صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

افزایش مهاجرت معکوس از اراضی اشغالی/ کمپین «بیایید اسرائیل را ترک کنیم» داغ شد

۲۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۰:۵۴
کد خبر: ۴۷۴۴۴۱۶
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
عملیات طوفان الاقصی وحشت در میان ساکنان اراضی اشغالی را در پی داشته و مهاجرت معکوس از اراضی اشغالی به شدت افزایش یافته است.

خبرگزاری میزان - پیامد‌های عملیات «طوفان الاقصی» در ۷ اکتبر (۱۵ مهر) و وحشت ناشی از آن برای ساکنان اراضی اشغالی بسیار گسترده بوده است؛ شکستن اسطوره «ارتش شکست‌ناپذیر» همچنان در تمامی سطوح، اراضی اشغالی و شهرک‌نشینان آن را فرا گرفته است.

روزنامه صهیونیستی هاآرتص در گزارشی به نقل از اداره مرکزی آمار رژیم صهیونیستی، نوشت: تعداد یهودیانی که از سال ۲۰۱۵ (پس از نبرد العصف الماکول) اسرائیل را ترک کردند به حدود ۱۷ هزار نفر رسید.

برآورد‌های آماری دیگر رژیم صهیونیستی از همین مرکز بیان می‌کند که حدود ۸۰۰ هزار صهیونیست که به طور دائم در چندین کشور زندگی می‌کنند دیگر نمی‌خواهند به اراضی اشغالی بازگردند.

 

 

در همین حال روزنامه عبری‌زبان معاریو گزارش داد که بیش از ۷۵۶ هزار صهیونیست تا سال ۲۰۲۰ اراضی اشغالی را به دلیل وخامت شرایط اقتصادی، احساس نابرابری، ناامیدی از توقف روند صلح و نگرانی از تشدید عملیات مقاومت فلسطین، ترک کرده و در کشور‌های دیگر زندگی کردند و این آمار مربوط به پیش از آغاز عملیات طوفان الاقصی بوده است.

این اعداد و ارقام به‌خوبی نشان می‌دهد که نرخ آوارگی و مهاجرت معکوس در اراضی اشغالی افزایش می‌یابد و چند برابر می‌شود و این اعتقاد ریشه‌دار در میان صهیونیست‌ها وجود دارد که در سرزمین اشغال شده امنیتی برای آن‌ها وجود ندارد.

 

جابه‌جایی قابل توجهی که درباره آن صحبتی نمی‌شود

۱۰ روز پس از آغاز نبرد طوفان الاقصی، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی در یک کنفرانس مطبوعاتی اعتراف کرد که «حدود نیم میلیون اسرائیلی در داخل اسرائیل آواره شده‎اند».

بیانیه‌هایی درباره تخلیه تمامی شهرک‌های اطراف نوار غزه از ساکنان آن‌ها صادر شد و بیش از ۲۰ شهرک در نزدیکی مرز لبنان تخلیه شدند.

در همین زمینه، روزنامه عبری‎زبان یدیعوت آحارونوت به نقل از رئیس اتحادیه هتل‌های اراضی اشغالی، نوشت که نیمی از اتاق‌های هتل‌ها برای اسکان خانواده‌هایی استفاده می‌شود که از شهرک‌های نزدیک نوار غزه تخلیه شده‌اند.

 

 

سایر عوامل مهاجرت معکوس قبل از جنگ

«یووال هراری»، مدرس دانشکده تاریخ یک دانشگاه عبری، تشدید پدیده مهاجرت معکوس را از اراضی اشغالی تایید و عوامل مختلفی را برای آن بیان می‌کند.

در بحبوحه جنگ ادامه‌دار که پس از ۷ اکتبر آغاز شد، کمپینی تحت عنوان «بیایید با هم اسرائیل را ترک کنیم» تجدید شد و از خانواده‌های صهیونیست از طریق شبکه‌های رسانه‌های اجتماعی خواست تا مقصد‌هایی را در سراسر جهان برای اقامت موقت یا دائم جستجو کنند.

برای مثال، این کمپین شامل گروه‌های بزرگی در برنامه واتس‌اپ می‌شد که بیشتر آن‌ها از تابعیت اراضی اشغالی هستند و برخی از آن‌ها صهیونیست‌هایی هستند که در خارج از اراضی اشغالی ساکن هستند و در کشور‌های مختلف جهان به‌ویژه در آمریکا، کانادا و اروپا اقامت دارند. 

 

بحران رژیم صهیونیستی در اسکان ساکنان شهرک‌ها

روزنامه صهیونیستی معاریو گزارش داده که مقام‎های بندر ایلات چادر‌هایی برای ده‌ها هزار شهرک‌نشین فراری از اطراف برپا کرده‌اند.

بر‌اساس گزارش این روزنامه صهیونیستی، بیش از ۶۰ هزار شهرک‌نشین عازم «ایلات» در جنوب شرقی فلسطین اشغالی شدند.

همچنین کانال ۱۲ عبری‌زبان می‌گوید که هزاران شهرک‌نشین از شهرک‌های مختلف در شمال اراضی اشغالی تخلیه شده‌اند و رژیم صهیونیستی در اسکان آن‌ها با مشکل مواجه است.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *