صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نوزادان نارس؛ نماد مقاومت ساکنان غزه

۰۳ آذر ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۰:۰۱
کد خبر: ۴۷۴۵۶۵۷
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
نوزادان نارس اکنون نماد مقاومت فلسطین در برابر جنایت‌ها و اشغالگری رژیم صهیونیستی هستند.

خبرگزاری میزان – بازخوانی جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه در سال ۲۰۲۳ برای سال‌های آینده قطعا یک بخش مهم و البته پر امید خواهد داشت.

 

 

نوزادان نارس غزه به نماد رنجی که بیمارستان الشفاء بزرگ‌ترین مجتمع بیمارستانی در شمال غزه و غیرنظامیان این منطقه تحت محاصره، از حملات رژیم صهیونیستی متحمل شدند، تبدیل شدند.

این بیمارستان سه روز پس از یورش نظامیان صهیونیست به داخل آن، تعطیل شد و ۲۸ نوزاد نارس از ۳۱ نوزاد نارس باقی مانده در بیمارستان الشفاء که به دلیل قطع برق و اکسیژن با مرگ دست‌و‌پنجه نرم می‌کردند به مصر منتقل شدند؛ دیگر نوزادان نارس این شانس را نداشتند و جان خود را از دست دادند.

 

در حالی که هلال احمر و سازمان بهداشت جهانی اعلام کردند که ۳۱ نوزاد نارس از الشفاء به جنوب غزه منتقل شدند، خبر‌ها از ورود ۲۸ نفر از آن‌ها به مصر حکایت دارد؛ هنوز مشخص نیست که چه بر سر آن سه نوزاد نارس الشفاء آمده است.

در مجموع ۳۶ نوزاد نارس در بیمارستان الشفا غزه بستری بودند که پنج نفر آن‌ها به دلیل نبود برق و اکسیژن جان خود را از دست دادند.

ماجرای انتقال نوزادان نارس الشفاء به مصر برای درمان نیز خود داستانی تلخ است که بر عمق جنایت‌کاری رژیم صهیونیستی صحه می‌گذارد؛ این انتقال نهایتا در پی درخواست‌های مکرر سازمان‌های بین‌المللی محقق شد.

سازمان جهانی بهداشت به‌تازگی با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرده بود که وضعیت ۱۱ نوزاد نارس در بیمارستان الشفاء وخیم است و آن‌ها دچار عفونت جدی شده‌اند.

 

یونیسف نیز اعلام کرد که وضعیت نوزادان به سرعت در حال بدتر شدن است.

وزارت بهداشت غزه از خانواده‌های این نوزادان خواسته بود که برای دیدن آن‌ها پیش از انتقال به مصر، در زایشگاه «الهلال» امارات در جنوب غزه حضور پیدا کنند.

مادر ۲ نوزاد نارس که پنج روز پس از آغاز جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه در الشفاء به دنیا آمده بودند، پس از ۳۹ روز آن‌ها در بیمارستان «الهلال» امارات در جنوب غزه ملاقات کرد.

خانواده این دوقلو‌ها در پی صدور هشدار تخلیه ناچار به ترک شمال غزه شده بودند؛ مادر این نوزادان نارس برای دیدن فرزندانش کیلومتر‌ها پیاده‌روی کرد و در نهایت آن‌ها را زنده دید.

وی می‌گوید: همیشه خودم را به خاطر ترک آن‌ها سرزنش می‌کردم؛ احساس درماندگی داشتم؛ با انتشار خبر مرگ هر نوزاد نارس در بیمارستان الشفاء، نمی‌دانستم آیا آن‌ها فرزندان من هستند یا نه.

 

 

به گفته پزشکان، بیشتر نوزادان نارس الشفاء که اکنون به مصر منتقل شده‌اند، از هیپوگلیسمی شدید (قند خون ناکافی، یک وضعیت بالقوه کشنده) رنج می‌برند، زیرا شیر کافی برای نوشیدن نداشتند.

نوزادان نارس الشفاء تنها نوزادان نارس غزه در جریان جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه در سال جاری نبودند؛ آن‌ها که خود عمدتا آخرین بازماندگان خانواده‌هایشان بودند، در ابتدا به نماد رنج ساکنان تبدیل شدند.

فیلم‌های منتشر شده از تلویزیون «القاهره» مصر نشان می‌دهد که سفر ۲۸ نوزاد نارس غزه به سلامت خاتمه یافته و کارکنان پزشکی با احتیاط آن‌ها را از آمبولانس به انکوباتور‌ها منتقل می‌کنند.

 

 

غزه بیش از یک ماه را زیر آتش مستمر رژیم صهیونیستی گذرانده است؛ دو سوم از جمعیت ۲.۳ میلیون نفری غزه آواره شده‌اند؛ نیمی از ساختمان‌های مسکونی غزه تخریب شده‌اند؛ مدارس و بیمارستان‌های این منطقه تحت محاصره به‌شدت آسیب دیده‌اند؛ بیش از ۱۳ هزار فلسطینی بر اثر حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند؛ بیش از ۵ هزار نفر از شهدا کودکان هستند.

«آنتونیو گوترش»، دبیرکل سازمان ملل که در سال ۲۰۱۷ به این سمت انتخاب شد، می‌گوید که در دوره فعالیت خود در این سمت، چنین کشتاری را مشاهده نکرده است؛ با وجود این سازمان ملل همچنان از اقدام برای برقراری آتش‌بس در غزه ناکام بوده است.

 

 

اما نوزادان نارس غزه دیگر نماد رنج غیرنظامیان نیستند؛ آن‌ها زنده ماندند تا تبدیل به نماد مقاومت غزه در برابر جنایت‌های رژیم صهیونیستی شوند.

انتهای پیام/

مسعود بیاتی


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *