برگزاری دادگاه منافقین در سطح بینالمللی حائز اهمیت است
گروهک تروریستی منافقین در سالهای بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران جنایتهای متعددی را علیه مردم مرتکب شده است.
اعضای این گروهک تروریستی دستشان به خون هزاران نفر از مردم آغشته است.
در همین حال نخستین جلسه محاکمه ۱۰۴ نفر از اعضای این گروهک تروریستی از امروز سهشنبه، ۲۱ آذر، برگزار میشود.
عباس سلیمینمین، مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران در گفتوگو با خبرگزاری میزان محاکمه اعضای منافقین را مهم ارزیابی میکند.
اقدام بینالمللی منوط به محاکمه داخلی منافقین
سلیمینمین در ابتدا با بیان اینکه اقدام قوه قضاییه با اهمیت است، گفت: محاکمه اعضای منافقین اقدامی است در جهت احقاق حقوق عزیزانی که جان خود را به دلیل جنایتهای این گروهک تروریستی از دست داده و به شهادت رسیدهاند.
این تاریخپژوه، اظهار کرد: هر اقدامی در سطح منطقه یا در سطح بینالمللی، منوط به این است که این افراد در داخل محاکمه و حکمی درباره آنها صادر شود.
لزوم آگاهیبخشی به نسل جوان درباره جنایتهای منافقین
سلیمینمین در ادامه آگاهیبخشی به نسل جوان درباره جنایتهای گروهک تروریستی منافقین را از ضرورتها توصیف کرد و گفت: محاکمه گروهک تروریستی منافقین پیش نیازهایی هم دارد، بهویژه در ارتباط با نسل جوان که خیانتهای این گروهک تروریستی را درک نکرده است.
مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران با اشاره به اینکه نسلهای اول و دوم انقلاب در جریان جنایتهای گروهک تروریستی منافقین بودهاند، بیان کرد: همکاری این گروهک با صدام و خیانت آنها به مدافعان ایران زمین آشکار است؛ زمانی که جوانان ما میجنگیدند تا از تمامیت ارضی کشور دفاع کنند، اینها برای دشمن اطلاعات جمعآوری میکردند و در این زمینه جنایتهای بسیاری را رقم زدند؛ منافقین اطلاعاتی را در اختیار رژیم بعث قرار میدادند و نیروهای رژیم بعث از این اطلاعات علیه نیروهای کشورمان استفاده میکردند.
این کارشناس تاریخ با بیان اینکه نسلی که در حال حاضر وارد دانشگاه و جذب بازار کار میشود، با جنایتهای گروهک تروریستی منافقین همزمان نبوده و این جنایتها را درک نکرده است، افزود: زمینه آگاهیسازی نسل جوان درباره این گروهک بهخوبی فراهم نشده است.
سلیمینمین در ادامه به اهمیت بینالمللی محاکمه اعضای گروهک تروریستی منافقین اشاره کرد و گفت: زمانی که فرد یا گروهی قتلهای متعددی را مرتکب شده، طبیعتا اگر محکومیت داشته باشد، ما میتوانیم این محکومیت را ارائه دهیم؛ حتی اگر دولتهای غربی بعضا به دلیل بهرهبرداری از این گروهک تروریستی، خیلی جدی نگیرند؛ هرچند نمیتوانند چرا که خودشان هم در مقاطعی این گروهک را تروریستی اعلام کرده بودند.
حکم دادگاه میتواند تعیین کننده باشد
مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران با بیان اینکه حکم دادگاه درباره منافقین میتواند تعیین کننده باشد، بیان کرد: حکم دادگاه در مهار این افراد میتواند بسیار تعیین کننده باشد چرا که اعضای گروهک تروریستی منافقین امروز در همه جای اروپا تردد دارند؛ آنهاحتی در پارلمان اروپا و دیگر نهادها حضور دارند؛ بنابراین با صدور حکم میشود برای اینها محدودیتهای جدی گذاشت.
این تاریخپژوه در پایان با تاکید بر اینکه داشتن حکم دادگاه برای مهار این عناصر که بسیار خبیث هستند و خبیثانه عمل کردند، موثر واقع خواهد شد و میتوان ماهیت اینها را آشکار کرد، گفت: میتوان با اطلاعاتی که در دادگاهها جمعآوری و مطرح شده، ذهنیتی را با واقعیت درباره این افراد شکل داد.
انتهای پیام/