه استانی «رادیو تهران» یاد می کند. در سال ۱۳۷۳ با راه‌اندازی رادیو تهران مسئولیت این شبکه استانی به او محول شد.

شاهرخ دولکو

شاهرخ دولکو دیگر عضو هیات انتخاب فعالیت های متنوعی در عرصه سینما داشته است. وی از جمله تحصیل کرده های این رشته محسوب می شود و تاکنون دو نقش بسیار کوتاه سینمایی را ایفا کرده است. وی همچنین فیلمنامه سینمایی خواب لیلا را به نگارش در آورده است.

تحصیلات: لیسانس فنی سینما در رشته تدوین و فوق لیسانس ادبیات دراماتیک از دانشکده سینما و تئاتر، دانشگاه هنر. فعالیت مطبوعاتی: - آغاز نقد نویسی در زمینه سینما از ۱۳۶۲ تا ۱۳۶۸ روزنامه خبر جنوب، شیراز - از سال ۱۳۶۹ تاکنون در مجله فیلم - همکاری با مجلات سینمایی سوره، نقد سینما، گزارش فیلم، سروش و فیلم اینترنشنال در زمینه نقد فیلم، تحلیل و مقالات سینمایی - دبیر بخش رادیو و تلویزیون مجله سروش (ارگان صدا و سیما) از سال ۱۳۷۴ تا ۱۳۷۸ - چاپ مقاله در باره بررسی سینمای داریوش مهرجویی در کاتالوگ جشنواره بین المللی جیفونی - چاپ مقالات سینمایی در چندین جلد کتاب سینمایی درباره بررسی سینماگران ایرانی - چاپ کتاب فیلمنامه ماجرا‌های شاهزاده احمد (ترجمه و تدوین) اثر لوته راینینگر توسط موزه سینما و بنیاد سینمایی فارابی - عضویت در هیئت تحریریه کتاب‌های مرجع سینمایی در انتشارات روزنه کار. فیلم‌های بلند: بازگشت - ۱۳۸۷ (کاندید دریافت جایزه بهترین فیلم و بهترین کارگردانی از پنجمین جشنواره رضوی و کانیدای دریافت سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی از بیست و هشتمین جشنواره بین المللی فیلم فجر) محصول شبکه اول سیما وقتی بهار می‌آید - ۱۳۸۸ محصول سیما فیلم گام‌های معلق - ۱۳۸۸ محصول شبکه اول سیما فولاد سرد - ۱۳۸۹ محصول سیما فیلم

بهروز شعیبی

شعیبی یکی از پایه ثابت های جشنواره فیلم فجر در سالهای گذشته است. وی با آثار همچون دارکوب، سیانور، میهمان داریم و طلا و مس حضور موفقی را در جشنواره به ثبت رسانده و حالا در سال غیبت خود در این جشنواره به عنوان فیلمساز جزو هیات انتخاب شده است.

بهروز شعیبی (متولد ۱۳۵۸ در مشهد) بازیگر و کارگردان ایرانی است. او در فیلم‌های مختلف، نقش‌های مختلفی را از جمله کارگردان، بازیگر، دستیار کارگردان و برنامه‌ریز داشته‌است. او برای کارگردانی فیلم دهلیز برنده سیمرغ بلورین بهترین فیلم سی و یکمین جشنواره فیلم فجر در بخش نگاه نو (مسابقه فیلم‌های اول) شد. علاوه بر فعالیت در سینما و تلویزیون، بهروز شعیبی در سال ۱۳۹۲ و سال ۱۳۹۶، فیلم تبلیغاتی محمدباقر قالیباف را برای انتخابات ریاست جمهوری کارگردانی کرده است.

رضا مقصودی

مقصودی خیلی زود جای خود را در جشنواره فیلم فجر باز کرد. وی که سال گذشته به عنوان یکی از استعدادهای جوان شناسایی شد توانست نظرات خوبی را برای کارگردانی فیلم "خجالت نکش" از آن خود نماید و حالا بعد از یکسال به عنوان یکی از اعضای هیات انتخاب جشنواره معرفی شده است.

رضا مقصودی سال ۱۳۴۰ در تهران متولد شد. وی فارغ التحصیل رشته روزنامه نگاری از دانشگاه آزاد اسلامی سال (۱۳۷۳) می‌باشد. او کار سینما را از سال ۱۳۶۵ با نوشتن فیلمنامه و کارگردانی فیلم کوتاه «بال‌های بیداری» و فیلمنامه نویسی در سینما را سال ۱۳۷۴ با «لیلی با من است»، همکاری «کمال تبریزی» آغاز کرد. او همچنین در واحد شهرستان‌های انجمن سینمای جوان سال (۱۳۶۴) فعالیت داشته است و مدیر داخلی فصل نامه فارابی سال (۱۳۶۹) بوده است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *