صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

«یهودی‎ستیزی»؛ بهانه آلمان برای توجیه جنایت علیه بشریت در نوار غزه

۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۹:۱۸
کد خبر: ۴۷۴۴۶۲۹
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
مقام‎ها و رسانه‌های آلمان از یهودی‌ستیزی به‌عنوان بهانه‌ای برای توجیه جنایت علیه بشریت در نوار غزه و خاموش کردن هر صدای حامی فلسطین استفاده می‌کنند.

خبرگزاری میزان - سیاستمداران و رسانه‌های آلمانی برای توجیه جنایت جنگی رژیم صهیونیستی در نوار غزه از ابزار‌های مختلفی بهره می‌گیرند و یکی از این ابزار‌ها توسل به ادعای «یهودی‎ستیزی» است.

هر کسی که از این نسل‌کشی رژیم صهیونیستی انتقاد کند به‌عنوان یک «یهودی‌ستیز» محکوم می‌شود؛ این امر با یک تحریک وحشیانه و نفرت‌انگیز علیه مهاجران و پناهندگان همراه است و همه احزاب پارلمان آلمان، سیاست‌های راست افراطی «آلترناتیو برای آلمان» را پذیرفته‌اند.

سرکوب مهاجران و مسلمانان در آلمان

«رابرت هابک»، معاون صدراعظم آلمان از حزب سبز، در یک سخنرانی تهدید کرد: مسلمانانی که در اینجا زندگی می‌کنند، حق خود را برای محافظت در برابر خشونت افراطی راست‌گرایان از دست خواهند داد اگر به‌وضوح از ضد خشونت‌ها فاصله نگیرند.

«توماس فیشر»، قاضی و رئیس سابق دادگاه فدرال، در مورد بیانیه «هابک» در مجله اشپیگل، نوشت که این اقدام پیامدهایی را به همراه دارد.

«اولاف شولتز»، صدراعظم آلمان، با این شعار که در صفحه نخست «اشپیگل» منتشر شده، فضای قتل‌عام را برانگیخته است: «در نهایت باید مردم را در مقیاس بزرگ اخراج کنیم.»

«مارکوس سودر»، نخست‎وزیر باواریا، خواستار «مناظره اساسی درباره ادغام و جوامع موازی» شده است؛ وی می‌گوید که راهپیمایی‌های «یهود ستیز» - یعنی طرفدار فلسطین - باید «ممنوع و مشارکت در جرم محسوب شود». افراد دارای تابعیت مضاعف باید گذرنامه آلمانی خود را باطل کنند و مهاجران تحت آزمایش وفاداری قرار گیرند.

موضع مقامات و رسانه‌های آلمانی درباره جنایت‌های رژیم صهیونیستی

هفته‌هاست که روزنامه «بیلد» همه منتقدان سیاست‌های وحشیانه رژیم صهیونیستی را به‌عنوان «متنفر از یهودیان» بدنام کرده و برای سرکوب و اخراج مبارزه می‌کند و این نوع تحریک نه‌تنها در روزنامه‌ها، بلکه در سراسر طیف رسانه‌ای آلمان یافت می‌شود.

وقتی صحبت از سیاست پناهندگی به میان می‌آید، همه احزاب درگیر رقابتی حیله‌گرانه برای پیشی گرفتن از یکدیگر هستند؛ هیچ اقدامی برای جلوگیری از ورود مهاجرانی که به دنبال حمایت هستند، تا این حد پست، غیرانسانی و بیش از حد وحشیانه نیست.

تعدادی از سیاستمداران آلمانی از احزاب گوناگون خواستار سیاست سختگیرانه‌تر در مورد پناهندگان شده‌اند؛ «تعداد ورود مهاجران باید کاهش یابد و مراحل پناهندگی تسریع شود، باید عواقب روشن‌تری برای همه کسانی که از جنگ و آزار و اذیت فرار نمی‌کنند وجود داشته باشد.»

به‌تازگی دولت‌های فدرال و ایالتی توافق کردند که سیاست پناهندگی این کشور را تشدید کنند؛ به جای پول نقد، پناهجویان باید کارت پرداخت یا کوپن دریافت کنند و علاوه بر این، برون‌سپاری رویه‌های پناهندگی به کشور‌های دیگر مانند نیجریه در حال بررسی است، اما برای بسیاری از سیاستمداران و احزاب آلمانی حتی این اقدامات نیز کافی نیست.

بهانه یهودی‌ستیزی در آلمان

نسل‌کشی در غزه و کمپین کنونی علیه پناهندگان در آلمان بر‌اساس بهانه تلاش برای جلوگیری از «یهودی‌ستیزی» توجیه می‌شود.

احزاب سیاسی و رسانه‌ها امروز بار دیگر به احساسات جنایتکارانه دامن می‌زنند و اگر متوقف نشود، تبعات بسیاری به همراه خواهد داشت.

اما واقعیت این است که آلمان و آمریکا در حمایت از جنایات جنگی رژیم صهیونیستی، به هیچ وجه نگران حفاظت از جان یهودیان نیستند؛ آن‌ها بدون دستیابی به اهداف خود بخش‌های زیادی از منطقه را در عراق، افغانستان، لیبی و سوریه ویران کرده و اکنون در مواجهه با بن‌بست در جنگ اوکراین، جنگ دیگری را تدارک می‌بینند.

مبارزه علیه تحریکات نژادپرستانه به‌طور جدایی‌ناپذیر با مبارزه علیه این سیاست جنون‌آمیز جنگی پیوند خورده است.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *