زندانهای انگلیس؛ بخشی از زنجیره بردهداری مدرن
خبرگزاری میزان – بررسیها نشان میدهند که نقطه کور بزرگی در شناسایی و حمایت از برخی از آسیبپذیرترین افراد در سیستم زندانهای انگلیس وجود دارد.
به گزارش «کانورسیشن و ایندیپندنت»، جدیدترین بررسیها نشان میدهند که سیستم عدالت کیفری انگلیس قادر به شناسایی قربانیان بردهداری مدرن نیست و از این رو شمار قابل توجهی از این قربانیان گرفتار مجازات حبس میشوند.
ناکامی سیستم عدالت کیفری انگلیس در شناسایی قربانیان بردهداری مدرن سبب شده تا تعداد قابل توجهی از این افراد به اشتباه به مجازات حبس محکوم شده و به زندانهای این کشور منتقل شوند.
افشاگریهای اخیرا منتشر شده، هشدار میدهند که معضل زندانی بودن قربانیان بردهداری مدرن فراتر و عمیقتر از میزانی است که تاکنون شناخته شده است.
این افشاگری که در پی انجام یک بررسی آکادمیک انجام شد، تاکید دارد که از آن جایی که میزان محکومیت برای جرایم بردهداری مدرن بسیار پایین است، ممکن است که تعداد بازماندگان بردهداری مدرن در سیستم عدالت کیفری بیشتر از قاچاقچیان باشد.
کارشناسان میگویند که بسیاری از بازماندگان بردهداری مدرن در انگلیس به جای دریافت حمایت و محافظت به دلیل ارتکاب جنایتهایی که از سوی قاچاقچیان خود مجبور به انجام آن بودند، به زندان افتادهاند.
آنها تاکید دارند که شمار شگفتآوری از قربانیان بردهداری مدرن در حال گذراندن دوران حبس در زندانهای انگلیس هستند.
در عین حال، زندانهای انگلیس، موضوع قربانیان بردهداری مدرن را به رسمیت نمیشناسند و حتی افرادی که بهصورت رسمی بهعنوان قربانی بردهداری مدرن شناسایی شدهاند، از حمایتهای تخصصی مانند حمایت بهداشت روانی برخوردار نیستند و پس از آزادی از زندان نیز با چالشهایی مواجه هستند.
بسیاری از آنها در زندان و پس از آزادی با خطر استثمار بیشتر و قاچاق مجدد مواجه هستند.
بازماندگان و قربانیان بردهداری مدرن پس از استثمار جنایتکارانه به دلیل محکومیت به خاطر ارتکاب جنایتهایی که مجبور به ارتکابشان شدند، زندانی میشوند؛ برخی از قربانیان بردهداری حتی در زندان در کنار قاچاقچیان خود حبس میشوند.
کارشناسان از زندانهای انگلیس بهعنوان بخشی از زنجیره قاچاق انسان و بردهداری مدرن در این کشور یاد میکنند.
انتهای پیام/