جنایتهای جنگی رژیم صهیونیستی علیه کودکان غزه
خبرگزاری میزان - آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل، بهتازگی اعلام کرد که «غزه در حال تبدیل شدن به قبرستان کودکان است».
در حالی که اظهارات وی توجه رسانهها را به خود جلب کرد، آنها بهنوعی هنوز واقعیت را برای کودکان فلسطینی دستکم میگیرند.
در غزه، نظامیان صهیونیست کودکان فلسطینی را با سرعتی غیرقابل درک هدف قرار میدهند؛ طی بیش از ۴۰ روز گذشته، نیروهای نظامی رژیم صهیونیست بیش از ۵ هزار کودک را در غزه به شهادت رساندهاند و هزار و ۸۰۰ کودک دیگر در زیر آوار ساختمانهای ویران شده مفقود هستند که احتمالا اکثر آنها نیز به شهادت رسیدهاند.
بیش از ۶ هزار و ۸۰۰ کودک فلسطینی در یک دوره ۴۰ روزه به شهادت رسیدهاند که این رقم معادل شهادت بیش از ۱۷۰ کودک است.
بر اساس اسناد جمعآوری شده از سوی سازمان بینالمللی دفاع برای کودکان، نظامیان صهیونیست از ۷ اکتبر (۱۵ مهر) ۵۴ کودک فلسطینی را در کرانه باختری به شهادت رساندهاند و این آمار شامل ۳۸ کودک فلسطینی میشود که تنها در ماه اکتبر شهید شدهاند و بالاترین تعداد کودکان فلسطینی کشته شده در یک ماه از زمان آغاز اشغال نظامی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری در سال ۱۹۶۷ است.
هر بمب رژیم صهیونیستی مصداق جنایت جنگی
همانند حملات قبلی ارتش رژیم صهیونیستی به غزه، حملات این رژیم که سازمان بینالمللی دفاع از کودکان بررسی کرده، بسیار بیتمایز و نامتناسب بوده است؛ ارتش این رژیم، غیرنظامیان و زیرساختهای غیرنظامی را در مناطق پرجمعیت غیرنظامی با سلاحهای انفجاری با اثربخشی وسیع هدف قرار داده است.
به عبارت دیگر، هر بمبی که ارتش رژیم صهیونیستی بر روی غزه بیاندازد بهطور بالقوه یک جنایت جنگی است.
«گوترش»، زنگ خطر را به صدا در میآورد، زیرا میداند که کودکان فلسطینی در لحظهای نابرابر زندگی میکنند و جان خود را از دست میدهند.
هدف قرار دادن نامتناسب کودکان
براساس گزارش سالانه دبیرکل سازمان ملل، نظامیان صهیونیست در ماه نخست جنگ غزه بیشتر از مجموع درگیریهای دولتی و غیردولتی در سایر درگیریهای مسلحانه در دو سال گذشته، کودکان را به شهادت رساندهاند.
نزدیک به ۵۰ درصد از ۲.۳ میلیون فلسطینی ساکن نوار غزه کودک هستند؛ این جمعیت فوقالعاده جوان، ۱۶ سال محاصره رژیم صهیونیستی را تجربه کردهاند که به منزله مجازات دستهجمعی است.
کودکان فلسطینی با حملات مکرر ارتش رژیم صهیونیستی مواجه شدهاند که در آن حملات مستقیم، بیرویه و نامتناسب علیه غیرنظامیان و زیرساختهای غیرنظامی و مصونیت از مجازات نظاممند عادی بوده است.
«گوترش» میداند که تعداد شهدا بهطور چشمگیری افزایش خواهد یافت، زیرا مقامهای صهیونیست دسترسی فلسطینیها در غزه را به غذا، آب، برق، تجهیزات پزشکی و سوخت قطع کرده و غیرنظامیان را در وضعیتی قرار دادهاند که گوترش آن را «کابوس» توصیف کرده است.
در میان جمعیت غزه حدود ۵۰ هزار نفر زنان باردار هستند و این بدان معناست که روزانه بهطور متوسط ۱۶۰ تولد نوزاد صورت میگیرد.
فروپاشی سیستم مراقبتهای بهداشتی غزه
با فروپاشی سیستم مراقبتهای بهداشتی، افراد باردار برای دسترسی به خدمات بهداشتی ضروری تلاش میکنند.
زنان در دوره پس از زایمان و نوزادان در بخش نوزادان به دلیل کمبود سوخت در معرض خطر جدی قرار دارند، زیرا مقامهای صهیونیست ورود سوختی را که به شدت برای راه اندازی ژنراتورها و تجهیزات نجاتدهنده مورد نیاز است، ممنوع کردهاند.
بازماندگان بمباران رژیم صهیونیستی با افزایش ناامنی غذایی و کمبود آب آشامیدنی سالم و بهداشتی مواجه هستند که زنان باردار و کودکان را بهویژه در معرض خطر بیماری، سوء تغذیه و عوارض سلامتی قرار میدهد.
گرسنگی؛ سلاحی برای رژیم صهیونیستی
سازمان بشردوستانه «آکسفام» اعلام کرده که به دلیل نبود دسترسی کامل به کمکهای بشردوستانه، گرسنگی از سوی نظامیان صهیونیست بهعنوان سلاح جنگی علیه غیرنظامیان در غزه استفاده میشود.
آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) تاکید کرده که شرایط برای بیش از ۷۱۷ آواره داخلی که در ۱۴۹ مرکز آنروا پناه گرفتهاند، غیرانسانی و همچنان رو به وخامت است.
مقامهای صهیونیست، از جمله «بنیامین نتانیاهو»، بارها درخواستها و فشارهای فزاینده را برای آتشبس در غزه رد کردهاند.
در عوض، نظامیان صهیونیست حملات مستقیم و بیرویه را علیه ساختمانهای مسکونی و زیرساختهای غیرنظامی از جمله بیمارستانها، مدارس، نانواییها و پنلهای خورشیدی تشدید کردهاند.
از آنجایی که مقامهای صهیونیست ظاهرا در تلاش خود برای خالی کردن جمعیت غزه و ایجاد شرایطی که زندگی فلسطینیها را از بین میبرد، دلسرد نیستند، مقامهای جهان هر روز نشان میدهند که شجاعت لازم را برای متوقف کردن بمباران ندارند و در عوض فعالانه از حمله رژیم صهیونیستی حمایت میکنند.
انتهای پیام/