حمایت دستگاه قضایی از تولید/ بازگشت به کار ۶۰۰ نفر در کارخانه لولهسازی ماهشهر با کمک دادگستری استان خوزستان
خبرگزاری میزان-قوه قضاییه همواره به حمایت از تولید و کمک به دولت از این طریق، پرداخته است، اما درصدد است این حمایت و کمک را بیشتر، منسجمتر و هدفمندتر دنبال کند و بر اساس آن به بخشهای مختلف در دستگاه قضایی مأموریت داده شدهاست تا در راستای حمایت از تولید داخل، جهش تولید، رفع موانع کسبوکار، اشتغالزایی، جلوگیری از تعطیلی بنگاههای تولیدی و صنعتی اقدامات مقتضی و لازم را انجام دهند.
حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای طی سخنانی در نشست با صنعتگران، تولیدکنندگان و کارآفرینان استان کرمان در تاریخ 10 آذرماه سال جاری اظهار کرد: نقش تولید در جنگ ترکیبی برای خنثی کردن تحریمهای ظالمانه، نقشی اثرگذار است، اما استنباط من آن است که در کل کشور و در میان ما مسئولان، این نقش، مجهولالقدر مانده است؛ چنانچه به نقش اثرگذار تولید و اقتصاد در مقابله با تحریمها، واقفتر باشیم، در آن صورت در وضع قوانین ومقررات واقدامات حقوقی و غیرحقوقی خود نیز متفاوت عمل میکنیم
حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای گفت: یکی از مشکلات شما فعالان اقتصادی و تولیدی، آن است که نمیتوانید برای بنگاههای خود برنامهریزی داشته باشید و این موضوع را مطرح میکنید که نمیدانید با جابجایی یک دولت یا یک وزیر یا یک استاندار، چه مقرره جدیدی ابلاغ میشود؛ در واقع یکی از مشکلات شما، عدم وجود سیاستهای روشن و شفاف و غیرقابلپیشبینی بودن شرایط است؛ شرایطی که با رفتن مدیران تغییر میکند.
رئیس دستگاه قضا گفت: امروز یکی از معضلات شما فعالان اقتصادی و تولیدی به ویژه فعالان حوزه معدن، موضوع بازار برای عرضه محصولات است؛ امروز تولیدکننده و فعال اقتصادی برای صادرات محصول خود، با محدودیتهایی مواجه است از جمله اینکه در دستیابی به ارز حاصل از صادرات خود با مسائلی مواجه میشود؛ گاهی نیز یک اشتباه در محاسبه، سبب صدور جریمه سنگین برای یک بنگاه تولیدی میشود؛ اینها مسائلی است که باید در جهت تسهیل امور فعالان اقتصادی، اصلاح شود.
حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای در ادامه به فعالان اقتصادی و تولیدی و متولیان اتاقهای بازرگانی و اصناف و بخش خصوصی، توصیه کرد که واحدهای حقوقی خود را در راستای اتقان قراردادها و تنظیم دفاعیات مستدل در مراجع قضایی، تقویت گردانند.
در همین راستا علی دهقانی در گفتوگو با میزان گفت: در راستای حمایت از تولید و رفع موانع واحدهای تولیدی و شرکتها، کمک به توسعه اقتصادی و اشتغال در سطح استان، در این هفته پنجمین جلسه اصلی ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان خوزستان برگزار شد.
رئیس کل دادگستری استان خوزستان تصریح کرد: در جلسه ابتدای این هفته نیز موانع و مشکلات سه واحد تولیدی پروژه احداث نیروگاه ۵۲۰ مگاواتی سیکل ترکیبی تولید برق فولاد خوزستان، نیروگاه گازی ۵.۷ مگاواتی تولید برق سبحان رجحان و شرکت عمران مکران پاد بررسی و جهت جمع بندی و نظریه کارشناسی به کمیتههای تخصصی ارجاع شده است.
