صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

افزایش صادرات سلاح آلمان به اراضی اشغالی در میانه جنگ غزه

۲۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۴:۳۳
کد خبر: ۴۷۴۳۹۷۶
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
همزمان با کشتار بی‌امان ساکنان نوار غزه از سوی رژیم صهیونیستی، آلمان ابعاد حمایت خود را از این رژیم افزایش می‌دهد.

خبرگزاری میزان – کشور‌های غربی از زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی در روز ۷ اکتبر (۱۵ مهر)، از تجاوزای رژیم صهیونیستی در نوار غزه به‌طور همه‌جانبه حمایت کرده‌اند.

از بعد رسانه گرفته تا کمک نظامی و سرکوب صدا‌های حامی فلسطین، غرب زمینه را برای جنایت‌های رژیم صهیونیستی فراهم کرده است.

آلمان یکی از کشور‌های غربی است که حمایت خود را از رژیم صهیونیستی آشکارا فریاد زده است.

سرکوب صدا‌های حامی فلسطین در آلمان

تظاهرات حامی فلسطین در بسیاری از کشور‌های جهان و پایتخت‌های اروپایی طی هفته‌های اخیر برگزار می‌شود و پلیس کشور‌هایی مانند آلمان و فرانسه و انگلیس با واکنشی خشونت‌بار سعی در خاموش کردن صدا‌های حامی فلسطین داشته‌اند.

 

 

پلیس آلمان با سرکوب تظاهرات حامی فلسطین، زنگ خطر را به صدا درآورد؛ افسران پلیس آلمان چندین بنر را در تظاهرات اخیر برلین توقیف کردند و این نگرانی را برانگیختند که آزادی بیان ادعایی این کشور به آرمان فلسطین تسری پیدا نمی‌کند.

در یکی از این اقدامات، ماموران پلیس یک زن مسن را به سمت خودروی پلیس هدایت کردند تا تابلوی او بررسی شود؛ او برای شرکت در راهپیمایی دعوت به آتش‌بس در نوار غزه آماده می‌شد.

بنر این زن مسن که نشان می‌داد از آلمانی بودنش شرمسار است و در نوار غزه که از سوی رژیم صهیونیستی بمباران می‌شود، «نسل‌کشی» در حال وقوع است.

همزمان با آغاز تظاهرات، گروهی از افسران با تجهیزات ضد شورش خود را در مقابل جمعیتی از معترضان که شعار می‌دادند، قرار دادند.

ده‌ها هزار نفر در چند نوبت اقدام به برپایی تظاهرات حامی فلسطین در این کشور کردند و هر بار پلیس آلمان در برابر این تظاهرات اقدام به مانع‌تراشی کرد.

تا همین اواخر، بیشتر تظاهرات طرفداران فلسطینی در برلین ممنوع بود و مقامات محلی مدعی بودند که از «طغیان خشونت» یا ادعای «یهودستیزی» بیم دارند، اما این تصمیم به‌عنوان نقض حق دموکراتیک آزادی تجمع هدف انتقاد قرار گرفت.

افزایش ۱۰ برابری ارسال تسلیحات آلمان به رژیم صهیونیستی

همدستی آلمان با رژیم صهیونیستی در نسل‌کشی علیه فلسطینیان به ابراز همبستگی با کابینه راستگرای نتانیاهو محدود نمی‌شود؛ دولت آلمان نقش اصلی را در تسلیح و تجهیز ماشین جنگی رژیم صهیونیستی ایفا می‌کند که در ۵ هفته گذشته بخش‌های زیادی از نوار غزه را ویران کرده و بیش از ۱۱ هزار نفر از جمله هزاران زن و کودک را به شهادت رسانده است.

 

 

این رژیم اکنون حمام خون را گسترش می‌دهد و در ازای آن سلاح‌های آلمانی بیشتری دریافت می‌کند.

به گزارش خبرگزاری آلمان (dpa) که به اطلاعات وزارت اقتصاد این کشور اشاره می‌کند، دولت آلمان مجوز‌های صادرات سلاح به رژیم صهیونیستی را به‌طور گسترده بسط داده است.

از ابتدای سال جاری میلادی تا اوایل نوامبر، صادراتی به مبلغ ۳۰۳ میلیون یورو - ۱۰ برابر کل ارزش صادرات سلاح سال ۲۰۲۲ به رژیم صهیونیستی، تأیید شده است.

۱۸۵ مورد از ۲۱۸ مجوز صادر شده تاکنون در سال جاری میلادی، از زمان آغاز کشتار رژیم صهیونیستی در غزه صادر و نهایی شده است. 

خبرگزاری آلمان به نقل از یک نماینده وزارت اقتصاد آلمان نوشت: با توجه به وضعیت فعلی، دولت آلمان برنامه‌های کاربردی برای صادرات تجهیزات نظامی به اسرائیل را در اولویت قرار می‌دهد.

محموله‌های مخفی آلمان برای رژیم صهیونیستی

محموله‌های خاص آلمان برای رژیم صهیونیستی مخفی هستند، اما آنچه شناخته شده، روشن می‌کند که این محموله‌ها شامل تجهیزات جنگی مرگبار است. 

در ماه اکتبر گذشته، وزارت دفاع آلمان اعلام کرد که دولت این کشور «درخواست حمایت» مربوط به رژیم صهیونیستی را برای پهپاد‌های جنگی تایید کرده است.

 

 

موسسه تحقیقات صلح بین‌المللی استکهلم (SIPRI) گزارش می‌دهد که آلمان در سال‌های اخیر بیش از هزار موتور تانک به رژیم صهیونیستی عرضه کرده است؛

مبنای این کار مجوز صادرات از سال ۲۰۰۰ است و موتور‌ها احتمالا در تانک اصلی نبرد «مرکاوا-۴» رژیم صهیونیستی و نفربر‌های زرهی «نامر» نصب شده بودند؛ موتور‌های دیزلی نیز برای نفربر زرهی چرخدار «ایتان» عرضه شده است.

«زین حسین»، محقق موسسه بین‌المللی صلح استکهلم، می‌گوید: تجهیزات جنگی آلمان نقش اصلی را در کشتار کنونی غزه ایفا می‌کند؛ براساس برآورد‌های ما، برخی از این موتور‌ها احتمالا برای استفاده در غزه آماده هستند. برخی از کشتی‌های آلمانی نیز به بهره‌برداری رسیده‌اند و احتمالا برای شلیک به اهداف در نوار غزه مورد استفاده قرار می‌گیرند.

شکی نیست که دولت آلمان مستقیما در نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه با تحویل تسلیحات شرکت می‌کند و در جدی‌ترین جنایات جنگی شریک است.

«کریگ مخیبر»، رئیس دفتر سابق کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل در نیویورک، در نامه استعفای خود در اواخر اکتبر گذشته، رویداد‌های هولناک نوار غزه را «نسل کشی» توصیف کرد؛ او به‌عنوان یک مدافع حقوق بشر با بیش از ۳ دهه تجربه، به‌خوبی می‌داند که اصطلاح نسل‌کشی اغلب مورد سوءاستفاده سیاسی قرار گرفته است. 

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *