صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تعیین قاضی ویژه برای نظارت بر عملکرد کارگروه تعیین ماهیت مشتقات نفتی استان هرمزگان/ بیش از ۲۸۰۰ نمونه و سند اظهار شده در انتظار تصمیم‌گیری هستند

۱۵ آذر ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۰:۵۴
کد خبر: ۴۷۴۷۹۶۲
دسته بندی‌: قضایی ، حقوقی
رئیس کل دادگستری هرمزگان از تعیین قاضی ویژه برای نظارت بر عملکرد کارگروه تعیین ماهیت مشتقات نفتی این استان خبر داد.

خبرگزاری میزان- نهمین جلسه ستاد پیگیری اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی دادگستری استان هرمزگان با حضور مجتبی قهرمانی، رئیس کل دادگستری استان، عارف اکبری ، دادستان عمومی و انقلاب بندرعباس، محمد سروش سهیلی راد، مدیر کل استاندارد استان و جمعی از مسئولان قضایی و اجرایی در اداره کل استاندارد استان هرمزگان برگزار شد.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان اظهار کرد: در جریان این نشست موضوعات مرتبط با مشکلات شرکت‌های صادر کننده فرآورده‌های نفتی در خصوص حمل محصولات‌شان به وسیله فلکسی تانک مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد در این خصوص کار کارشناسی بیشتری انجام شود و مصوبات مربوطه مورد پیگیری قرار گیرد.

مجتبی قهرمانی همچنین با اشاره به بررسی عملکرد کارگروه تعیین ماهیت مشتقات نفتی استان هرمزگان در جلسه ستاد پیگیری سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی دادگستری، گفت: عملکرد این کارگروه به هیچ وجه مطلوب نیست و در نتیجه این عملکرد ضعیف هم اکنون بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ نمونه و سند اظهار شده در انتظار تصمیم گیری به سر می‌برند که بعضی از آن‌ها مربوط به ابتدای سال ۱۴۰۱ هستند و بیش از یکسال و نیم از زمان تحویل آن‌ها گذشته است.

وی تصریح کرد: متأسفانه جلسات متعددی از کارگروه تعیین ماهیت مشتقات نفتی استان هرمزگان به علت عدم حضور کامل و مؤثر اعضا برگزار نشده و برخلاف سیاست‌های تسهیل تجارت در این کارگروه، کار گره خورده است.

قهرمانی گفت: تأخیر کارگروه تعیین ماهیت مشتقات نفتی استان هرمزگان در تصمیم گیری برای تجار و بازرگانان خسارات و هزینه‌های مادی و معنوی هنگفتی را به دنبال داشته که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به اجبار صادرکنندگان به سپردن تضامین سنگین و پرداخت سود بانکی و وثیقه جهت صادرات محموله‌هایشان اشاره کرد.

رئیس کل دادگستری هرمزگان گفت: بر این اساس مصوب شده که دو تیم به صورت مستمر در دو شیفت کاری تمام این ۲ هزار و ۸۰۰ نمونه و سند اظهار شده را بررسی کنند و یک قاضی هم به نمایندگی از دادستان بر عملکرد آن‌ها نظارت کند تا مشکلات صادر کنندگان فرآورده‌های نفتی هر چه زودتر حل شود.

رئیس کل دادگستری هرمزگان به همراه دادستان مرکز استان در ادامه با حضور در یکی از آزمایشگاه‌های همکار اداره استاندارد، ضمن نظارت بر فرآیند اقدامات این مرکز در جریان مراحل انجام آزمایشات قرار گرفت.

وی با تأکید بر اینکه ارائه خدمت باید در محل کانون خدمت گیرندگان باشد، گفت: در حوزه آزمایشات ضرورت دارد با اتخاذ تدابیر لازم نسبت به استقرار تمامی تجهیزات آزمایشگاهی مورد نیاز در استان هرمزگان، پیگیری‌های لازم صورت گیرد.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان همچنین پس از استماع مشکلات و مطالبات مسئولان آزمایشگاه مذکور، به منظور رفع موانع موجود جهت تسریع در روند اعلام نتایج آزمایشات، دستورات لازم را صادر کرد.

انتهای پیام /



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *