صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

گفت‌وگو|

منشاء بوی نامطبوع در برخی نقاط تهران چیست؟

۰۳ آذر ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۰:۰۲
کد خبر: ۴۷۴۵۶۶۰
نایب رئیس کمیسیون سلامت محیط‌زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران به بیان توضیحاتی در خصوص منشاء بوی نامطبوع در برخی از نقاط پایتخت پرداخت.

مهدی بابایی در گفت‌وگو با میزان درباره منشاء بوی نامطبوع در برخی نقاط تهران گفت: این مسئله از باد‌های جنوبی که معمولا در فصل‌های پاییز و زمستان در تهران وزیده می‌شوند ناشی می‌شود، این باد‌ها بوی نامطبوعی که اطراف فرودگاه به مشام می‌رسد را به پایتخت منتقل می‌کنند. دولت در زمان‌های مختلف به این موضوع رسیدگی کرده و لازم است سازمان محیط زیست به عنوان متولی به این مسئله ورود کند.

وی ضمن اشاره به اینکه بخشی از این بوی نامطبوع به دلیل گاوداری‌های منطقه و بخشی نیز به سبب دفع زباله در آراد کوه است، ادامه داد: تفریبا در تمام فصول سال در آن منطقه با بوی نامطبوع مواجه هستیم، اما در تهران در فصل‌های پاییز و زمستان و به سبب وزش باد‌های جنوبی این بوی نامطبوع افزایش پیدا می‌کند، از آنجایی که منشاء بو خارج از تهران است سازمان محیط زیست باید به آن ورود کند البته تمهیداتی برای شهرداری تهران در نظر گرفته شده و شهرداری نیز بخشی از مشکل را حل کرده است، اما تنها اقدامات شهرداری کافی نیست و دولت باید پای کار بیاید.

نایب رئیس کمیسیون سلامت محیط‌زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران همچنین درباره این مسئله که با وجود آغاز فصل سرما و کاهش مصرف آب همچنان با افت فشار آب در برخی مناطق تهران رو به رو هستیم، بیان کرد: تغییر اقیلم و کمبود بارش مسئله‌ای بسیار جدیست و لازم است در حوزه سیاست‌گذاری موضوع محیط زیست اولویت اولمان باشد چرا که دغدغه اصلی در تمام کشور‌ها تغییر اقیلم است.

عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه امیدواریم با تمهیداتی که توسط سازمان آب و فاضلاب در این مورد صورت می‌گیرد، بتوانیم بخشی از این مشکل را مدیریت کنیم، افزود: ما نیز در مدیریت شهری به صورت ویژه در حال پیگیری هستیم که راندمان آبیاری فضای سبز را بالا ببریم و برداشت آب‌های زیر زمینی که بر روی نشست زمین موثر است را کاهش دهیم.

انتهای پیام/

 

 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *