صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

روزهای خونبار برای ساکنان غزه؛ تایید نسل‌کشی رژیم صهیونیستی از سوی آمریکا

۱۴ آذر ۱۴۰۲ - ۰۷:۴۵:۱۴
کد خبر: ۴۷۴۷۶۶۶
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
آمریکا با شروع دور جدید حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه پس از وقفه بشردوستانه، همچنان به تعهد خود برای حمایت از این رژیم تاکید دارد.

خبرگزاری میزان - گروه نظارت بر حقوق بشر اروپا-مدیترانه اعلام کرد، روز شنبه گذشته مرگبارترین روز از زمان آغاز بمباران رژیم صهیونیستی در نوار غزه با بیش از هزار شهید و مجروح بوده است.

این سازمان «یک رشته حملات هوایی اسرائیل با کمربند‌های آتش قوی» را مستند کرد؛ این حملات بدون اطلاع قبلی، ساختمان‌ها و بلوک‌های مسکونی را در مناطق الشجاعیه، جبالیا و بیت لاهیا هدف قرار دادند، آن‌ها را بالای سر ساکنان تخریب کردند و ده‌ها نفر را زیر آوار مدفون کردند.

 

 

رژیم صهیونیستی پس از جابه‌جایی اجباری بیش از یک میلیون نفر از شمال به جنوب غزه، بمباران هوایی و حمله زمینی شدیدی را با هدف وادار کردن مردم غزه به تخلیه منازل آغاز کرد.

در حال حاضر ۱.۸ میلیون نفر در غزه، یا حدود ۸۰ درصد از جمعیت آن در داخل این باریکه آواره هستند.

بیسان عودا، فیلمساز فلسطینی که با مستندسازی زندگی خود به عنوان پناهنده در غزه، میلیون‌ها دنبال کننده را از سراسر جهان برای خود ایجاد کرده، توضیح داد: این تخلیه نوار غزه است، این یعنی آواره شدن ۲.۲۵ میلیون نفر برای بی‌خانمان شدن، آواره شدن در صحرای سینا، دارند غزه را خالی می‌کنند، می‌گویند جنوب منطقه جنگی و شمال منطقه جنگی است، کجا بریم؟ آن‌ها هرگز به ما نگفتند و نخواهند گفت، گفتند برویم جنوب غزه و ما به جنوب آمدیم و به ما می‌گویند که به جای دیگری برویم.

 

رژیم صهیونیستی به دنبال پاکسازی قومی درغزه

رسانه‌ها و منابع گزارش داده‌اند که رژیم صهیونیستی درصدد انتقال اجباری ساکنان  نوار غزه به صحرای سینا در مصر است.

یک منبع آگاه، می‌گوید: با بررسی نقشه منتشر شده از سوی ارتش اشغالگر صهیونیست و تقسیم نوار غزه و جنوب آن، با حملات متناوب غرب و شرق در جنوب، مشخص می‌شود که هدف، جابه‌جایی یا حرکت تدریجی جمعیت به سمت جنوب غزه و مرز مصر است.

یک استاد حقوق بین‎الملل درباره این اقدام رژیم صهیونیستی، گفت: آنچه اسرائیل انجام داد، نقض آشکار اصول حقوق بین‌الملل بشردوستانه و کنوانسیون‌های ژنو است؛ رژیم اشغالگر اسرائیل حق ندارد غیرنظامیان فلسطینی را به اجبار جابه‌جا کند یا آن‌ها را به خارج از محل سکونت اصلی‌شان منتقل کند، حتی اگر اعلامیه‌هایی را پخش یا هشدار‌هایی درباره لزوم حرکت به مناطق دیگر صادر کند.

وزارت بهداشت فلسطین گزارش داد که در حال حاضر شمار شهدای غزه به بیش از ۱۵ هزار نفر رسیده که ۷۰ درصد از آن‌ها زنان و کودکان هستند؛ این آمار شامل ۱۹۸ پزشک و امدادگر، ۱۱۲ کارمند سازمان ملل و ۷۷ روزنامه‎نگار است.

در آخر هفته گذشته، رژیم صهیونیستی حدود ۲۸ درصد از غزه را برای تخلیه تعیین کرد، در شرایطی که افرادی که قبلا تخلیه شده بودند اجازه بازگشت به خانه‌های خود را نداشتند.

برنامه جهانی غذا گزارش داد: خطر قحطی برای همه مردم غزه وجود دارد، سیستم غذایی غزه در آستانه فروپاشی است، اکثر مغازه‌ها یا تعطیل هستند یا قفسه‌های خالی دارند، تورم بالاست زیرا قیمت اقلام غذایی ضروری افزایش یافته است در حالی که تحویل کمک‌ها در طول توقف بشردوستانه برای تامین نیاز‌های غذایی و تغذیه مردم غزه کافی نبوده است.

تایید نسل‌کشی رژیم صهیونیستی

در مقابل این پس‌زمینه، آمریکا بی‌تردید نسل‌کشی رژیم صهیونیستی را تایید کرده و متعهد شده است که بدون قیدوشرط از آن حمایت کند.

از جان کربی، مقام آمریکایی، با حضور در برنامه گفت‌وگوی «ملاقات با مطبوعات» پرسیده شد: آیا عواقبی وجود خواهد داشت، اگر آمریکا احساس کند که اسرائیل از طرح خاصی برای محافظت از غیرنظامیان پیروی نمی‌کند؟

کربی در پاسخ گفت: ما به حمایت از اسرائیل در حالی که آن‌ها به دنبال حماس می‌روند، ادامه خواهیم داد، کمک‌های امنیتی به جریان خود ادامه می‌دهد و تغییر نخواهد کرد.

وی از هدف قرار دادن جمعیت غیرنظامی از سوی رژیم صهیونیستی دفاع کرد و گفت: آن‌ها در واقع به غیرنظامیان غزه یک نقشه و فهرستی از مناطقی که می‌توانند برای امنیت بیشتر به آنجا بروند، داده‎اند؛ قبل از انجام عملیات، ارتش مدرن زیادی وجود ندارد که بتواند این کار را انجام دهد، بنابراین آن‌ها تلاش می‌کنند تا حداقل به مردم غیرنظامی اطلاع دهند که کجا بروند و از کجا اجتناب کنند.

در حقیقت، تمام هدف از وادار کردن مردم غیرنظامی به فرار، تسهیل پاکسازی قومی غزه است که با تخریب کامل زیرساخت‌های اجتماعی، از مسکن گرفته تا مدارس و بیمارستان‌ها همراه است.

نگرش نسل‌کشی واقعی طبقه حاکم آمریکا در قبال مردم غزه از سوی سناتور لیندسی گراهام خلاصه شد که حملات علیه مردم غیرنظامی را با ادعای «افراطی بودن» آن‌ها توجیه کرد.

گراهام نیز در پاسخ به این سوال که آیا او معتقد است «بیش از حد غیرنظامیان فلسطینی جان باخته‌اند؟»، پاسخ داد: چه تعداد زیادی از مردم در جنگ جهانی دوم می‌میرند؟ آیا مردم آمریکا نگران این بودند که چند نفر برای نابودی توکیو و برلین جان خود را از دست می‌دهند؟

در همین حال، انگلیس برنامه‌هایی را برای مداخله مستقیم‌تر اعلام کرده و می‌گوید که در حمایت از تجاوز رژیم صهیونیستی، پهپاد‌های نظارتی را بر فراز غزه به پرواز در خواهد آورد.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *