روایتهای مردمی از غزه ویژگی چهاردهمین جشنواره فیلم عمار/ معرفی برترین آثار مردمی پتانسیالی که در جشنواره عمار دیده نشده است
سهیل اسعد دبیر چهاردهمین جشنواره مردمی فیلم عمار در گفتوگو با خبرگزاری میزان پیرامون معرفی آثار برتر این جشنواره در عرصه بینالملل گفت: جشنواره مردمی عمار همانگونه که از نامش مشخص است یک جشنواره مردمی است که ظرفیتهای گوناگون و بسیاری را در خود نهفته دارد. گفتمان این جشنواره برگرفته از انقلاب اسلامی بوده و امسال نگاهی ویژه به فلسطین و غزه دارد، بنابراین میتواند منعکسکننده نگاه مردم ایران به مسئله غزه در سطح بینالملل شود.
وی ادامه داد: البته اگر قرار باشد تا آثار منتخب را در عرصه بینالملل معرفی کنیم نیاز به برخی زیرساختها است. در عین حال معتقدیم که باید منطقه به منطقه پیش برویم و کار خود را از لبنان آغاز کنیم.
اسعد تصریح کرد: استفاده از ظرفیتهای برخی از بخشها همانند وزارت فرهنگ و ارتباطات اسلامی به منظور توسعه رایزنیهای فرهنگی امری مهم و ضروری است.
وی تاکید کرد: یکی از نکاتی که برای عرضه آثار برتر جشنواره مردمی فیلم عمار بهمنظور حضور در عرصه بینالملل نیاز دارد، بحث زبان است که بسیار مهم بوده و عاملی برای انتقال مفاهیم و نکته فنی و جدی در ساختار محسوب میشود. این بحث در جشنواره مردمی عمار دیده نشده ولی میتواند به مرور زمان بر آن افزوده شود و به ظرفیت و ابزاری اثرگذار در عرصه شفافسازی و آگاهسازی ملتها بدل شود.
دبیر چهاردهمین جشنواره مردمی فیلم عمار لزوم تولید آثار فرهنگی در عرصه فلسطین را مورد تاکید قرار داد و افزود: قطعاً این نیاز است تا حرکتها و تولیدات اثرگذارتری در عرصه هنر شکل گیرد و هم راستای طوفانالاقصی حرکت کند. از این رو نیاز است تا کاستیها بیشتر مورد توجه قرار گیرد و مرتفع شود.
وی همراهی و همدردی مردم ایران با مردم فلسطین را مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد: برخی از دشمنان و شبکههای معاند تلاش دارند تا به گونهای رویدادها را نشان دهند که گویی همراهی و همدردی مردم ایران صرفاً مختص دولت محسوب شده و همدردی با مردم فلسطین به مردم اجبار میشود، در صورتی که چنین چیزی وجود ندارد. همدردی با مردم غزه به صورت خودجوش و برخاسته از دل مردم در محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی و کودک کش، در بطن مردم قرار گرفته است.
اسعد تاکید کرد: متاسفانه ما نتوانستهایم همراهی مردم ایران با مردم غزه در کوچه پس کوچهها را به درستی به تصویر کشیده و یا آن را بیان کنیم. این یک وظیفه مهم است و امیدواریم که آثار هنری که در جشنواره مردمی فیلم عمار به نمایش در میآید، آن را به تصویر بکشد.
وی نقاط قوت چهاردهمین جشنواره مردمی فیلم عمار را نسبت به سال گذشته مورد بررسی قرار داد و افزود: جشنواره مردمی فیلم عمار همانند تریبونی مردمی برای جامعه است. هنر برآمده از هویت و آرمانهای مردم انقلابی در شکل دادن به نظم جدید جهان، افشا و مفتضح ساختن نظام لیبرال دموکراسی، روایت پیشرفت و جهش ملت ایران و تحول در ساختارهای درونی و بیرونی کشور را به نمایش میگذارد. از سوی دیگر نکته مهم در جشنواره امسال همراهی و همدلی مردم ایران با مردم فلسطین و غزه در قالب آثار فرهنگی و هنری است و این نقطه قوتی برای چهاردهمین جشنواره مردمی فیلم عمار محسوب میشود.
انتهای پیام/