صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

گفت‌وگو|

ویژگی‌های رمز مناسب برای کارت بانکی، شبکه‌های اجتماعی و تلفن همراه چیست؟

۰۵ آذر ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۸:۲۴
کد خبر: ۴۷۴۶۱۳۱
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا به بیان توضیحاتی درباره ویژگی‌های رمز مناسب برای انواع کارت‌های بانکی و پیام‌رسان‌های فضای مجازی پرداخت.

سرهنگ رامین پاشایی در گفت‌وگو با میزان درباره ویژگی‌های رمز مناسب برای کارت بانکی، شبکه‌های اجتماعی، و تلفن همراه گفت: معمولا با نرم‌افزار‌های مختلفی از جمله نرم‌افزار‌های بانکی و شبکه‌های اجتماعی در تلفن همراهمان کار می‌کنیم و از این رو لازم است تلفن همراه‌مان رمز داشته باشد، پیشنهاد ما به هموطنان برای رمز کارت بانکی و تلفن همراه رمز‌های پیچیده و ترکیبی حروف کوچک و بزرگ و اعداد است چرا که پیچیدگی رمز موجب می‌شود مجرمان سایبری نتوانند رمز را حدس بزنند.

وی ضمن اشاره به اینکه در مواردی شاهد این موضوع هستیم که افراد شماره همراه خود را به عنوان رمز عبور شبکه‌های اجتماعی قرار می‌دهند و این در حالی است که مجرمان سایبری به راحتی می‌توانند به شماره تلفن اشخاص دسترسی پیدا کنند، ادامه داد: بسیاری از افرادی که شبکه‌های اجتماعی‌شان هک شده رمزشان کدملی و یا شماره تلفن همراه بوده است.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا با بیان اینکه ضریب نفوذ اینترنت و میزان بهره‌مندی از اینترنت و شبکه‌های اجتماعی در کشور ما بالاست، افزود: مردم ما وبگردی را دوست دارند و ما از افراد ۲ ساله تا افراد ۱۱۰ ساله کاربر داریم، اما متاسفانه افراد اصول امنیت در این فضا را بلد نیستند و نمی‌توانند تنظیمات امنیتی ساده را در تلفن همراهشان فعال یا غیرفعال کنند.

سرهنگ پاشایی افزود: برای اینکه شبکه‌های اجتماعی و پیام رسان‌های بومی و غیربومی هک نشود شخصی که پیام‌رسان را ایجاد کرده معمولا ضرایب امنیتی را بالا می‌برد و از شما می‌خواهد تایید ۲ مرحله‌ای داشته باشید که در تمام پیام‌رسان‌های بومی و غیربومی وجود دارد و به عنوان یک بلوک عمل می‌کند و اگر فردی به هر دلیلی به شماره تلفن و تلفن همراهتان دسترسی پیدا کرد و قصد هک پیام‌رسان شما را داشت به آن بلوک و رمز می‌رسد.

وی با تاکید بر اینکه حتما در تنظیمات تلفن همراه به قسمت تنظیمات امنیتی مراجعه و تایید ۲ مرحله‌ای را فعال کنید که بین شما، هکر و هر فردی که بخواهد دسترسی غیرمجاز داشته باشد مانع ایجاد می‌کند افزود: تایید ۲ مرحله‌ای تا بیش از ۹۰ درصد امنیت ایجاد می‌کند.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *