شهید صیاد شیرازی؛ یکی از گنجینههای انسانی ایران
جمهوری اسلامی ایران در بیش از چهار دهه گذشته شاهد اقدامهای تروریستی متعددی بوده که منجر به شهادت شمار قابل توجهی از مردم عادی و شخصیتهای برجسته کشور شده است؛ در جدیدترین مورد، اقدام جنایتکارانه گروهک تروریستی جیشالظم در بخشهایی از سیستانو بلوچستان به شهادت چند نفر از مدافعان امنیت کشور منجر شد.
براساس آمارها حدود ۲۰ هزار شهروند ایرانی بهصورت مستقیم قربانی اقدامهای تروریستی شده و جان خود را از دست دادهاند؛ همین امر سبب شده تا ایران در خط مقدم مبارزه با تروریسم در سطوح منطقهای و بینالمللی باشد و برای ایمنتر کردن منطقه جهان از هیچ تلاشی دریغ نکند و مصداق آشکار این تلاش را میتوان در کمک به کشورهای منطقه برای مقابله با گروهک تروریستی داعش مشاهده کرد.
از جنایتکارترین گروهکهایی که در داخل ایران دست به جنایت زدهاند، گروهک تروریستی منافقین است که روند رسیدگی به پرونده جنایتهای آن در جریان است؛ این گروهک از گذشته تاکنون مورد حمایت اطلاعاتی، مالی و لجستیکی کشورهای غربی قرار داشته و به ازای دریافت دستمزد دست خود را به خون مردم ایران آلوده کرده است.
گروهکهای تروریستی برای انجام اقدامهای خائنانه و مزدورانه خود همواره به حمایت کشورهای غربی دلگرم بودهاند و حتی پس از اثبات جنایتهایشان در خاک آنها آزادانه تردد و فعالیت کرده و میکنند.
یکی از گنجینههای انسانی ایران که در ۲۱ فروردین سال ۱۳۷۸ با اقدام تروریستی به درجه رفیع شهادت نائل آمد، شهید سپهبد علی صیاد شیرازی بود.
در همین رابطه مهدی صیاد شیرازی، فرزند شهید سپهبد علی صیاد شیرازی در گفتوگو با خبرگزاری میزان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره همه شهیدان انقلاب اسلامی و شهدای ترور، درباره خصوصیات و ویژگیهای شخصیتی شهید صیاد، گفت: شهید صیاد شیرازی شخصیتی با خصوصیتهای ویژه است؛ جنبههای علمی و نظم وی و همچنین اعتقادات و معنویتش محفوظ است؛ وی تلاشها و مجاهدتهای زیادی در بازههای زمانی قبل و بعد از انقلاب بهویژه در دوران دفاع مقدس داشت و این مجاهدتها تا زمان شهادت ادامه داشت.
مهدی صیاد شیرازی درباره واقعه ترور شهید صیاد شیرازی، توضیح داد: زمانی که ۱۷ ساله بودم، پدرم به شهادت رسید؛ خاطرات زیادی از وی دارم، اما آن خاطرهای که از همیشه در ذهنم است، مربوط به روز ترور است؛ این واقعه تلخی در زندگی ما است و نمیتوانیم آن را فراموش کنیم.
صیاد شیرازی، اضافه کرد: ۲۱ فروردین یعنی روز شهادت پدرم، من بهعنوان دانشآموز سوم دبیرستان امتحان ریاضی داشتم؛ پدرم بهعنوان جانشین رئیس ستادکل نیروهای مسلح و شخصیتی با سوابق خاص در عملیات مرصاد بود؛ پدرم صبح هنگام خروج از منزل به من گفت که در پارکینگ را ببندم؛ زمانی که من برای بستن در پارکینگ رفتم، در این فاصله فردی با لباس رفتگری به پدرم که پشت فرمان نشسته بود، نزدیک شد؛ آن فرد وقتی به پدرم نزدیک شد، نامهای را از جیبش درآورد تا به پدرم بدهد.
فرزند شهید سپهبد صیاد شیرازی، ادامه داد: من اینگونه تصور کردم که این فرد به دلیل کار و گرفتاری که دارد به سراغ پدرم آمده است، زیرا پیشتر بارها رخ داده بود که افراد نامههای حاوی مطالبات خود را به پدرم میدادند و وی این مسائل را پیگیری میکرد؛ پدرم پس از گرفتن نامه مشغول وارسی آن شد، زیرا این نامه در واقع یک کاغذ سفید بود؛ آن فرد هم با سوءاستفاده از این فرصت کُلت را از جیبش درآورده و به پدرم شلیک کرد؛ من با فاصله نزدیک شاهد این واقعه تلخ بودم؛ ضارب نیز با موتور فرار کرد؛ اعضای خانواده با شنیدن صدای تیراندازی از خانه خارج شدند و در نهایت با کمک یکی از همسایهها پدرم را به بیمارستان انتقال دادیم.
فرزند شهید صیاد، میگوید: بعد از واقعه تلخ ترور پدرم، من از همان لحظه شهادت تاکنون که ۲۵ سال از آن واقعه میگذرد، پیگیر پرونده ترور پدرم بودم.
وی با اشاره به اینکه اقدامهای مهمی برای پیگیری پرونده ترور شهید سپهبد صیاد شیرازی انجام شده است، گفت: پیشتر یک وکیل ایرانی و یک وکیل فرانسوی برای پرونده ترور پدرم تعیین شدند تا موضوع را از دو بعد داخلی و بینالمللی پیگیری کنند؛ از این رو در سال ۱۳۸۴ پرونده شکایتی را در پاریس، بهعنوان منطقه حضور منافقین تنظیم کردیم؛ دادگاه این شکایت بهصورت سیاسی و تشریفاتی برگزار شد و مولفههای حقوقی نداشت؛ وکلای ایرانی و فرانسوی ما هم دفاعیات خود را ارائه کردند و قرار شد که خبر نتیجه دادگاه به ما ارائه شود، اما تاکنون خبری از دادگاه مذکور نشده است.
فرزند شهید سپهبد صیاد شیرازی با بیان اینکه طی این زمان هم بارها از ناحیه منافقین و اشخاص و نهادهای مرتبط با آنها مورد تهدیدهایی قرار گرفتم تا از پیگیری پرونده پدرم منصرف شوم، عنوان کرد: عزم و اراده قوه قضاییه برای تشکیل دادگاهی که حقوقی باشد، بسیار خوب است و ما از آن حمایت میکنیم؛ ما و خانوادههای شهدا از این روند هرچند طولانی حمایت میکنیم.
وی در بخشی دیگر با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب در همه این سالها حامی خانوادهها و فرزندان شهدا و ایثارگران بودهاند و این موضوع قابل تقدیر و قدردانی است، افزود: اراده ما این است که حتما عوامل ترور عزیزان خانوادههای شهدا به لحاظ حقوقی مجازات شوند و برای خسارتهای جسمی، روحی، مادی و معنوی وارد شده بر خانوادههای شهدای ترور پاسخگو باشند؛ ما انتظار داریم تا نقطهای که وسع نظام جمهوری اسلامی ایران میرسد، اقدامهای حقوقی و قانونی انجام شود تا نتیجه مطلوب به دست بیاید.
فرزند شهید سپهبد صیاد شیرازی در بخشی دیگر با بیان اینکه از ریاست قوه قضاییه برای عزم موجود جهت برگزاری دادگاه منافقین تشکر میکنم، گفت: انشاءالله حمایتها وجود خواهد داشت و این کار و این حرکت عزیز به نتیجه مطلوب خود برسد.
انتهای پیام/