تعامل «موسسه بهداری رزمی دفاع مقدس و مقاومت» و مراکز فرهنگی دفاع مقدس
وی یادآور شد: در دوران دفاع مقدس یک نهضت بزرگ در حوزه ارائه خدمات پزشکی و امدادی در سطح کشور ایجاد شده بود که این نهضت از خطوط مقدم تا عمق کشور را در برمیگرفت؛ ما در عملیات «کربلا ۵» نزدیک به ۵۲ هزار مجروح داشتیم که این تعداد مجروح به واسطه همین نهضت بزرگ امدادی، به مراکز درمانی کل کشور انتقال یافته و مراحل درمانی را گذراندند.
سردار صفوی ضمن تقدیر از احساس مسئولیت اعضای موسسه بهداری رزمی دفاع مقدس و مقاومت عنوان کرد: باید همگی با فعالیت موثر، کار مستمر و بهرهگیری از ظرفیتهای موجود نسبت به اجرای اهداف این موسسه تلاش مضاعف داشته باشیم.
وی با بیان اینکه گذشته چراغ راه آینده است، افزود: البته در این موسسه فقط نباید به گذشته پرداخته شود، ما باید بتوانیم از ظرفیتهای علمی و تحقیقاتی مجموعههای علوم پزشکی ارتش و سپاه در حوزه مسائل دفاعی و امنیتی در داخل کشور بهرهبرداری کنیم که حضور موثر نیروهای مسلح در حوادث غیرمترقبهای چون زلزله کرمانشاه و زلزله بم نمونههایی از این موارد است.
دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا با اشاره به اینکه موسسه بهداری رزمی دفاع مقدس و مقاومت باید ارتباط و تعامل خوبی را با مجموعه مراکز فرهنگی دفاع مقدس سراسر کشور برقرار کند، افزود: موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تهران سالانه بطور میانگین ۲/۵ تا سه میلیون بازدیدکننده دارد که ما باید با بسترسازی و ارتباط موثر و جانمایی زمینه لازم را برای دستیابی مخاطبان به خدمات جامعه پزشکی و پرستاری در دوران دفاع مقدس ایجاد کنیم.
وی در پایان با بیان اینکه امروز از آغاز جنگ سوریه هفت سال و از آغاز جنگ یمن ۴۵ ماه میگذرد، افزود: باید درباره مداوای مجروحانی که برای مداوای تکمیلی به ایران سفر کرده و یا پزشکانی که برای مداوای مجروحان در این کشورها حضور یافتهاند، اطلاعرسانی شود.