خودکفایی سازمان پزشکی قانونی کشور در تأمین عمده نیازهای آزمایشگاه ژنتیک در سال آینده
خبرگزاری میزان_ سی و نهمین نشست هماندیشی مدیران سازمان پزشکی قانونی کشور با شعار "سی سال پیشرفت و خدمت مستمر" که روز چهارشنبه یکم آذر ماه با حضور رئیس قوه قضاییه آغاز به کار کرد، عصر روز گذشته (جمعه سوم آذر) با صدور یک بیانیه به کار خود پایان داد.
متن این بیانیه به شرح زیر است:
بسمه تعالی
سی و نهمین نشست هم اندیشی مدیران سازمان پزشکی قانونی کشور در حالی به کار خود پایان میدهد که این سازمان به تازگی وارد دهه چهارم فعالیت خود به عنوان سازمانی مستقل شده است و در تمام سالهای فعالیت خود همواره تلاش کرده تا با جذب نیروی انسانی متخصص، توسعه مراکز و گسترش کمی و کیفی خدمات و تامین تجهیزات و امکانات روزآمد، در پاسخدهی به استعلامات و درخواستهای مراجعین به بهترین شکل ممکن عمل کند.
این سازمان در طول سی سال فعالیت خود و به ویژه در سالهای اخیر علاوه بر رشد و گسترش خدمات و مراکز، با تکیه بر توان و دانش نخبگان داخلی به سمت تولید و بومی سازی تجهیزات مورد نیاز خود حرکت کرده به نحوی که بر اساس برنامه ریزیهای انجام شده، در سال آینده به خودکفایی در تأمین عمده نیازهای آزمایشگاههای ژنتیک خود خواهد رسید.
سازمان پزشکی قانونی کشور با هدف ارتقای کمی و کیفی خدمات تخصصی به هممیهنان عزیز و با تأکید بر اهمیت نیروی انسانی متخصص به عنوان رکن اصلی ارائه خدمات تخصصی در سازمان، که بخشی از آن به تصریح رئیس قوه قضاییه بی بدیل است، در بیانیه پایانی خود بر موارد زیر تأکید میکند:
۱. حدود ۵۰ روز از حملات ددمنشانه رژیم غاصب صهیونیستی به نوار غزه میگذرد، حملاتی که به موجب آن ویرانیهای بسیار به بار آمده و تعداد زیادی از مردم غیرنظامی، بهویژه زنان و کودکان بیگناه، به شهادت رسیدهاند. رژیم صهیونیستی به دنبال شکست خود در عملیات طوفان الاقصی، که به تعبیر مقام معظم رهبری شکستی غیرقابل ترمیم است، اقدامات وحشیانه خود را در نوار غزه شدت بخشیده و با قطع آب و برق، بمباران مناطق مسکونی، کشتار غیرنظامیان و زنان و کودکان، بمباران کادر درمان و بیمارستانها، ممانعت از ورود کمکهای انسان دوستانه و استفاده از انواع سلاحهای ممنوعه و کشتار جمعی، جنایات جنگی را به بالاترین حد ممکن رساندهاست.
سازمان پزشکی قانونی کشور با محکوم کردن این جنایات و ابراز همدردی با مردم مظلوم غزه، خواستار به کار بستن تمام امکانات و توان جامعه جهانی برای پایان دادن به نسل کشی در غزه است و آمادگی خود را جهت امدادرسانی پزشکی اعلام میکند.
۲. برنامه ریزی به منظور اجرای دستورات رئیس قوه قضاییه و سند تحول قضایی و نظارت بر حسن اجرای برنامهها
۳. توجه جدی به جذب نیروی انسانی متخصص در راستای استانداردسازی تعداد نیروی تخصصی و ارتقای زمینههای انگیزشی پزشکان برای ورود به سازمان
۴. نوسازی تجهیزات با فناوری بالای آزمایشگاههای سازمان
۵. پیگیری جهت اجرای کامل مصوبات سفرهای استانی روسای جمهور و قوه قضاییه
۶. توجه به خانواده کارکنان و اهتمام در موضوع ارتقای سلامت روان و وضعیت معیشتی و رفاهی کارکنان
۷. درخواست جدی از قوای مجریه و مقننه جهت تخصیص بودجه مناسب به منظور ساخت فضای فیزیکی مورد نیاز، تجهیز و نوسازی تجهیزات و رفع مشکلات نیروی انسانی سازمان.
۸. تلاش در راستای هوشمندسازی سازمان
۹. توجه به ارزیابی مستمر شاخص کیفی عملکرد و برنامه ریزی به منظور ارتقای کیفیت خدمات کارشناسی سازمان با رعایت اصول دقت، صحت و سرعت.
۱۰. ادامه تلاش در راستای رسیدن به مرجعیت علمی در منطقه
۱۱. توجه به تکریم ارباب رجوع
۱۲. ارتقای کمی و کیفی برنامههای آموزشی و توجه به گسترش فعالیتهای پژوهشی و تداوم اولویت بخشی به پژوهشهای کاربردی
انتهای پیام/