با اقدامات دستگاه قضایی در استان خوزستان از بیکاری بیش از ۱۳ هزار نفر جلوگیری شد
وی با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون این ستاد ۱۱۸ جلسه فرعی و ۵ جلسه اصلی برگزار که حاصل آن ۱۷۰ مصوبه بوده است، افزود: با اجرای این مصوبات ۱۳ هزارو ۳۷۰ کارگر در واحدهای تولیدی از بیکاری آنان جلوگیری یا اعاده بکار شده اند.
علی خنیفر مدیر عامل شرکت لوله سازی ماهشهر در گفتوگو با میزان گفت: این شرکت متعلق به گروه صنعتی سدید و تولید کننده لولههای فولادی نفت، گاز و پتروشیمی است که قریب به بیست سال است در منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر قرار دارد.
وی ادامه داد: به غیر از مشکلات اقتصادی با توجه به نوع تولید این شرکت که پروژه محور است و با توجه به شرایط عمرانی کشور گاها پیش میآید که که این شرکت پروژهای ندارد که به تبع آن تعطیل و دچار مشکلات عدیده و سبب تعدیل نیرو میشود.
مدیر عامل شرکت لوله سازی ماهشهر عمده مشکلات پیش روی این مجموعه را مشکلات بانکی بر شمرد و گفت: موانع مالی پیش روی مجموعه میشود که چک هاسر رسید شده و نتوانیم از تسهیلات بانکی استفاده و مواد اولیه خریداری کنیم تا بتوانیم چرخه تولید را فعال نگه داریم.
خنیفر گفت: در ابتدای تیرماه که مدیریت این مجموعه را بر عهده گرفتم شرکت فاقد فعالیت و راکد بود از این رو طی نامه نگاریها با ریاست دادگستری استان خوزستان و دبیر ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری آن مشکلات شرکت را مطرح و درخواست حمایت و مساعدت کردم.
وی با ابراز خرسندی از همدلی مجموعه قضایی استان با شرکت لوله سازی ماهشهر گفت: در جلسات متعدد ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری خوزستان مشکلات ما مطرح و راهکاریی نیز برای حل آن ارائه داده شد و تا اجرای آن ستاد اقتصاد مقاومتی با ما همراه بود.
وی در مورد مشکلات مجموعه گفت: با توجه به اینکه شرکت دچار مشکلات مالی شده و چکها سر رسید شده بود و نتوانسته بودیم آن را تادیه کنیم خدمات بانکی بر روی شرکت قفل شده بود و مروادلات مالی غیر قابل انجام بود که این معضل حل شد، از سویی دیگر مطالباتی در نزد کارفرمای دولتی داشتیم که امکان وصول آن مشکل بود اما اکنون با حمایت و با مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان این مطالبات در حال پرداخت است.
خنیفر در ادامه گفت: یکی دیگر از معضلات پیش روی شرکت مشکلات با حوزه تعزیرات بود که با مساعدت دادگستری و مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی به مافرصت چهار ماهه داده شد تا بتوانیم مشکلات خود را حل کنیم. اکنون تولید شبانه روزی و پرداخت حقوق به طور منظم انجام شده است و تا پایان سال نیز پروژه برای تحویل داریم.
بازگشت ۶۰۰ نیروی کار با حمایت دادگستری استان خوزستان
وی با بیان اینکه با کمک مجموعه دادگستری استان از مرداد ماه توانستیم کارخانه را به چرخه تولید بازگشته و نیروهایی که تعدیل و اخراج شده بودند را با گرفتن پروژه به کار برگردانیم گفت: شرکت لوله سازی اهواز با ۶۰۰ نیروی مستقیم و ۱۰۰ نیروی غیر مستقیم و اکنون به صورت شبانه روزی مشغول فعالیت و تولید است و ما همچنان نیازمند حمایت دادگستری و ستاد اقتصاد مقاومتی هستیم از این رو ضمن تقدیر از همراهیهای صورت گرفته دادگستری استان انتظار استمرار حمایتها را از این مجموعه داریم.
انتهای پیام/